braza 28.07.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 A jaki kolor?? Z doświadczenia mego ogromnego wiem, że jak za pierwszym razem się nie podoba to i po drugim malowaniu też nie zachwyci .... Nie, żebym Cię chciała dołować!!! Jagna pięknie Greyka okresliła: "kompaktowy" ja dodam, że i kompatybilny też jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.07.2014 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Jasna cholera... miałaś rację... nie zachwycił a dodatkowo wcurwił, bo na ostatnim kawałku ostatniej ściany zbąblował się cham jeden... aaaaaa:mad::bash::bash: Poczekam do jutra i się zastanowię... kominek wyszedł jasny i chociaż kolor mnie nie uwiódł to chyba go ostawię natomiast tamtą ścianę alternatywnie mogę czekoladką potraktować, która podobuje mnie się bez zastrzeżeń Było ciepło a po południu zrobiło się duszno i wstrętnie... nienawidzę duchoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.07.2014 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Aaaa zapomniałam kolor to złoto egiptu, zeby je diabli wzięli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.07.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Tak się kończy praca w takie upoały i niezdrowa nadaktywność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.07.2014 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Świnte słowa Mości Dobrodziejko Odwalam jutro konieczności i przez pozostały czas będę się lenić czytając Przy dobrych układach mam od 11 fajrant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.07.2014 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Tiaa... malowanie skończone... Przed... a właściwie w trakcie... Po Kominek, który mnie nie powala... Przed Po Poza tym pada... Zwieźliśmy i schowaliśmy pod dachem całe drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.07.2014 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Jasna cholera... to z Duluxa czy Dekorala nie umiem znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.07.2014 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Jeden szit... ale powoli się zaczynam przyzwyczajać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.08.2014 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Ale roboty machnęłaś czy ten kominek jakoś się nazywa....sorry nie mogę się oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.08.2014 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Jeszcze nie ochrzczony ale masz rację... musimy to niedopatrzenie nadrobić Zwierzątko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.08.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 słodkie maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 01.08.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 kominek jakoś seledynkiem zalatuje... osobiście wolałabym delikatny beżyk, zwłaszcza do cegły i drewna.... za to "minę" ma przednią brązik jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 01.08.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 [ATTACH=CONFIG]271886[/ATTACH] a jak będzie chciał przez sen nóżki rozprostować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.08.2014 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 słodkie maleństwo kominek jakoś seledynkiem zalatuje... osobiście wolałabym delikatny beżyk, zwłaszcza do cegły i drewna.... za to "minę" ma przednią brązik jest super! On wpada w żółć raczej... nie seledynek... Ale o ile brązik zaakceptowałam od ręki i bez zastrzeżeń o tyle do kolorku kominka musiałam się przyzwyczaić... Beż był wcześniej ale po 3 latach mieszkania był już BRUDNY BEŻ a jak będzie chciał przez sen nóżki rozprostować? To będzie miał twarde lądowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.08.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Zwierzątko piękne - jak zwykle! jak tam mniejsze zwierzątko - nadal okrągłe? Co do kolorów to chyba nic nie powiem - ma TOBIE się podobac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.08.2014 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Mniejsze zwierzątko jest nadal GG ( grubiutki Gremlinek ) GG ostatnio 2 razy była na gigancie... przybiegła po 10 minutach ale słuchać się nie słuchała zaraza jak się za nią darliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.08.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 hm...ja też mam wrażenie, że kominek ma ładne oczy, zgrabny nosek i uśmiechniętą buzię...ale to chyba dobrze Księciunia proszę ode mnie podrapać, GG wiadomo...że też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.08.2014 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Tak, rzeczywiście ludzki dość jest Psiaki wymiziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.08.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Słoninkę trzeba koniecznie przyzwyczaic, że NIGDY PRZENIGDY nie zostanie opieprzona, jeśli w końcu wykona prośbę i przyjdzie.Wtedy, żeby nawet człeka trzepało ze złości, trzeba się bardzo cieszyc i pochwalic, że taaaaka mądra i grzeczna, bo W KOŃCU zrobiła, o co się prosi.Po krótkim czasier będzie pędziła do Was na każde gwizdnięcie.Z Karo tak było, na początku jak przyjechał ze schronu i dawał drapaka, to trzeba było szukac i rowerem za nim jeździc, a jak się zawołało, to tym szybciej spie... no, uciekał.Ale zabroniłam wszystkim w domu się drzec i opieprzac, jak w koncu przyjdzie.Bo wtedy zakoduje, że jak wreszcie wykona polecenie, to w zamian dostanie opieprz.A jak ZAWSZE będzie nagroda albo chociaż porządna pochwała - szybko polubi i skuma, że dobrze jest przyjśc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.08.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Nie na moje nerwy:no:... chociaż też udawałam, że się cieszę jak goopia jak przyłaziły... na szczęście baaaardzo się upodobniły do pańci i nieeee chceeeee im sięęęęęę... uciekać Uwielbiam Grejkową minę co to wygląda jak babcia bez bębów:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts