Arctica 18.09.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 mmmmm.... z kefirkiem.... mmmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.09.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.09.2014 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Nie licz na to! Zew natury silniejszy nawet od Osiowego pejcza;) Miałaś rację... spierdzieliła i poszliśmy z Gruszką sami Wróciliśmy po 2 godzinach a dama z kurwogenem właśnie raczyła wrócić... czyli 4 h diabli ją wiedzą gdzie była:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.09.2014 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 a z tymi ziemniakami do przegięłyście! Nażarta jestem jak bąk, a się zaśliniłam:bash: Co ozorem straszysz...se zrobie ziemniory w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Wypada małpę wyłącznie na uwięzi wyprowadzać, długa smycz może...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.09.2014 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Ni cholery... plącze się pod nogami... naszymi i Gruszki... uświadom sobie jak można zaplątać linkę przy 8 nogach i dodaj do tego jej własne... Chyba muszę francę lubić taką jaka jest i przestać się przejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.09.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Skoro wraca... i wie co to samochód... ewentualny... to po co się denerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.09.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Do kiedy masz Szanownego? Jeszcze trochę, spoko, na pewno zdąży mnie zdenerwować .... Od 3 dni w kominku nie rozpalałam, ale jutro kto wie, jeśli będzie tak chłodno jak dzisiaj! Uściski dla Gremlina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.09.2014 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Skoro wraca... i wie co to samochód... ewentualny... to po co się denerwować Toteż przestaję... ZEN... Jeszcze trochę, spoko, na pewno zdąży mnie zdenerwować .... Od 3 dni w kominku nie rozpalałam, ale jutro kto wie, jeśli będzie tak chłodno jak dzisiaj! Uściski dla Gremlina! No wiesz... czujemy się z Grubym osobiście dotknięci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.09.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 I tak miało być, bo Gremlin jest lekceważony, wszyscy tylko "uściski dla Hrabiego ...." itp. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.09.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Kocham Hrabiego, ale o Gremlina zawsze pytam i o fotki proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.09.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Bo Hrabia to jest Hrabia! Swoją wartość zna, a Gremlinkowi nigdy psyhe do księżniczki nie dorośnie:P Jednakowoż na przekór uściski dla Was wszystkich... najpierw dla Osia później dla Soni a jak Hrabia do tej pory focha nie strzelił to i dla niego też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.09.2014 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 I tak miało być, bo Gremlin jest lekceważony, wszyscy tylko "uściski dla Hrabiego ...." itp. :D Kocham Hrabiego, ale o Gremlina zawsze pytam i o fotki proszę! Zgadza się Bo Hrabia to jest Hrabia! Swoją wartość zna, a Gremlinkowi nigdy psyhe do księżniczki nie dorośnie:P Jednakowoż na przekór uściski dla Was wszystkich... najpierw dla Osia później dla Soni a jak Hrabia do tej pory focha nie strzelił to i dla niego też Szczelił... dziś towarzystwo po powrocie do dom wykąpalim i oba są obrażone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Nie wytykaj mi tu jęzora, bo i ja do towarzystwa dołączę i sie obrażę, choćby i bez kąpieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.09.2014 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Fakt... zimno... za zimno na kąpiel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Ano zimno ... Lubie swój kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.09.2014 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Też lubię... to najfajniejsza część mojej chałupy... zresztą chałupę budowałam dla kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.09.2014 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Qra .. myślałem, że taras ważniejszy ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.09.2014 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 W takie dni jak ostatnio kominek bije go na dechę A osoba cydry naczyniła???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 26.09.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Czyni się, radośnie bulgocząc rurką i na potęgę topiąc octówki w tejże rurce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts