Moose 23.07.2014 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Chmury były... postraszyły i poszły, ciepło, wietrznie... Jadę profile kupić i będziemy miejsce na drewno poprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.07.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 a ja brykam po moje autko do warsztatu, chyba juz zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.07.2014 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Moje nadal w charakterze zezwłok stoi w warsztacie Burza mnie spierdaczyła wszystkie plany... idę spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.07.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 właśnie się obudziłam... i nie płaczę U nas w chałupie 23 najwięcej było, ale tak jak Osia nocami się wietrzymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.07.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Nie mam rolet, cholera i muszę ten brak jak najszybciej nadrobić!!! Całą noc okna otwarte są na górze. Izolacja dachu: 25 cm wełny i folia, pełne deskowanie. Nie mam pojęcia, dlaczego tu jest tak gorąco?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2014 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Przez okna dachowe, bardzo nagrzewają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.07.2014 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 DPS-ia ma rację odkąd założyliśmy póki co sposobem chałupniczym;) rolety z odbijającą warstwą w oknach dachowych od razu dużo stopni mniej w te upały;) ja mam zresztą duże okna dachowe i dach od wschodu do zachodu w słońcu więc miało się jak nagrzać ale teraz całkiem dobrze jest a w przyszłym roku może dam radę kupić takie z prawdziwego zdarzenia rolety do moich okienek dachowych najlepiej pasujące firmowe ale to w moim przypadku koszt rzędu najmarniej 300 zł za okno:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.07.2014 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Okna dachowe mam od później wiosny zasłonięte samorobnymi zasłonkami. Na dzień zamykam szczelnie, w nocy otwieram by się wietrzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.07.2014 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 (edytowane) U nas w chałupie 23 najwięcej było, ale tak jak Osia nocami się wietrzymy:) Bardzo słusznie Nie mam rolet, cholera i muszę ten brak jak najszybciej nadrobić!!! Całą noc okna otwarte są na górze. Izolacja dachu: 25 cm wełny i folia, pełne deskowanie. Nie mam pojęcia, dlaczego tu jest tak gorąco?? A dachowe okna masz? Przez okna dachowe, bardzo nagrzewają... Nie mam dachowych... wszystkie zlikwidowałam mimo ich bytności w projekcie Na dzień zamykam szczelnie, w nocy otwieram by się wietrzyło O to to... Dziś problemu niet, bo pada od wczoraj... z przerwami i niezbyt intensywnie ale pada... zimno sie zrobiło ledwie 18 stopni Chyba pomaluję ścianę... Edytowane 24 Lipca 2014 przez Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.07.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Szczytowe na górze jak odpowiednio zorientowane (np. południowy-zachód) to dają czadu.. My mamy w sypialni na górze takie jedno - żadne zasłony nie pomagały (nagrzewały się i oddawały to ciepło elegancko do wnętrza), dopiero jak zrobiliśmy tam okiennice i zamykamy ja de facto na całe lato - jest super Dachowe mam, ale od północy a poza tym też zasłonięte roletką cały dzień,w nocy otwarte. W nocy robię jeszcze czasem miły przewiew otwierając oprócz dachowego normalne okno na dole - ten powiew wiaterku po gołym ciele ...... bezcenny........:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.07.2014 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Pomalowałam ścianę... ładna jest Pomalowałam też profile... ładne są Jakoś tak mi ładniej się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.07.2014 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.07.2014 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 To sama z dalem zostałam... i dobrze mi z tym:lol: w takim razie nie przerywam bo to bardzo przydatne zjawisko szkoda coby zaginąć miało:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.07.2014 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 chyba muszę iść psom sypnąć bo mi Hannah michę przyniosła:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.07.2014 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 pokaż Idę kabelaska szukać.... To sama z dalem zostałam... i dobrze mi z tym:lol: w takim razie nie przerywam bo to bardzo przydatne zjawisko szkoda coby zaginąć miało:rolleyes: Nie przerywaj... jutro będę Ci towarzyszyć chyba muszę iść psom sypnąć bo mi Hannah michę przyniosła:rolleyes: Moje już nażarte... Słoninka śpi u siebie a Gruszek u mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.07.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Poruszona kacem moralnym, że tak zapitalacie wszystkie polazłam i wycharatałam dwie taczki pokrzyw od muflonów:p ale jakoś dziwnie się z tym czuję... zdecydowanie wystarczy mi tej pracy na... :yes:długo:rotfl: Jak Ty pieszczotliwie się do suni zwracasz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.07.2014 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Poruszona kacem moralnym, że tak zapitalacie wszystkie polazłam i wycharatałam dwie taczki pokrzyw od muflonów:p Rogi im porosły...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.07.2014 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Ściana... Przed... Po... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.07.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Tak się chłopu mojemu nazwało i się przyjęło:p Jeszcze im rogów brakowało, temu alfa szczególnie:mad:... i tak pogrywa se łajza, chyba się doigra:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.07.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 No to tera z tydzień dalowania min!!! I Grejkowi się chiba podobuje:D i do podłogi fajnie pasi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts