Moose 09.10.2014 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 A do jej posłanka to aparat nie sięga? dobra sama znajdę drzwi:wiggle: Wstyd ten bajzel fotografować... bo posłanko każde jest nadżarte A jeszcze nie zeżarła posłanka? NO WŁAŚNIE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Krótko mówiąc, powinnaś robić co jakiś czas zbiórkę niepotrzebnych kocyków... Chcesz ze dwa...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.10.2014 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 2,3,4 masz za dużo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2014 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Ze dwa bym znalazła, czemu by ni... Dawaj adresa na pw, to coś Ci wynajdę, choć nie obiecuję, że to będzie jutro, raczej w przyszłym tygodniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.10.2014 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 OKI... Będę czekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.10.2014 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Macie Gremlina bez bajzlu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.10.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Za mały Gremlin za dużo lasa!!! Oooo!!! Zabrzmiało jak u prawdziwego Polaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.10.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Gremlin wygląda baaardzo niewinnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Osica, ja to mam wrażenie, że ty oczerniasz Gremlina .... Wiem gdzie są drzwi .... P.S. Jakby co, to jakiś kocyk mogę znaleźć. Cholera, kilka dni temu wywaliłam starą kołdrę i poduszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.10.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Z podusi to by pewnie Gremlinek rady był... tak fajnie fruwa... to ze środka ofkors:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2014 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Chciałabym wtedy minę Osi widzieć - bezcenne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.10.2014 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Nie chciałabyś ani mojej miny wiedzieć ani tym bardziej słyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.10.2014 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 O słuchaniu nie było mowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.10.2014 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 No to się narobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.10.2014 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Osinko... krzyk to oznaka bezsilności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2014 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Osia, a co się narobiło...? Mam nadzieję, że wsio ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.10.2014 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 To nie krzyk to desperacja... małż kota przyniósł I ja się na kotach nie znam... jak karmić, gdzie trzymać i w ogóle zielonam w tym temacie... na razie Gruby go nie zjadł na dzień dobry ale Rudy/a wcale sobie nie daje w kaszę dmuchać... spał z nami w łóżku, bo miałczał jak w kontenerku pożyczonym na cito zamknęłam... jest młody... ma wychodzić na dwór... a ja nie wiem jak się do tego zabrać RATUNKU!!! Zara do pracy idę... zamknąć w kontenerku czy zostawić luzem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 13.10.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 (edytowane) Hej Osia, Jeśli Duży nie zjadł od razu to dobrze Najlepiej jakby kot na początek dostał "dla siebie" jedno pomieszczenie. Dobrze by było, żeby w tym pomieszczeniu były miseczki (woda, jedzenie), kuweta i jakieś miejsce do spania. Jeśli nie masz legowisk dla kota to nie ma dramatu, kot na pewno sobie coś mięciutkiego i cieplutkiego znajdzie. Jak się małe futro oswoi z tym pomieszczeniem to powiększać mu "rewir". Na pewno warto, żeby spotykał się z psami, albo chociaż z zapachami psów na początek. Po jakimś czasie koci rewir rozszerzy się na cały dom i podwórko. Czy byliście z kotem u weterynarza? Czy kot szczepiony? Warto sprawdzić, żeby niechcącym czymś psów nie zaraził. Jak jesteś w domu to może warto, żeby zwierzaki łaziły razem i obserwuj jak się do siebie odnoszą. Jak nie jesteś pewna bezpieczeństwa malucha, gdy wychodzisz to na początek warto jednak zamknąć. Miłego dokocenia Pozdrawiam. Edytowane 13 Października 2014 przez Drimeth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Koty są bardzo proste w obsłudze, na początek miękkiego coś jako posłanko (jak nie ma to zaanektuje fotel albo łóżko w sypialni), miseczka z karmą i wodą, kuweta (jak nie masz, to zwykła stara miska plastikowa z piaskiem suchym, często go zmieniać trzeba. Do weta na odrobaczenie i szczepienie, to wsio. I jak to z malcem, obserwować czy bezpieczny w pobliżu piesków. Potem pieski poczują respekt, jak dostaną parę razy łapką po nosach. Kurde, aż Ci zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Kuwetę postaw w odległości od misek z jedzeniem, bo kot nie ruszy. W sklepach zoologicznych żwirek do kuwet jest w różnych cenach, można kupić też tanio kuwety. Zostaw go jak pisała Drimeth na czas jakiś w jednym pomieszczeniu, ale często z nim przebywajcie, żeby się do Was przyzwyczaił. W tym czasie nabierze też zapachu "stada", psy przyjma go łatwiej. Ja swoim kotom ustawiłam miseczki na poddaszu, Katma a teraz Tyrion tam nie wchodzą więc jest szansa, że psiaki nie będa wyjadały karmy. Nie dawaj mleka do picia, tylko wodę. Kup karmę odpowiednią do wieku ale nie przekarmiaj. Moje dostawały śmietankę, taka do zup i sosów albo twarożek, ale nie codziennie.Polecam drapaczki różnego rodzaju w innym przypadku meble mogą wyglądać za czas jakiś tak, jak moja sofa i fotel Młodej:) No i najpierw do weta, niech sprawdzi też czy to dziewczyna, czy chłopak. Bez względu na płeć w okresie jakieś 6 miesięcy wysterylizuj, będziesz miała trochę spokoju. Zdjęcie pokaż!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts