Moose 17.10.2014 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Nos Grubego w Rudolfa wymierzony jest często... zwłaszcza jak się Rudi do mnie zbliży za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2014 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Pokochasz koty, już zaczynasz kochać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.10.2014 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Nie kracz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2014 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Już dawno wykrakane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Osia zakocona i nic tego nie zmieni:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Przegrałaś Osica, koty górą!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.10.2014 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 (edytowane) Już dawno wykrakane. Osia zakocona i nic tego nie zmieni:rotfl: Przegrałaś Osica, koty górą!!!! Nie jestem pewna Edytowane 18 Października 2014 przez Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2014 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Osia, no ale przecież on słodki jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.10.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Nic nie nadszarpnie miłości do Greja, tego akurat jestem bardziej pewna niż... no nie wiem czego ale na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.10.2014 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Bo Greyuś fajny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.10.2014 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Coraz mniej kanapy dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 jeszcze Gremlinek do tego towarzystwa dołączy a Osia dl klateczki:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.10.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 No właśnie! Gdzie Sonia??? A na tej foci to już chyba Rudi do Greja przyszedł, nieee??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.10.2014 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 jeszcze Gremlinek do tego towarzystwa dołączy a Osia dl klateczki:rotfl: Może ja się całkiem wyprowadzę... No właśnie! Gdzie Sonia??? A na tej foci to już chyba Rudi do Greja przyszedł, nieee??? Gremlin na kanapie u chopa... przynajmniej ona MOJEJ nie używa A kot przyłazi do Grucha a Gruch niekrępująco włazi na kota i go usiłuje wygonić albo nochalem go szturcha w tymże celu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Co do Hrabiego - jego MUSI się kochać, to jest poza wszelką dyskusją! Ale kota teeeeż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.10.2014 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Bo Greyuś fajny jest jest i chyba pierwszy byl? moj Okruch pierwszy tez ma wyjatkowe miejsce w moim sercu, choc maly mnie podbil calkowicie to Kasti jest najukochanszy. A kot przyłazi do Grucha a Gruch niekrępująco włazi na kota i go usiłuje wygonić albo nochalem go szturcha w tymże celu... u nas sa ciagle walki kto blizej kolo pani sie ulozy, kiedy maly spi w najlepsze duzy wlazi i tak dupskiem sie rozpycha zeby zrzucic malucha i zwykle mu sie to udaje, malca przekladam na druga strone:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2014 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Osia to chyba wsie duże psiska tak robią bo moja ruda jak kot pije z jej miski to tak pysk wsadza powoli i delikatnie do miski żeby kota nosem wypchnąć niby nic, no też chcę się napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.10.2014 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 j u nas sa ciagle walki kto blizej kolo pani sie ulozy, kiedy maly spi w najlepsze duzy wlazi i tak dupskiem sie rozpycha zeby zrzucic malucha i zwykle mu sie to udaje, malca przekladam na druga strone:rolleyes: O to to... kto bliżej pańci się wtryni Osia to chyba wsie duże psiska tak robią bo moja ruda jak kot pije z jej miski to tak pysk wsadza powoli i delikatnie do miski żeby kota nosem wypchnąć niby nic, no też chcę się napić Co do Hrabiego - jego MUSI się kochać, to jest poza wszelką dyskusją! Ale kota teeeeż... Będę się bronić przed tą miłością chyba,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 19.10.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Może ja się całkiem wyprowadzę... Oj, czemu od razu tak drastycznie? (się pytam, kto będzie karmi trzodę?) Osia, spróbujcie warstwowo "na kanapeczkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2014 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Osia jako spód:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts