Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

My w Niemcowni tymczasem (prawie Holandia..) a Bazysia z ukochaną ciocią Anitą (nasz nowy Domownik ;))

Skądinąd wiem, że rano Bazyśka ok. 8.00 rano wchodzi cichutko do Anity na antresolę, potem, równie cichutko, na materac i jeszcze z godzinkę lulają razem ........................... No i co ja mam na to powiedzieć?? Skoro obie szczęśliwe :D

Tę podkowę (robiącą za nos kominka) odwróć do góry nogami!!! Taka w dół skierowana ponoc nie tego .....

Nie wiem jak naprawdę wygląda kolor kominka, jak na mój gust dość dobrze. Ten ciemny nie bardzo mi pasi, ale to może mój monitor inny kolor pokazuje.

Moja gnida goni za sarnami ... zazwyczaj najpóźniej do 6-10 minut wraca ale to są najdłuższe minuty mojego życia !!!

Gagatka, trzymie kciuki :)

My Grubego to najwięcej na 2 dni zostawiliśmy z hodowczynią ale to było dawno temu... teraz to na 6 godzin z moimi rodzicami raz na rok... Gruby by się zapłakał... za bardzo jest z nami związany....:(

Brazka z tą podkową już temacik był... są dwie szkoły jedna mówi, że podkowę trza mieć tak jak ja coby szczęście z domu nie uciekało a druga, że odwrotnie, żeby do niego wpadało... chciałam powiesić drugą odwrotnie ale nikt mi nie podarował...a ponoć samemu się nie kupuje...:rolleyes:

Kolorek jeden i drugi jest przekłamany na fotach ale mnie się podobają więc zostaną do następnego malowania Hrabiowskich glutów ;)

Ha - ja się nie dziwię, żeś zła, a z drugiej strony...

Całe poprzednie życie spędziła bez domu i na wolności całkowitej, odzywa się to w niej...

Napisz, jak już wróci.

I przytul małpę jedną, niech wie, gdzie ją kochają, torba... ;)

Tiaa... wróciła kole 3 szczekając radośnie coby ją wpuścić... pod karą śmierci zabroniłam mężu ;) iść po zarazę ( jak się przyzwyczai, że ją na każde zawołanie wpuszczamy to będzie tak częściej robić )... rano skruszona z uszami na sierotę siedziała pod furtką i była bardzo niepewna czy ja wpuścimy do domu... ucieszyliśmy się solidnie ;) i cały dzień bez smyczy wychodziła a za każdym razem się odwracała sprawdzając czy jesteśmy... znaczy czegoś się nauczyła :cool:

DZIŚ BYŁ DOOOBRY DZIEŃ!!! :):):)