Amelia 2 17.07.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Małe hipopotamki... [ATTACH=CONFIG]270551[/ATTACH] fajne grubaski:rolleyes: tylko kopytka jakoś im zmutowały:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.07.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 uzupełniasz zwierzyniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.07.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Rany Kobieto, ale się aktywna zrobiłaś Deszczu zazdroszczę, zaczynam za nim poważnie tęsknić!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.07.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Kurde, zupełnie jak ja z tym deszczem - łaknę jak kania dżdżu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.07.2014 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Hipopotamki? Wygląd mi to na bezwłose świnki morskie. Ale nie jestem pewna czy taka odmiana występuje... a to chyba te swinki skinny? fajniusie sa Dokładnie... fajne grubaski:rolleyes: tylko kopytka jakoś im zmutowały:D uzupełniasz zwierzyniec Uchowaj Ktośtam... wystarczy mi Grucha i Słonina Rany Kobieto, ale się aktywna zrobiłaś Deszczu zazdroszczę, zaczynam za nim poważnie tęsknić!!!! To nie aktywność... to desperacja... Kurde, zupełnie jak ja z tym deszczem - łaknę jak kania dżdżu... Dziś nie lało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.07.2014 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 A tera peany na temat Vetki... znów kasy nie wzięła i ja się z tym goopio czuję... Pojechalimy do kwiaciarni i szczelilimy jej bukieta takiego ogromnego Ale miała minę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.07.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Jeszcze Ją kołderką przykryjcie, żeby nie zmarzła i nie przeziębiła się!!!!! Desperacja??? Pani, a cóz to takiego????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.07.2014 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Nio... dokładnie... toż to dziwowisko w dzisiejszych czasach Desperancja to świadomość, że 4 rok z rzędu nie uda nam się wyjechać nad pier...ne, zimne, szare, deszczowe morze... Pieprzę plażing i leżing... ja chciałam je poczuć i zobaczyć i wybiegać Gruszkę na pustej plaży ... to miały by jeno 4 dni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.07.2014 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Ja tam wierzę w Was - może choć na weekend jeszcze się wybierzecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.07.2014 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 ja chciałam je poczuć i zobaczyć i wybiegać Gruszkę na pustej plaży ... to miały by jeno 4 dni.... o tej porze nie ma pustych plaz (moze Cie to pocieszy ) i nie wolno ze zwierzami wchodzic. no chyba, ze udasz sie tam gdzie my - pod ruska granice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 18.07.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Ja tam wierzę w Was - może choć na weekend jeszcze się wybierzecie! długi sierpniowy:yes: wtedy już ludzi może mniej bo większość wali w lipcu mimo że wtedy najłatwiej o deszcz kilka razy wyjeżdżałam w ostatnim tygodniu sierpnia zahaczając o pierwsze dni września i trafiałam na super pogodę! plaże pustawe tylko dni już krótkie i wszystkie przybytki uciech pozamykane ale za to taniej niż w sezonie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.07.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Osia!!! OOOOOooooobieeeeeecaaaaałaaaaaaś Dwa dni u mnie dwa nad morzem... taniej wyjdzie... łąkę momy to Greya wybiegomy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.07.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 A!!! O świniach jeszcze miałam napisać... nie leżą mi:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.07.2014 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Ja tam wierzę w Was - może choć na weekend jeszcze się wybierzecie! Radek pochlonie wszystkie fundusze więc raczej kicha... o tej porze nie ma pustych plaz (moze Cie to pocieszy ) i nie wolno ze zwierzami wchodzic. no chyba, ze udasz sie tam gdzie my - pod ruska granice Są... tylko trza wiedzieć gdzie szukać... jak znajdę foty to Ci wrzucę... przełom lipca i sierpnia czyli pełnia sezonu i w dodatku łykend a na plaży prawie nikogo nie było długi sierpniowy:yes: wtedy już ludzi może mniej bo większość wali w lipcu mimo że wtedy najłatwiej o deszcz kilka razy wyjeżdżałam w ostatnim tygodniu sierpnia zahaczając o pierwsze dni września i trafiałam na super pogodę! plaże pustawe tylko dni już krótkie i wszystkie przybytki uciech pozamykane ale za to taniej niż w sezonie:yes: Kasy chyba nie będzie po prostu na fanaberie Osia!!! OOOOOooooobieeeeeecaaaaałaaaaaaś Dwa dni u mnie dwa nad morzem... taniej wyjdzie... łąkę momy to Greya wybiegomy:p Może po prostu uda się dojechać do Cię ale na razie nie dysponuję dyliżansem, bo w maluchu to Gruszce z bagażem byłoby niewygodnie... A!!! O świniach jeszcze miałam napisać... nie leżą mi:lol: Nie leżom ino stojom Mnie jakoś specjalnie tyż nie, ale śmiesznie wyglądają więc musiałam sfocić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.07.2014 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Znajszłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 O mamuniu, gdzie Ty taką pustę plażę znalazłaś????? Dobra, nie pisz na forum publicum bo się wszyscy zlecą!!!!! Nad morze i tak najlepiej we wrześniu jechać - spokój, ludzi mało i jakoś tak bardziej wyluzowani choćby w stosunku do psów są. Latem to kicha, ale ja już tez tęsknię za morzem, jak tylko Szanowny wróci jedziemy do Perły, nie ma przeproś!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.07.2014 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 No jest takie miejsce... nawiasem mówiąc to te ludzie byli z nami a poza tym może ze 4 osoby w zasięgu wzroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.07.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 przeciez widac gdzie to podobna moja k. ruskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.07.2014 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Fajna... co nie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 A tam widać, nie znam wszystkich plaż naszego pieknego kraju!!! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts