Moose 13.10.2014 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Instynktownie zrobiłam to co mówicie... no z małą podpowiedzią jednej zakoconej Żmiji Mały kuwetowo korzysta, je i pije... kontener jest be i wyro pańciostwa lepsiejsze:bash: U Vetki bylim, leczymy uszyska, odrobaczony ( bo to chłopak jest ), szczepienie po wyleczeniu uszu... Ciekawski jest... zrobiłam mu enklawę w łazience na górze, ale jak zaspokoił instynkta to na dół zlazł i siedzi pod stołem na krześle mając nas wszystkich na oku Będę nalegać na jak najszybszą kastrację zanim zacznie szaleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.10.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 hihihihihihi Osia zakocona:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.10.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.10.2014 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 hihihihihihi Osia zakocona:rotfl: Sam jestem zdziwiona Kotu zapewnię jak najlepszy start ale jak się nie dogadają z psami to będę mu chałupy szukać i koniec Ale czasu trochę im dam na dotarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.10.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 ta i skończy się jak u mnie kot śpi na psie a trudno odróżnić bo oba rude i ciapate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.10.2014 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.10.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 fane rude Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.10.2014 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Ryży kot... małż twierdził, że to kotka... psy zaniepokojone... gruby do tej pory nie śpi... masakra jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.10.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 u mnie łatwo było bo ruda sceniorem była jak pierwszy kontakt z kotem miała wprawdzie 3-4 razy większa od kota była ale kota cwana była to psa ustawiła;) a potem to zawsze koty były i dla psa to normalne się z kotem miziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.10.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 biedny gruby co roku potezna dawka stresu nasz duzy bialy dlugo nie mogl sie odstresowac z powodu malego, byl okres ze nam rece opadaly, dostal napadow lękowych i nie schodzil mi z kolan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.10.2014 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Widzę, że fotel zaanektowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.10.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 No no no. Ślicznego kotecka masz Osiu. Jakoś tak instynktownie czuję, że większe problemy mogą być w układzie Gremlin kotecek niż Greyuś kotecek. NO chyba że się w kochanym wielkoludzie jakiś lew groźny obudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 14.10.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Widzę, że fotel zaanektowany Od fotela się zaczyna Śliczne futerko. Mam nadzieję, że dogadają się z psami. Koty lubią takie miejsca, gdzie mają oko na stado. Tak jak dziewczyny pisały wcześniej, mleka nie dawaj. Woda lepsza. Moja po mleku, ma rewolucje żołądkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.10.2014 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Dziś został sam w łazience... łazienka cała i nieuszkodzona... jak wróciłam siedział w wannie Zaraz do miasta powiatowego się wybieram i obaczym co po powrocie zastanę Kuweta zaakceptowana na razie... możliwe, żeby potem mu coś odbiło i zaczął rżnąć po kątach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 14.10.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Dziś został sam w łazience... łazienka cała i nieuszkodzona... jak wróciłam siedział w wannie Zaraz do miasta powiatowego się wybieram i obaczym co po powrocie zastanę Kuweta zaakceptowana na razie... możliwe, żeby potem mu coś odbiło i zaczął rżnąć po kątach??? Koty lubią ograniczone przestrzenie. Moje futro też przesiaduje w wannie. Pod warunkiem, że nie ma w niej wody Daj mu pudełko, tylko nie zamykane, to będzie przeszczęśliwy. Jeśli nie będzie mu nic dolegało to raczej nie powinien załatwiać się po kątach. Chociaż starsze kocury lubią zaznaczać swoje terytorium, dlatego warto ciachnąć. Ale z drugiej strony jeśli ma to być kot wychodzący to raczej zaznaczał będzie na zewnątrz. Taka przynajmniej jest teoria Czy kociak ma już imię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.10.2014 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Co prawda nie lubię rudych kotów ale Osiowy kot do lubienia jest i kwita! To w końcu kot czy kotka??? Jak kocię siedziało na krześle w kuchni i obserwowało... i nie zostało pożarte to NIC się nie wydarzy, nie ma takiej opcji. U nas było ciężko, dziewczyny nauczone przez ciotkę, że koty służą do jedzenia... dało się... ale! nadal uznawane są tylko ich koty, ostatnio kot... kota właściwie... wszystkie obce nadal służą do jedzenia! Tylko nie mogę się zdecydować czy to dobrze czy źle:D Co najśmieszniejsze, jak kiedyś pojawi się u nas nowy kot... marzenia przecież są to bardziej obawiam się nie akceptacji ze strony Gomory niż psic... pamiętając jak potraktowała Izulowego Karola:cool: A jak tam Osiowa alergia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.10.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Osia - kot z psami w końcu się dogada, pamiętasz, jak obawiałaś się, że Gremlin się nie zaadoptuje, a Grusio nie wytrzymie...? Wierzę, że będzie ok, byle Twoja alergia nie wylazła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.10.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Nie obawiaj się o relacje, prędzej czy później, prawdopodobnie predzej niż myślisz, dogadają się. Nawet Gremlin się podporządkuje gdy oberwie parę razy !!! O Hrabiego sie nie martwię, nasz Mocarcik pozwalał starszej kici przechodzić po swoim pysku .... no takie dogi są!!! U nas Tyrion goni albo goni za kotami (gdy ma dobry humor i werwę) albo je po prostu olewa. Koty wiedzą, jak sobie radzić!!! Na początku uważaj, pewnie że tak, ale później już będzie okey. Uwielbiam rude koty!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.10.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Moje panny NIGDY żadnej agresji do kota (naszego!) nie okazały... to i kota nie musiała pazurków pokazywać, ale Karol nie zaczynał, on po prostu był Chiba na jej teren wlazł... ale ani do jej chałupy się nie pchał, ani do jej pańci, ani do michy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.10.2014 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Kot żyje... ja też i insze zwierzy też Roboczo nazywa się wielce oryginalnie... RUDY Proponowałam Garfild ale małż zdecydował inaczej... w końcu to on go przywlókł Alergię mam umiarkowaną... znaczy nieco ciągnę nochalem ale żyć mogę... nie wiem jak będzie przy suchym powietrzu w zimie Rudi mnie się podoba i lubi mnie bardzo... miziasty jest i nastawiony wielce towarzysko... pożiwiom uwidim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts