Tom Bor 15.11.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 i jak nie było tak ni ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Osia, over!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 No nic, tylko wódowlańców pomordowała, jak się odgrażała. Teraz za ludzi ją posadzili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 może Osia nie doczytała, że na nią się nie poluje i ukryła na sezon polowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.11.2011 23:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 A fota osiów i żmii będzie??? A w życiu... Atijka, czy mnie wzrok myli, czy Ty pytasz Łośkę czy doszła??? :D ...zwłaszcza, że temat łóżkowy... Doszłam do wniosku coby reklamacyję wszcząść... Ośka, sklonowałaś się w końcu??? Ni huhu... za mała wiedza genetyczna... jak to Łosica ... ja czasami się wbijam za głęboko i też znikam Nie tłumacz swojej nieobecnosci moją absencją... Hmmm.....ekhmmm ;)ja tam nie wiem.......coś tam mi się skojarzyło :cool:a ONA -OSIA na to , że wychodzi z siebie, inni , że się sklonowała i na łóżku będzie leżeć obok siebie ......:lol2: no to ja się pytam, gdzie w tym wszystkim jest miejsce dla Osiowego Chłopa???? óSZKO DÓRZE... damy radę... Osia ... czy Ty myślisz, jakby nam tu błyskotliwie odpowiedzieć na te wszystkie porażające poziomem i inteligencją pytania ??? Bo my nie chcemy pozostać w ciemnocie, żądamy jasnej i klarownej odpowiedzi!!!! Nie, po prostu niet ciasa... Ale siem staram.. Wiecie co? Ona chyba sie pakować zaczęła!!! Nie pakowałam nic... i trzeba dużooo czasu, żeby poziomy wróciły do normy;) Oj tam oj tam się czepiasz... Noooo, że masz to ja wiem, ale Osia się odgrażała, że też ma!!!!! Osia, no powiedz że co, daj znak jakowyś!!!! W piątek będzie.... Ni ma baby, poszła se precz, nawet juz do mnie nie zagląda... chlip... idę ze smutku nażreć się czekolady..... Oś - będziesz odpowiedzialna za moje biodra, o! Wykluczone...:rotfl: zaraz wróci ... obiecuję .... Skąd wiedziałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 16.11.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 no witaj uciekinierko czterokopytna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Osia - a gdzieś Ty była, jak Cię nie było??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Noooo, ja już nawet zaczęłam ćwiczyć osiowe ryki, coby Cię wezwać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.11.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 hurraaaa, OSIA , jesteś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.11.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 ... Nie tłumacz swojej nieobecnosci moją absencją... .... ... pisałem o wbijaniu się .... i znikaniu Ty się nie wbijasz ... bo nie masz czym a jednak znikasz cześć tak w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.11.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 może Osia nie doczytała, że na nią się nie poluje i ukryła na sezon polowań eeee, teraz to chyba pod ochroną. WYŁAŹ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 18.11.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 ale zdjęć nadal niet, siekierami chce chałupy i lasu bronić taka dzielna dziewczyna ale o aparacie zapomniała:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.11.2011 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 no witaj uciekinierko czterokopytna:) Hej Osia - a gdzieś Ty była, jak Cię nie było??? W lesie już siedzem i czasu na nic nie mam... No i net słabowicie chadza... Noooo, ja już nawet zaczęłam ćwiczyć osiowe ryki, coby Cię wezwać .... Jak wychodzą??? Braza mam czarne zwierze... hurraaaa, OSIA , jesteś :D Bywam... a jednak znikasz cześć tak w ogóle Cześć Gwoździorku eeee, teraz to chyba pod ochroną. WYŁAŹ!!! Wylazłam... ale na chwilę jeno... ale zdjęć nadal niet, siekierami chce chałupy i lasu bronić taka dzielna dziewczyna ale o aparacie zapomniała:cry: Ilonka, taki bajzel jak mam teraz to chyba najstarsi górale nie widzieli... aparat nawet mam ale ładowarka gdzie indziej niż ja i aparat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.11.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Jednym postem obdzieliła wszystkich. Ta to potrafi czasem zarządzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.11.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 No i czy ja nie mówiłam, że ona się juz przeprowadziła??? Ośka, GRATULACJE, DZIEWCZYNO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 20.11.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 dobra dobra, szybko mi tu pokazuj to cudo co go masz od niedawna, no, dawa, dawa, dawaj.... (jak mawia serce do rozumu co mu jedyneczkę wymazuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 (edytowane) Dawaj jego fotkę, ale już!!!!!! Kominek jest też moim najukochańszym meblem Edytowane 20 Listopada 2011 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 21.11.2011 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Hej, Łosiaku Ależ masz doping przy tej przeprowadzce! Zlituj Ty się nad nami i pokaż ten burdel przeprowadzkowy i to czarne zwierzę i wszystko co się da! I nie ściemniaj nam, ze wpadłaś tu na chwilę, bo się w końcu zeźlimy i zrobimy Ci nalot - brzózki nie pomogą i siekiera też nie da rady! Buziole i żebyś ładowarkę znalazła, a nade wszystko APARAT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.11.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Proszem na Osia nie krzykać bo siem zamknie... w sobie... Uwaga wstawiam czarne... O wstawiło się Reszty fotków niet, bo jakiś krasnoludek podpizdił ładowarkę od aparata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Czarne przecudne - zawsze podziwiałam dogi, są przepiękne, wspaniałe!!! Osia - a to blond obok to Ty? Jesli tak, to teraz ja się zamknę w sobie... Z powodu kompleksów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts