Arctica 04.11.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 To już wiem dlaczego mi tak czacha dymi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.11.2014 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Arcti, nastawiam się optymistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.11.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2014 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Arcti, nastawiam się optymistycznie Coś się kroi ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.11.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Dziś czytałam prognozy, że ma być bardzo ciepła zima, do 10*C w grudniu. Koło świąt trochę ochłodzenia, a w lutym znowu tak ciepło... no przecież dawno temu wróżyłam, że tak będzie...ale mnie tu chyba nie wierzą, czy coś. Wypełzłam spod lodówki i kocia łapką macham Proszę Zwierzyniec o tym zawiadomić, że łapka pogilga zwierzątka duże i małe z wielką przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.11.2014 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Coś się kroi ..... no przecież dawno temu wróżyłam, że tak będzie...ale mnie tu chyba nie wierzą, czy coś. Wypełzłam spod lodówki i kocia łapką macham Proszę Zwierzyniec o tym zawiadomić, że łapka pogilga zwierzątka duże i małe z wielką przyjemnością Pogiglam... a i owszem Zaszczepiliśmy dziś Rudolfa... jeszcze jedno szczepienie za miesiąc i ciachamy atrybuty kocurowe... znaczy ok połowy grudnia będę mieć kotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.11.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Dobrze, że choć gruchowe klejnoty się ostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Nasz malutki jutro straci swoje klejnoty. A duzy gruczoly. One chyba nic nie przeczuwaja. Prosze trzymac kciuki. Bardzo sie martwie jak to ja . Szczegolnie o duzego srulka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.11.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 TARcia, moje zaciśnięte kciukasy masz zapewnione.Nie martw się, dla weta to rutynowy zabieg.Przecież wiesz, że wszystko będzie dobrze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Niby tak. Ale rozum jedno a serce drugie. Wiecie jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.11.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 jestem na posterunku, kciuki zaciskam....dobrze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.11.2014 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Dobrze, że choć gruchowe klejnoty się ostały Jeszcze... Nasz malutki jutro straci swoje klejnoty. A duzy gruczoly. One chyba nic nie przeczuwaja. Prosze trzymac kciuki. Bardzo sie martwie jak to ja . Szczegolnie o duzego srulka. Trzymamy!!! Daj znać wieczorem jak białasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Też trzymam. Osica, mojej Ulubionej Sąsiadki kocur został odklejnocony w wieku 7 lat i jest okey. Do tej pory przychodził w stanie wręcz opłakanym, teraz juz lepiej, chociaż ciut późno został pozbawiony atrybutów, bo pewnych nawyków już nabrał. Przynajmniej będziesz spokojniejsza, że nie wda się w jakąś bójkę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.11.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Ja tez sciskam. Osia, dobrze bedzie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.11.2014 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Przynajmniej będziesz spokojniejsza, że nie wda się w jakąś bójkę!!! Twoje drapieżności wychodzące są o ile mnie niemiec nie myli... rano wypuszczasz czy jak? Ja tez sciskam. Osia, dobrze bedzie:bye: Mam nadzieję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Odjajczenie zwierzęta zazwyczaj znoszą nadzwyczaj dobrze, 2-3 dni i jest po sprawie, zapominają, że cokolwiek się wydarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.11.2014 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Idziemy do lasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.11.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Odjajczenie zwierzęta zazwyczaj znoszą nadzwyczaj dobrze, 2-3 dni i jest po sprawie, zapominają, że cokolwiek się wydarzyło. duzy bialy mial lekkie komplikacje maly moze to zniesie lepiej. bardziej sie martwie tym drugim zabiegiem na gruczolach, juz mezus z nimi jedzie do kliniki a ja siedze jak na skazaniu, brzuch z nerwow jak balon w 9 m-cu:sick: jak sie denerwuje to strasznie puchne:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.11.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 to idź na spacer, albo co - będzie dobrze, a i tak kciuki trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.11.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Tarciu nie denerwuj się wszystko będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts