TAR 18.07.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Fajna... co nie...? zaje...fajna A tam widać, nie znam wszystkich plaż naszego pieknego kraju!!! :lol2: toc tablice masz gdzie to a poza tem Osia pare dni temu pisala gdzie chcialaby sie bujnac latwo skojarzyc :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.07.2014 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 To Ty napis na tablicy widzisz????? Ja ino wodę i pioch:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.07.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Musi znać to miejsce, ja nawet tablicy nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Ulżyło mi, bom już myślała, żem ślepa! Tablicę zauważyłam, ale co tam jest napisane to ni huhu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.07.2014 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Padnięta jestem jakbym rowy kopała... okropna aura dziś... duchota i chmury... błeeeee... Teraz się nieco schłodziło o ile o chłodzie można mówić przy 24 stopniach Może odżyję po kąpieli i jeszcze się ujawnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.07.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 no prosze , nie mowcie ze nie widac. fakt mam kobyle monitor w robocie ale na lapku po powiekszeniu ekranu tez widac. a slepak jestem w okularach. u mezatego za to dobrze widac on ma monitor 40 cali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.07.2014 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Widać Odżyłam idę do Ojca Chrzestnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.07.2014 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Lubię takie dni jak dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Ja też lubię. W ramach walki z bolącym od siedzenia tyłkiem pomalowałam ścianę w kuchni:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.07.2014 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Nie robiłam NIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 I tak trzymać!!!!!! Tradycję w celebrowanie DAL-u musi ktoś podtrzymać, ja mogę przejąc pałeczkę jutro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.07.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 wczoraj zapitalalam jak maly motorek, plecy znowu mi wysiadly:sick: za to dzis uprawialismy z lubym DAL na plazy, wytrzymalam na sloncu nieco ponad godzine potem zabralam ksiazke i udalam sie 20 metrow dalej do mojej ulubionej knajpki plazowej gdzie siadlam na tarasie z widokiem na morze, zamowilam zimny browar i pyszna rybke i zaleglam jak zadowolona orka mezu po kilku plukaniach w baltyku dolaczyl do mnie i siedzielismy tak razem on przy "kryminalce" ja przy browarku potem powrot do domku nim korkowo sie zrobilo i znowu zaleglismy tym razem w ogrodzie na lezaczkach i uderzylismy w kime, zwierza jako, ze sa stadne przyturlaly sie do nas i pod lozkami w cieniu kimaly a potem jakos odczulam potrzebe wykapania sie ale zamiast tego wykapalam bialasy:cool: siebie sprobuje za chwile i niedziela zaliczona:wiggle: oczywiscie za robote sie nie wzielam, ktora mialam na pilnie zrobic, w d... . tez mi sie cos od zycia nalezy, zrobie to rano:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.07.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 TAR-cia jak to mawia mój kolega robota nie ch..... może stać 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.07.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.07.2014 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 I tak trzymać!!!!!! Tradycję w celebrowanie DAL-u musi ktoś podtrzymać, ja mogę przejąc pałeczkę jutro!!! Starałam się... wczoraj i niedziela zaliczona:wiggle: oczywiscie za robote sie nie wzielam, ktora mialam na pilnie zrobic, w d... . tez mi sie cos od zycia nalezy, zrobie to rano:cool: Odprawiałam chrzciny przy 35 stopniowym upale... atmosfera super, pogoda dobijająca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.07.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 historie o ogorkach i numer jaki wywinal mi Tarkowy opowiem wam innym razem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.07.2014 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 buuuuuuuuuuuuuu kiedy ten inny raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.07.2014 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Już jest ten inny raz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.07.2014 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 wieczorem wam opowiem o ile zdolam kompa odpalic, padlina ze mnie ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.07.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 TARcia jak Hitchcock, stopniuje napięcie .... Ja rano pojechałam z moim Panem Demolką po deski tarasowe i ... psińco. Desek nie ma!!! No to jakieś jaj są!!!! Teraz, w ramach protestu, odkręcam listwy przypodłogowe, żeby zrobić miejsce ładniejszym!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts