Moose 18.11.2014 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Wracam powoli do żywych... Tamten tydzień mi dokopał... Braza dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Spoko, rozmowa z Tobą to przyjemność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.11.2014 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Pomarańczowi doprowadzają mnie do szału... wczoraj cały wieczór nie było internetu... telefon też co chwilę tracił zasięg... w nocy działał...od rana pojawia się i znika...jestem wcurwiona na maxa Ciekawe czy uda mnie się wysłać posta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.11.2014 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Osia, przytulam, przytulam, przytulam Obu nam nam będzie smutno w te święta, u Ciebie bez Babci, u mnie bez Taty... No cóż poradzić, przychodzi taki czas i trzeba dać radę. Zapalę Twojej Babci świeczuszkę obok tej, którą palę dla Taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.11.2014 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Dzięki Tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.11.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Smutno tu :hug: tyle mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.11.2014 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Dobra dość smutków... Pogodadziś u nas dopisała na tyle, że zrobiliśmy z gadami 10 kilosów ale się cieszę z tego spacerku Ugotowałam zupę dyniową i oczywiście czasłam sobie lampiona helołynowego W kominku się pali, chyba winka się napiję za Wasze zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.11.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 u nas pogoda bez zmian tzn. cieplo i mgla. odwalilam dzis prania: koldry, koce, pokrowiec na materac i posciele - wszystko ufajdane po operacji duzego bialego. potem zachcialo mi sie spaghetti no to zrobilam, wrocil mezowaty z wedzenia to wszamalismy zapijajac rozowym pinotem. a szyneczka, boczus i schabik odpoczywaja w kuchni. w calym domu wedzarnia pachnie jeszcze troche w ogrodzie chwastow powyrywalam i poukladalam doniczki w razie gdyby juz zima miala przyjsc, nic nie powinno hurgac po ogrodzie. i chyba bociana schowam co by nie zardzewial biale sztrucle zalegaja teraz na sofce po obu moich stronach i kimaja w najlepsze, fajnie, lubie weekendy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Zrobiłam łazanki, odrobinę przegoniłam gnidę, porozmawiałam z p. Demolką o łazience, zaczęłam szmergla dostawac od nadmiaru informacji ... dzień, jak co dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.11.2014 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Gdyby nie leniwe łykendy to niechybnie by człek zwariował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 tylko czemu proporcje tak badziewnie ustawione że trzeba 5 dni tyrać a tylko dwa poleżeć można:bash: ja tam bym głosowała za odwrotnym podziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.11.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 albo niechby weekend mial 3 dni to juz byloby niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Nie wiem, co jutro będe robić, macie jakieś pomysły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.11.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 nie wiem jak ty ale ja planuje zrobic jeszcze 2 prania, zmienic posciel, ulozyc wreszcie stos prania i sie poopierniczac. słuchajcie, to wedzone miesko, ktore mezus dzis sam wlasnorecznie obdymil zaraz sie skonczy, normalnie schabik jest na ukonczeniu, taki dobry ze co chwila podchodzi ktores z nas do deski i plasterek kroi:rolleyes:chyba zapadlam na posiadanie wlasnej wedzarni, nie mozemy ciagle do kumpla jezdzic 60 km dalej, poza tym szkoda dnia. Wusi bardzo dziekuje za przepis, super. Znajomi, ktorzy rowniez wedzili stwierdzili, ze nasze miesko wyszlo najlepiej. do swojego dolozylam jeszcze liscie debu a w schabik wepchnelam ziarnka zielonego pieprzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Wiesz co ..... no chyba zacznę Cię nie lubić .... przynajmniej do chwili, w której przestanę się wściekać, że nie mogę spróbować!!!!! A może ja jutro też jeszcze jedno pranie zrobię .... zobaczymy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.11.2014 00:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 tylko czemu proporcje tak badziewnie ustawione że trzeba 5 dni tyrać a tylko dwa poleżeć można:bash: ja tam bym głosowała za odwrotnym podziałem Jestem ZA!!! Nie wiem, co jutro będe robić, macie jakieś pomysły?? Najlepiej NIC! nie wiem jak ty ale ja planuje zrobic jeszcze 2 prania, zmienic posciel, ulozyc wreszcie stos prania i sie poopierniczac. Nie będzie czasu A może ja jutro też jeszcze jedno pranie zrobię .... zobaczymy .... Nie przeginaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 wlasnie sie opierniczam zaraz ubiore kurduple i idziemy na spacerniak. moze je nawet wykapie, bo cos nudno mi sie zrobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.11.2014 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 My się już opierniczamy... po 7 gościach na obiedzie i 9-cio kilometrowym spacerku czas najwyższy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2014 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Poza przyniesieniem drewna nie robiłam nic!! Nawet gnida w domu siedzi, bo na dworze straszliwie nieprzyjemnie jest!!!! Aaaaa, przepraszam, słoninkę podarowaną przez moją Sąsiadkę ukochaną stopiłam ... mniam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 w ramach opierniczania zamowilam polowinowi prezent pod choinke, w zasadzie zostal mi jeszcze jeden do zrobienia i z bani. ominie mnie szał marketowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts