Moose 14.09.2014 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Sorry za zamieszanie dziewczyny U mnie wszystko OK, ledwiem chałupę doprowadziła do ładu, bom bez 3 dni gości miała Smutnam ze względu na Sisterową i jej sucz, która niestety zakończyła żywot w czwartek Teraz muszę do miasta się udać i już mnie to do szału doprowadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Suczy Sisterowej żal, a jeszcze bardziej samej Sisterowej, chyba wszyscy wiemy jak to jest żegnać przyjaciela .... Czego Wy się tych miast tak czepiacie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.09.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Widać mamy powody, kochaniutka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.09.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Sorry za zamieszanie dziewczyny Smutnam ze względu na Sisterową i jej sucz, która niestety zakończyła żywot w czwartek też przerabiałem.... Nic dobrego................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.09.2014 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Nie lubię miast i już!!! Widocznie od zawsze byłam podświadomą wieśniarą Karważ nie mam czasu na nic... jak się nie przewali to zwariuję Pogoda pikna a ja nawet dziś na spacerek tajmu nie mam... aaaaa jednak znajdę chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.09.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Nie lubię miast i już!!! Widocznie od zawsze byłam podświadomą wieśniarą Karważ nie mam czasu na nic... jak się nie przewali to zwariuję Pogoda pikna a ja nawet dziś na spacerek tajmu nie mam... aaaaa jednak znajdę chwilkę Siostra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.09.2014 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Arctica Znów pięknie dziś, aż się chce coś robić... odwaliłam jedną pańszczyznę jeszcze tylko 2 i od 16 free time Chyba pójdziemy się poszlajać po lesie z Grubciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Piękna pogoda, to fakt, w domu siedzieć się nie chce! No to szukamy z Szanownym czegos do zrobienia na dworze i ... znajdujemy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.09.2014 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Do kiedy masz Szanownego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.09.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 No pogoda rzeczywiście przepiękna, aż dzisiaj (dopiero!!!) urządziłam sobie kącik do posiedzenia przed kuchnią stodolną. No ale lepiej późno niż wcale, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.09.2014 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 No ale lepiej późno niż wcale, prawda? Pewnie... zwłaszcza, ze nie spóźniłaś się na pociąg... A kątek stodolny pokaż...plizzzzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2014 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Osiu, mogę pokazać, ale tam nic specjalnie ładnego nie ma, ot, jakaś stara szafka rtv robi za stolik i do tego dwa rozkładane krzesełka zwykłe, a w tle Karusiowa buda zarośnięta po sam dach, bo nieużywana... Niemniej - fotkę postaram się dzisiaj strzelić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.09.2014 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Zimnawo się robi nocami... chyba krematorium dziś ruszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.09.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Nooo... u nas 6 stopnióf rano było... ale do napalenia nikt mnie nie zmusi:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.09.2014 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 A mnie ognia brakuje... dawno w kominku nie paliłam i od dawna mnie korci, tylko rozsądek mówił NIE... ZA CIEPŁO JEST... A dziś chętnie popatrzę w płomienie Ze spacerków... I mój faworyt wielce optymistyczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.09.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Osia, modrzewiowy las... piękne miejsce Kominek odpuść, jeszcze się nacieszysz. Lepiej ognisko, jeśli już musisz w płomienie popatrzeć. Ognisko i pieczone ziemniaki...to za mną chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.09.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Ależ las... tylko sobie westchnę i sucza tak grzecznie idzie na spacerek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Piękne te modrzewie, fantastyczne! I gremlin, jaki grzeczny piesek, patrzajta! Wkleiłam u się obiecaną fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.09.2014 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Osia, modrzewiowy las... piękne miejsce Kominek odpuść, jeszcze się nacieszysz. Lepiej ognisko, jeśli już musisz w płomienie popatrzeć. Ognisko i pieczone ziemniaki...to za mną chodzi Ognisko miałam przez 2 dni w łykenda... ale beez ziemniaków... trza nadrobić A kominek już rozpaliłam i idę teraz z bydłem do lasu Ależ las... tylko sobie westchnę i sucza tak grzecznie idzie na spacerek? Ano wyobraźcie sobie, że wczoraj pierwszy raz mi nie zwiała tylko kręciła się w pobliżu na spacerku a dobre 8 kilo zrobiliśmy Chyba wyczuła, że już nie będę chodzić i szukać zarazy... Dziś powtórka z rozrywki więc się okaże czy zmądrzała, czy goopia pozostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.09.2014 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Nie licz na to! Zew natury silniejszy nawet od Osiowego pejcza;) a z tymi ziemniakami do przegięłyście! Nażarta jestem jak bąk, a się zaśliniłam:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts