Gosiek33 18.08.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Może dziewczynki są bardziej zrównoważone Hmmmmm zrównoważone, a co to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Nasza bida ze schronu nie potrafi zaufać, myślę, że zbyt wiele przeszedł. Zaufał nam o tyle, że na wołanie prawie zawsze przybiega, wyjątkowo rzadko mu się zdarza zrobić w tył zwrot i nawiać. Ale nie więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.08.2014 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Osia moja notorycznie śpi z kołami wywalonymi do góry rozwalona na cztery strony i jedna wara na ziemi:rotfl: I też ma w doopie, że po niej depczecie? Hmmmmm zrównoważone, a co to znaczy Posłuszne, grzeczne czy coś w tym rodzaju... Nasza bida ze schronu nie potrafi zaufać, myślę, że zbyt wiele przeszedł. Zaufał nam o tyle, że na wołanie prawie zawsze przybiega, wyjątkowo rzadko mu się zdarza zrobić w tył zwrot i nawiać. Ale nie więcej... Gremlin nie ufa i wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2014 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Na spacerach ją może poćwiczcie, wołajcie bez powodu, jak przybiega to mnnóstwo radości i nagroda. Tak uczyliśmy Karusia, podziałało. No i najważniejsze, wiadomo, NIGDY nie okazywać niezadowolenia, jeśli w końcu raczy przyjść po tysiącu wołań... Osiu - nie masz czasem kilku zdjęć szczęśliwego Bonusia...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.08.2014 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Nie mam ale z tego co wiem to jest całkiem zadowolony ze swojego obecnego żywota Wołać Gremlina to sobie mogę jak ją widzę a ona jak struś pędziwiatr... mym myk i nawet kurzu nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Pierwsze dwa tygodnie jak Karo był u nas to samo było, Sołtys na rowerze po całej wsi za nim ganiał... Ale zabroniłam mu krzyczeć, miał wabić, zawsze miał kiełbaskę w kieszeni, uśmiechał się i kochał. Okropnie to wkurzające było, ale poskutkowało. W 99,9 % przypadków - zawraca, nawet z kilkuset metrów i biegusiem leci do nas po zawołaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.08.2014 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Paskud nie leci do nas tylko w wysoce odwrotnym kierunku Coraz zimniej... w nocy 10 stopni jeno było... buuu.... jesień u wrót stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.08.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Nie rycz, mała, jesień jest piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.08.2014 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Wiem... najpiekniejsza w górach... U nas też ma swój urok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2014 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Skup się na tych urokach - będzie trochę łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.08.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 A ja bardzo lubię jesień, prawdziwie polską jesień... kasztany, jabłuszka, kolorowe liście - byle bez przymrozków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.08.2014 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 U nas 15 stopni i pada... wstrętnie i paskudnie... siedzimy z Gruszkiem w domku i okupujemy w ramach protestu kanapę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 No i kochana, gdzie Ci będzie lepiej?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.08.2014 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Myślę, że nigdzie Ugotowałam zupę-krem z dyni, nawet zjadliwa wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.08.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Mnie dzisiaj naszło na naleśniki ze szpinakiem... dobre cholercia wyszły... skromność mam na drugie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Arctisia - no ale fakt jest taki, że Ty FANTASTYCZNIE gotujesz, więc... Osia pewnie też dobrze! Tylko ja lebiega kuchenna taka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.08.2014 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Mnie dzisiaj naszło na naleśniki ze szpinakiem... dobre cholercia wyszły... skromność mam na drugie:p To tak jak ja Arctisia - no ale fakt jest taki, że Ty FANTASTYCZNIE gotujesz, więc... Osia pewnie też dobrze! Tylko ja lebiega kuchenna taka... Nie przesadzaj... każdy umie pod warunkiem, że mu to przyjemność sprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.08.2014 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 A tu pozostałości zupy... Monsterek w pełnej krasie... A na theserek Gruś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 słodki Guś jak nie wiem ja dzisiaj padłam na twarz jak kocia na szyi rudej sutków szukała i próbowała na tej szyi doić coś depcząc rudą i mrucząc radośnie a biedna ruda z miną cierpiętnicy to znosiła:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.08.2014 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Wusia Ty foty rób w takich momentach i wrzucaj nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts