TAR 25.07.2014 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 u nas ani kropli od dobrych dwoch tygodni, na zewnatrz 29 stopni i oczywiscie suchy wiatr:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.07.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Sypialnia to może być nawet czarna, w niej ciemne kolory nie przeszkadzają, ale tam gdzie więcej czasu spędzamy to mogą napadać, mnie w każdym razie napadają więc dałam sobie spokój!!!!! Ale ... wolnoc Tomku ...!!! Greyo cuuudoooownyyyyy potfór!!!! Uściskaj go ode mnie!!!!! Moje ADHD jest jak sie okazuje nieuleczalne!!!! Musze pomalować kawałki listew przypodłogowych, które nie będą niczym zakryte i tak mi w duszy gra, że jak już wezmę farbę ..... Sypialnia mnie wkurza!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.07.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Jak dla mnie to sypialnia może być granatowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.07.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 ha! sypialnia to chyba jedyne pomieszczenie w domu z ktorego urzadzenia i koloru jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.07.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 No właśnie ja nie jestem, nawet Rasię biedną zaatakowałam prośbami o radę. Powoli zaczynam wiedzieć, czego chcę, ale nie wiem jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.07.2014 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Greyo cuuudoooownyyyyy potfór!!!! Uściskaj go ode mnie!!!!! Moje ADHD jest jak sie okazuje nieuleczalne!!!! Musze pomalować kawałki listew przypodłogowych, które nie będą niczym zakryte i tak mi w duszy gra, że jak już wezmę farbę ..... Sypialnia mnie wkurza!!!! Uściskany... Twoje ADHD jest o tyle niebezpieczne, że powoduje wyłomy w moim WRODZONYM LENISTWIE kupiłam farbę i będę jutro/pojutrze/zatydzień wyżywać się artystycznie ha! sypialnia to chyba jedyne pomieszczenie w domu z ktorego urzadzenia i koloru jestem zadowolona Jeśli chodzi o kolorek to jedyne pomieszczeni z którego NIE JESTEM zadowolona to pokój gościnny No właśnie ja nie jestem, nawet Rasię biedną zaatakowałam prośbami o radę. Powoli zaczynam wiedzieć, czego chcę, ale nie wiem jak to zrobić Nie umiem urządzać swoich pomieszczeń, słuchając rad innych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.07.2014 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 O, to chyba coś jak ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.07.2014 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Do roboty... do roboty... Maluję...potem muszę narżnąć mięcha i warzyw, bo imprezka ogniskowa z nowym kociołkiem z Węgier przywiezionym tudzież winkiem... tyż przywiezionym Gruby chrapie i moje ADHD ma w głębokim poważaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.07.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 O jakie maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.07.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Ja słucham rad innych i przetwarzam to po swojemu ... Nie zawsze wychodzi, tak jak chcę, niestety. Sypialnia jest moją piętą ... ciągle mi w niej brakuje tego "czegoś" ... One maja cudowne zdolności olewania naszego ADHD i równie cudowne zdolności przywoływania swojego ADHD gdy nasze właśnie nas wykończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.07.2014 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 spakowany jak prezencik:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.07.2014 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Ech, słodziak mój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.07.2014 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 One maja cudowne zdolności olewania naszego ADHD i równie cudowne zdolności przywoływania swojego ADHD gdy nasze właśnie nas wykończyło Trafiłaś w sedno... zwłaszcza jeśli chodzi o to drugie spakowany jak prezencik:rotfl: I do walizeczki na bagaż podręczny... o ile podręcznie można mieć 65 kilo Ech, słodziak mój... narobił się dziś strasznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.07.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Podręcznie to 65-ciu kilo chyba nie można, ale może podnożnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.07.2014 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Kiej on mnie do biodrów sienga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.07.2014 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 No przecie się składa, widać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.07.2014 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 No to jeszcze raz składak w różnych konfiguracjach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 28.07.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 On jest wręcz kompaktowy! Dobrze, że Matka Natura wymyśliła stawy w kończynach, Grey najwyraźniej też to docenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.07.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Mój duduś malutki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.07.2014 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Tia... no chyba , że się wyciągnie na całą długość i wtedy zajmuje nieco ponad 2 metry Pomalowałam ściany kominek... raz... kolor mi się nie podoba Może mi się spodoba jak pomaluję drugi raz A jak mi się nie spodoba??? Jadę po małża a potem polenię się nieco, bo mi kolor humor spsuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts