TAR 06.11.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Kasiorek moj kochany juz po zabiegu, dochodzi do siebie. jeszcze Witulek na stole. obu mam odebrac o 17. prosze niech juz bedzie 17:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.11.2014 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Czekam na wieści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.11.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Biedne białaski... i Rudi niedługo też biedny... obrze będzie... bo jak ma być Osia a Twojnego własne czasami nie bolą na samą myśl;)... nie zapomnę jak mój przeżywał kastrowanie Vita:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.11.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 biale gnomy juz w domu, dwie kupki nieszczescia zawlaszczyly moje kolana i czesc sofy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.11.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Dobrze, że oba okaleczone to nie będzie fochów że kumpel się nie chce bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.11.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 nauka cierpliwości i to nie przeczy prawom fizyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.11.2014 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Biedne białaski... i Rudi niedługo też biedny... obrze będzie... bo jak ma być Osia a Twojnego własne czasami nie bolą na samą myśl;)... nie zapomnę jak mój przeżywał kastrowanie Vita:rolleyes: A i owszem... dlatego Gruś zaszczyk dostał biale gnomy juz w domu, dwie kupki nieszczescia zawlaszczyly moje kolana i czesc sofy To super... zdrowia życzę Dobrze, że oba okaleczone to nie będzie fochów że kumpel się nie chce bawić nauka cierpliwości i to nie przeczy prawom fizyki Nie ma takiej opcji, żebym to zobaczyła:bash: Arcti, dostałaś mms??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Osia, nie dawaj zastrzyków, one raka robią!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.11.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Moose - to tylko w skrócie - ustawianie kamieni jeden na drugim bez użycia spoiwa - to ,,tylko" równowaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.11.2014 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Osia, nie dawaj zastrzyków, one raka robią!!! Nie ma na to reguły żadnej... Badania są tak rozbieżne, ze postanowiłam dawać i już Rasa tak popieprzona, że zdrowe psy umierają w wieku 1, 2,3 lat... Moose - to tylko w skrócie - ustawianie kamieni jeden na drugim bez użycia spoiwa - to ,,tylko" równowaga [ATTACH=CONFIG]287830[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]287831[/ATTACH] Ożeszty... niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Nasza Abra dostawała, duża sunia mieszańcowa. Rak ją zabrał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2014 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Twoje drapieżności wychodzące są o ile mnie niemiec nie myli... rano wypuszczasz czy jak? Moje drapieżności Osico to wchodzą i wychodzą kiedy chcą a ja i reszta rodzinki służymy jako oddźwierni! Wychowały nas sobie koty galanty!!! Na szczęście zachowaliśmy resztki dumy i rozsądku i nie czekamy noc całą na ich powrót - nie wrócą przed pójściem spać no to śpią na zewnątrz! One same wyraźnie pokazują, że chcą wyjść, jeszcze trochę i Twój nauczy Cię jak rozpoznawać jego chciejstwa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 U nas tak samo, z tym że Misiek nie wchodzi dalej niż do ganku, tam ma swój koszyk i w nim sypia, choć rzadko.Zazwyczaj bardzo stanowczo domaga się wypuszczenia go na noc i idzie swoją kocią własną ścieżką - gdzieś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.11.2014 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Bestia ruda ostatnio sypia na posłanku Greyowym a Gruch jak zwykle... na kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.11.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Mądra ruda bestia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.11.2014 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 madra??? Grusio madrzejszy, bo na kanapie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.11.2014 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Nie mądrzejszy a większy Droga TARciu, ot i cała tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.11.2014 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Ja tam widzę, że jak się kolejka pod lodówkiem ustanawia, to w komitecie... najsampierw Rudolf, Gruch a Słonina na końcu Poza tym od soboty mam uczulenie na kota... wiedziałam, że tak będzie... nie wiem na czym do końca to polega ale czasem ma uczulenie na psy... wysypka i swędzenie... wiem, że minie ale na razie wcurwia mnie na maxa, zwłaszcza, ze inne wazniejsze rzeczy człek na łbie ma... wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.11.2014 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 A może na alpaki alibo inne kunie i my Ci tego alergena przywieźli??? Dzięki za gościnę Pozdrawiamy A! Przy lodówce to Rudi się Grejowi między przednimi łapami pewnie mieści, zawsze Kluska tak na gości czekała:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.11.2014 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Arcti a co sie stalo z Kluska, poszla w dobre rece? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts