Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jesli tak, to teraz ja się zamknę w sobie...

Z powodu kompleksów...

Ja Ci dam... jakich kompleksów...????:jawdrop:

jaaaaaaaaaaaaaaa ale cudne czarne:jawdrop: normalnie Osia jak się kulać do mła będziesz bierz czarne ze sobą:lol:

to blondi też niekulawe;)

Mogie...? naprawdę zabrać dogie...?;)

ja tes cem doga!!!! zawse kciałam!!!:cry:

Cudownisty potwór! On (ona?) jeszcze ścieniak???

Maleństwo dopiero 8 miechów ma... wielkie dziecko...:) jest kochany :)

no właśnie, a jak jegomościa godność?

no, co napisane ma na budzie :p obroży? rodowodzie?

Earl Grey zwany Grejem i Glusiem...

Budy nie ma gdyż aliboż, to taki księciunio:rotfl:

Zresztą ta rasa nie nadaje się na dwór...

Osia, masz doooga? Boski!!! ;-)

Fajny jest i śmieszny strasznie... wcale nie czai swoich gabarytów... na kolanka się pakuje... ;)

Łośka, z wrażenia mnie powaliło, a właściwie z dwóch wrażeń :)

Po pierwsze oczywiście czarne - doguś jest przepiękny! Macie fantastyczne "maleństwo". :D

Drugie wrażenie, to oczywiście to blond - nie wiem jak sobie Ciebie wyobrażałam - chyba wyjdzie mi za chwilę, że jako Łosia :D :D :D - ale nie jako eteryczne blond dziewczę :D Super!

To właściwie tyle mojej dziś wybitnie "inteligentnej" gadki. :)

To ścieniak jeszcze. Podrośnie, hihiii troszkę jeszcze no i zmężnieje. I zamiast kolanek będziesz mu musiała materac, ten sprzed kominka kopsnąć:D

Dog to majestat sam w sobie, niezaprzeczalny i niepodważalny... i jeden jedyny wśród wszyściutenieńkich psich ras...

...też kiedyś będę miała doga... największego z możliwych... chyba płowego...i będzie miał Ludwik na imię:)...

(...)też kiedyś będę miała doga... największego z możliwych... chyba płowego...i będzie miał Ludwik na imię:)...

...i na pewno będzie bezkonkurencyjny w czyszczeniu misek:lol2:

(...)Mogie...? naprawdę zabrać dogie...?;)(...)

Do mnie z Earl Greyem to nie koniecznie..., zawsze znajdziemy dla was jakąś Minutkę:yes: , ale z wielkim czarnym psiskiem to też koniecznie... i nawet nie ma to znaczenia czy on hot-dog, czy cold-dog:D

Drugie wrażenie, to oczywiście to blond - nie wiem jak sobie Ciebie wyobrażałam - chyba wyjdzie mi za chwilę, że jako Łosia :D :D :D - ale nie jako eteryczne blond dziewczę :D

Chyba heteryczne...:)

To ścieniak jeszcze.

Maleństwo w każdym calu... i kilogramie...;)

Do mnie z Earl Greyem to nie koniecznie..., zawsze znajdziemy dla was jakąś Minutkę:yes: , ale z wielkim czarnym psiskiem to też koniecznie... i nawet nie ma to znaczenia czy on hot-dog, czy cold-dog:D

Yetuś, Wasze rankingi osiągnęły zenit ( razem z wusią jesteśta na pierwszym miejscu...) wszak mało kto ma tyle odwagi coby mnie z koniem zapraszać...:rotfl:

Osia - daaj foty Glusia jako maluszka, ja chcę zobaczyć malutkiego doga!!! :D

Depsia linkę do maluchów szczelam...http://www.lipkoweranczo.info/main.php?menu=miote

Matko, jakie to czarne cudneeeeee!!!!!!!!

A jakie nieznośne... Eeee przesadzam... Kochany jest !!!:yes:

Tfu tfu... czerwone obroże mu założyłam...:rotfl:

Yetuś, Wasze rankingi osiągnęły zenit ( razem z wusią jesteśta na pierwszym miejscu...) wszak mało kto ma tyle odwagi coby mnie z koniem zapraszać...:rotfl:

U mnie miejsca dostatek - może brykać. Wodopój nawet mu udostępnię, chociaż jeśli by teraz przyjechał, to by sobie tylko kostki mógł umoczyć, bo susza taka, że ryby brzuchami po dnie szorują;)

O matko moja jedyna. Ale się uśmiałam. Dobrze, że kawę zdążyłam przełknąć. :yes:

Ledwo człowiek jeden dzień nie zajrzy a tu takie rozmowy nocne odchodzą!

Dog cuuuudo KOCHAM DOGI ale metraż mam nie dla nich.

Yeti, Twój dowcip z Ludwikiem mnie powalił............:rotfl:

Ale z tego co Arctica napisała, że już ma dla niego imię to wnioskuję, że nie dużo czasu zajmie jej namawianie małża na tego Ludwika !:lol2:

Łośka, piękny... obejrzałam całą lipkową :) piękne psy mają... pytanko do Cię: to Twój pierwszy pies? pierwszy dog? czy masz jakieś doświadczenie psiarskie już?

a wytłumacz się z tego:" Raczej błękit ( małżu się widzi), ale mnie się wszystkie podobują.... więc w kolejności błękit, żółty/pręgus/czarny.... "

:)

Edytowane przez Myometis

no spróbuj bez czarnego się pokazać to wpier.....l:lol:

:cool: Masz jak w banku!!!

U mnie miejsca dostatek - może brykać. Wodopój nawet mu udostępnię, chociaż jeśli by teraz przyjechał, to by sobie tylko kostki mógł umoczyć, bo susza taka, że ryby brzuchami po dnie szorują;)

Yetuś ja nie wiem czy on pławny jest... ale za zaproszenie z dzidziulem dzięki ;)

Dog cuuuudo KOCHAM DOGI ale metraż mam nie dla nich

Dlatego i ja w bloku nie miałam... tutaj to aż przyjemnie z nim wyjść :)

Osia - umarłam ze szczęścia, oglądając foty, jest przesłodki, najcudniejszy na świecie, najkochańszy!!!

Szczęściaro Ty!!! :D

A jaki nieznośnik...???:yes: Sam nie chce zostawać i ciągle nas pilnuje...;)

Łośka, piękny... obejrzałam całą lipkową :) piękne psy mają... pytanko do Cię: to Twój pierwszy pies? pierwszy dog? czy masz jakieś doświadczenie psiarskie już?

a wytłumacz się z tego:" Raczej błękit ( małżu się widzi), ale mnie się wszystkie podobują.... więc w kolejności błękit, żółty/pręgus/czarny.... "

:)

Pies nie pierwszy...

Dog pierwszy...

Spotkałam się parę razy z hodowczynią, pogadałam... miałam jeszcze możliwość wzięcia malucha arlekina...

Pokazałam małżu, króren zwierza zaakceptował i decyzja zapadła ...;), łażą na spacery i się bałwanią... chyba się polubili...:)