Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Biedne białaski... i Rudi niedługo też biedny...

obrze będzie... bo jak ma być:)

Osia a Twojnego własne czasami nie bolą na samą myśl;)... nie zapomnę jak mój przeżywał kastrowanie Vita:rolleyes:

A i owszem... dlatego Gruś zaszczyk dostał :yes:

biale gnomy juz w domu, dwie kupki nieszczescia zawlaszczyly moje kolana i czesc sofy :)

To super... zdrowia życzę :yes:

Dobrze, że oba okaleczone to nie będzie fochów że kumpel się nie chce bawić :)

:rotfl:

nauka cierpliwości :)

i to nie przeczy prawom fizyki

Nie ma takiej opcji, żebym to zobaczyła:bash:

Arcti, dostałaś mms???

Osia, nie dawaj zastrzyków, one raka robią!!! :(

Nie ma na to reguły żadnej...

Badania są tak rozbieżne, ze postanowiłam dawać i już :yes:

Rasa tak popieprzona, że zdrowe psy umierają w wieku 1, 2,3 lat...:bash:

Moose - to tylko w skrócie - ustawianie kamieni jeden na drugim bez użycia spoiwa - to ,,tylko" równowaga

[ATTACH=CONFIG]287830[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]287831[/ATTACH]

Ożeszty... niezłe :cool:

Twoje drapieżności wychodzące są o ile mnie niemiec nie myli...;) rano wypuszczasz czy jak?

Moje drapieżności Osico to wchodzą i wychodzą kiedy chcą a ja i reszta rodzinki służymy jako oddźwierni! Wychowały nas sobie koty galanty!!! Na szczęście zachowaliśmy resztki dumy i rozsądku i nie czekamy noc całą na ich powrót - nie wrócą przed pójściem spać no to śpią na zewnątrz! One same wyraźnie pokazują, że chcą wyjść, jeszcze trochę i Twój nauczy Cię jak rozpoznawać jego chciejstwa;)

U nas tak samo, z tym że Misiek nie wchodzi dalej niż do ganku, tam ma swój koszyk i w nim sypia, choć rzadko.

Zazwyczaj bardzo stanowczo domaga się wypuszczenia go na noc i idzie swoją kocią własną ścieżką - gdzieś...

Ja tam widzę, że jak się kolejka pod lodówkiem ustanawia, to w komitecie... najsampierw Rudolf, Gruch a Słonina na końcu :cool:

Poza tym od soboty mam uczulenie na kota... wiedziałam, że tak będzie... nie wiem na czym do końca to polega ale czasem ma uczulenie na psy... wysypka i swędzenie... wiem, że minie ale na razie wcurwia mnie na maxa, zwłaszcza, ze inne wazniejsze rzeczy człek na łbie ma... wrrrr :bash: