tomkwas 08.09.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.09.2014 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Mam pozwoleństwo w takim razie proszę... Umiarkowane dziwactwo... szkoda, że pańcia KOtek nie cyknął, bo tworzyli bliźniaczą parkę No i to coś... zdecydowanie osobliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.09.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 a z mojego Hugona się śmieli:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Wierzcie lub nie, ale... na widok tego pudla po prostu mi go ŻAL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.09.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Pudlowi to raczej za bardzo nie szkodzi bo to towarzyski piesek i lubi jak się nim zajmować... no bez przesady. Za to jestem w szoku osobą wystawiającą jeśli to był już ring i owa adidasowa tak pudla prezentowała to pomieszanie z poplątaniem za to kerry blu super - bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.09.2014 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Gosiek ten dupelek był z dwoma kolesiami... na ringu go nie widziałam, ale sądząc po jego wyglądzie musiał być wystawiany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.09.2014 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Gosiek, czy kerry to nie powinien być blue z założenia???? Ten był czorny jak kominiarz... więc nie wiem czy to kery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.09.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 za wikipedią:...Kerry blue terier występuje w Wielkiej Brytanii od stuleci, jednakże z powodu jego początków jako psa na szczury oraz jako wszechstronnego psa zagrodowego... i dalej: Szczenięta psów tej rasy rodzą się czarne, lecz z wiekiem nabierają charakterystycznej, niebieskoszarej barwy. Sierść jest miękka, obfita i falista, wymagająca strzyżenia. Dopuszczalne umaszczenie to wszelkie odcienie niebieskiego z czarnym nalotem lub bez. Czarne, jak i rude naloty dopuszczalne są wyłącznie do 18 miesiąca życia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.09.2014 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 pies na szczury.... to zupełnie jak moje.... na wyspach miłość do zwierząt skutkowała taką ilością szczurów, że trzeba było ciągle na nie polować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.09.2014 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Opis znam ale ten na szczeniaka nie wyglądał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.09.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Ale to był kerry blu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.09.2014 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Nie wiem... też nie na ringu fota robiona... w pierwszej chwili pomyślałam, że to sznaucer, potem, że kery ale maść mi nie grała... i nadal nie wim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.09.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Czytam, że do 18 miesiąca może być czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Ja tam się nie znam, ale pudla mi szkoda, bo... taki ma tyłeczek goły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Też mi pudła szkoda, widziałam raz jeden pudla nie strzyżonego głupio, wyglądał cudownie!!!!! A Greyus jak zawsze cudownie nostalgiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.09.2014 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 No nie wiem Gosia... aż tak młodo nie wyglądał ale może to tylko wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.09.2014 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Ja tam się nie znam, ale pudla mi szkoda, bo... taki ma tyłeczek goły... I naprawdę słabo od dupnej strony wyglądał... Też mi pudła szkoda, widziałam raz jeden pudla nie strzyżonego głupio, wyglądał cudownie!!!!! A Greyus jak zawsze cudownie nostalgiczny Nostalgiczny na fotach głównie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.09.2014 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 No cóż - inteligentny jest, to i wie, jak się do foty ustawić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.09.2014 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 No cóż - inteligentny jest, to i wie, jak się do foty ustawić! Padłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.09.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Tak sobie kombinuję, zdjęcia porównując ... Grey to też pudel tylko strzyżony "po całości"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts