braza 01.10.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 No chyba Cię .... nie powiem co!!!!! Juz sie wyleczyłam, przynajmniej do grudnia nawet nie spojrzę ... przynajmniej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.10.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 No ale jak to ???? Umyłaś i tera spoglądać nie będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.10.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Trochę czasu mi zajęło, żeby tego psa w fotelu pozbierać do kupy....albo inaczej, pojąć gdzie co jest, jak co gdzie ma i czy aby na pewno to pies jest w całości, czyli nie poćwiartowany i pozszywany byle jak. Hm...horrorowato wyszło A z oknami mam tak jak Braza średnio co dwa tygodnie. Słonecznie jest stety, stety, a wtedy duże okna bez firan obnażają każdą nieczystość. Muszę więc. Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.10.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 .... czy aby na pewno to pies jest w całości, czyli nie poćwiartowany i pozszywany byle jak... przeca to puzzle źle poskładane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 No też, a już tak się ucieszyłam, że Braza przyjedzie okna umyć i jeszcze może nawet pogadamy sobie. Czuję się dotknięta i urażona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2014 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Niczym nie dotykałam ani nie raziłam, Depsia no co Ty????;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Tiaaaa, teraz to się wypierasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.10.2014 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Padam na ryj... 2 dni dały mi w rzyć bardziej niż 2 tygodnie... wychodzę o 7 a wracam o 21... Jutro wracam o 15 i pierd..ę... robię wolne do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Kobieto, po tyle godzin to nawet niewolnicy nie pracowali:jawdrop: Spasuj, bo jak Ci w krew wejdzie .... Japonia przed Tobą stoi otworem, jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2014 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Ośka, na miłość boską, zwariowałaś? Osiom to szkodzi, nie można tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.10.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Spoko! Odbyczy swoje:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.10.2014 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Kobieto, po tyle godzin to nawet niewolnicy nie pracowali:jawdrop: Spasuj, bo jak Ci w krew wejdzie .... Japonia przed Tobą stoi otworem, jak nic Nie lubię ryżu... zwłaszcza samego... ani innych surowych... zwłaszcza rybów , więc same rozumiecie, iz Dżapan nie dla mnie Ośka, na miłość boską, zwariowałaś? Osiom to szkodzi, nie można tak! Zaszkodziło... ledwiem żywa wczoraj była ale dziś zamiaruję wyjść na prostą Spoko! Odbyczy swoje:rolleyes: Wieźma siostrzana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.10.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.10.2014 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Wróciłam z arbajtu i polazłam ze zwierzami na spacerek do lasu... szło nam się świetnie i okazało się, ze dmuchnęłam 14 kilosów... :jawdrop:chyba mnie jutro niemoc pokręci Ale na psychikę mi podziałało świetnie A najśmieszniejsze, ze w środku lasu kumpla na rowerze spotkałam a on nie z mojej wsi Oboje się nieco zdziwiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.10.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 No góra z górą się nie zejdzie:D... ja kiedyś na Polach Elizejskich polonistkę swoją spotkałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.10.2014 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Tyz piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.10.2014 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Spacerowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 I fajnie masz, że spacerowo i tak pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.10.2014 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Ano nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Nadal normalnie nienormalna jesteś???? No, to okey!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts