wu 21.11.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 jaaaaaaaaaaaaaaa ale cudne czarne:jawdrop: normalnie Osia jak się kulać do mła będziesz bierz czarne ze sobą to blondi też niekulawe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.11.2011 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 ja tes cem doga!!!! zawse kciałam!!! Cudownisty potwór! On (ona?) jeszcze ścieniak??? ...no chyba chłopu nie daruje:wiggle:... jakbym się tak uparła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 22.11.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 no właśnie, a jak jegomościa godność? no, co napisane ma na budzie obroży? rodowodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.11.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Osia, masz doooga? Boski!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.11.2011 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Jesli tak, to teraz ja się zamknę w sobie... Z powodu kompleksów... Ja Ci dam... jakich kompleksów...???? jaaaaaaaaaaaaaaa ale cudne czarne:jawdrop: normalnie Osia jak się kulać do mła będziesz bierz czarne ze sobą to blondi też niekulawe;) Mogie...? naprawdę zabrać dogie...? ja tes cem doga!!!! zawse kciałam!!! Cudownisty potwór! On (ona?) jeszcze ścieniak??? Maleństwo dopiero 8 miechów ma... wielkie dziecko... jest kochany no właśnie, a jak jegomościa godność? no, co napisane ma na budzie obroży? rodowodzie? Earl Grey zwany Grejem i Glusiem... Budy nie ma gdyż aliboż, to taki księciunio:rotfl: Zresztą ta rasa nie nadaje się na dwór... Osia, masz doooga? Boski!!! Fajny jest i śmieszny strasznie... wcale nie czai swoich gabarytów... na kolanka się pakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 23.11.2011 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Łośka, z wrażenia mnie powaliło, a właściwie z dwóch wrażeń Po pierwsze oczywiście czarne - doguś jest przepiękny! Macie fantastyczne "maleństwo". Drugie wrażenie, to oczywiście to blond - nie wiem jak sobie Ciebie wyobrażałam - chyba wyjdzie mi za chwilę, że jako Łosia :D - ale nie jako eteryczne blond dziewczę Super! To właściwie tyle mojej dziś wybitnie "inteligentnej" gadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.11.2011 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 To ścieniak jeszcze. Podrośnie, hihiii troszkę jeszcze no i zmężnieje. I zamiast kolanek będziesz mu musiała materac, ten sprzed kominka kopsnąć Dog to majestat sam w sobie, niezaprzeczalny i niepodważalny... i jeden jedyny wśród wszyściutenieńkich psich ras... ...też kiedyś będę miała doga... największego z możliwych... chyba płowego...i będzie miał Ludwik na imię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 23.11.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 (...)też kiedyś będę miała doga... największego z możliwych... chyba płowego...i będzie miał Ludwik na imię... ...i na pewno będzie bezkonkurencyjny w czyszczeniu misek:lol2: (...)Mogie...? naprawdę zabrać dogie...?(...) Do mnie z Earl Greyem to nie koniecznie..., zawsze znajdziemy dla was jakąś Minutkę , ale z wielkim czarnym psiskiem to też koniecznie... i nawet nie ma to znaczenia czy on hot-dog, czy cold-dog:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Osia - daaj foty Glusia jako maluszka, ja chcę zobaczyć malutkiego doga!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Matko, jakie to czarne cudneeeeee!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.11.2011 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Drugie wrażenie, to oczywiście to blond - nie wiem jak sobie Ciebie wyobrażałam - chyba wyjdzie mi za chwilę, że jako Łosia :D - ale nie jako eteryczne blond dziewczę Chyba heteryczne... To ścieniak jeszcze. Maleństwo w każdym calu... i kilogramie... Do mnie z Earl Greyem to nie koniecznie..., zawsze znajdziemy dla was jakąś Minutkę , ale z wielkim czarnym psiskiem to też koniecznie... i nawet nie ma to znaczenia czy on hot-dog, czy cold-dog:D Yetuś, Wasze rankingi osiągnęły zenit ( razem z wusią jesteśta na pierwszym miejscu...) wszak mało kto ma tyle odwagi coby mnie z koniem zapraszać... Osia - daaj foty Glusia jako maluszka, ja chcę zobaczyć malutkiego doga!!! Depsia linkę do maluchów szczelam...http://www.lipkoweranczo.info/main.php?menu=miote Matko, jakie to czarne cudneeeeee!!!!!!!! A jakie nieznośne... Eeee przesadzam... Kochany jest !!! Tfu tfu... czerwone obroże mu założyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.11.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 no spróbuj bez czarnego się pokazać to wpier.....l:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.11.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Yetuś, Wasze rankingi osiągnęły zenit ( razem z wusią jesteśta na pierwszym miejscu...) wszak mało kto ma tyle odwagi coby mnie z koniem zapraszać... U mnie miejsca dostatek - może brykać. Wodopój nawet mu udostępnię, chociaż jeśli by teraz przyjechał, to by sobie tylko kostki mógł umoczyć, bo susza taka, że ryby brzuchami po dnie szorują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.11.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 O matko moja jedyna. Ale się uśmiałam. Dobrze, że kawę zdążyłam przełknąć. Ledwo człowiek jeden dzień nie zajrzy a tu takie rozmowy nocne odchodzą! Dog cuuuudo KOCHAM DOGI ale metraż mam nie dla nich. Yeti, Twój dowcip z Ludwikiem mnie powalił............ Ale z tego co Arctica napisała, że już ma dla niego imię to wnioskuję, że nie dużo czasu zajmie jej namawianie małża na tego Ludwika ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Osia - umarłam ze szczęścia, oglądając foty, jest przesłodki, najcudniejszy na świecie, najkochańszy!!! Szczęściaro Ty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 27.11.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 (edytowane) Łośka, piękny... obejrzałam całą lipkową piękne psy mają... pytanko do Cię: to Twój pierwszy pies? pierwszy dog? czy masz jakieś doświadczenie psiarskie już? a wytłumacz się z tego:" Raczej błękit ( małżu się widzi), ale mnie się wszystkie podobują.... więc w kolejności błękit, żółty/pręgus/czarny.... " Edytowane 27 Listopada 2011 przez Myometis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.11.2011 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 no spróbuj bez czarnego się pokazać to wpier.....l:lol: Masz jak w banku!!! U mnie miejsca dostatek - może brykać. Wodopój nawet mu udostępnię, chociaż jeśli by teraz przyjechał, to by sobie tylko kostki mógł umoczyć, bo susza taka, że ryby brzuchami po dnie szorują Yetuś ja nie wiem czy on pławny jest... ale za zaproszenie z dzidziulem dzięki Dog cuuuudo KOCHAM DOGI ale metraż mam nie dla nich Dlatego i ja w bloku nie miałam... tutaj to aż przyjemnie z nim wyjść Osia - umarłam ze szczęścia, oglądając foty, jest przesłodki, najcudniejszy na świecie, najkochańszy!!! Szczęściaro Ty!!! A jaki nieznośnik...??? Sam nie chce zostawać i ciągle nas pilnuje... Łośka, piękny... obejrzałam całą lipkową piękne psy mają... pytanko do Cię: to Twój pierwszy pies? pierwszy dog? czy masz jakieś doświadczenie psiarskie już? a wytłumacz się z tego:" Raczej błękit ( małżu się widzi), ale mnie się wszystkie podobują.... więc w kolejności błękit, żółty/pręgus/czarny.... " Pies nie pierwszy... Dog pierwszy... Spotkałam się parę razy z hodowczynią, pogadałam... miałam jeszcze możliwość wzięcia malucha arlekina... Pokazałam małżu, króren zwierza zaakceptował i decyzja zapadła ..., łażą na spacery i się bałwanią... chyba się polubili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.11.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Osia - a co tam na budowie, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.11.2011 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Osia - a co tam na budowie, hę? Ano, powoli Kochana, kładziem płytki we garażu... ocieplamy domiszcze linami... i tak jakosik pomaluśku działamy coby się lepiej żyło... Jestem chora od 3 tygodni i już mnie to na tyle zeźliło, że zastrzyki od 3 dni bierę, coby przeszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ty weź, pokaż to ocieplanie, nie widziałąm nigdy, a ciekawa jestem, bez picu... I zdrowiej, kochana, bo to rzeczywiście głupio tak długo chorować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts