Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Osia, przytulam, przytulam, przytulam :hug:

Obu nam nam będzie smutno w te święta, u Ciebie bez Babci, u mnie bez Taty...

No cóż poradzić, przychodzi taki czas i trzeba dać radę.

Zapalę Twojej Babci świeczuszkę obok tej, którą palę dla Taty :hug:

u nas pogoda bez zmian tzn. cieplo i mgla. odwalilam dzis prania: koldry, koce, pokrowiec na materac i posciele - wszystko ufajdane po operacji duzego bialego. potem zachcialo mi sie spaghetti no to zrobilam, wrocil mezowaty z wedzenia to wszamalismy zapijajac rozowym pinotem. a szyneczka, boczus i schabik odpoczywaja w kuchni. w calym domu wedzarnia pachnie :) jeszcze troche w ogrodzie chwastow powyrywalam i poukladalam doniczki w razie gdyby juz zima miala przyjsc, nic nie powinno hurgac po ogrodzie. i chyba bociana schowam co by nie zardzewial ;)

biale sztrucle zalegaja teraz na sofce po obu moich stronach i kimaja w najlepsze, fajnie, lubie weekendy:wiggle:

nie wiem jak ty ale ja planuje zrobic jeszcze 2 prania, zmienic posciel, ulozyc wreszcie stos prania i sie poopierniczac.

słuchajcie, to wedzone miesko, ktore mezus dzis sam wlasnorecznie obdymil zaraz sie skonczy, normalnie schabik jest na ukonczeniu, taki dobry ze co chwila podchodzi ktores z nas do deski i plasterek kroi:rolleyes:chyba zapadlam na posiadanie wlasnej wedzarni, nie mozemy ciagle do kumpla jezdzic 60 km dalej, poza tym szkoda dnia.

Wusi bardzo dziekuje za przepis, super. Znajomi, ktorzy rowniez wedzili stwierdzili, ze nasze miesko wyszlo najlepiej. do swojego dolozylam jeszcze liscie debu a w schabik wepchnelam ziarnka zielonego pieprzu :D

tylko czemu proporcje tak badziewnie ustawione że trzeba 5 dni tyrać a tylko dwa poleżeć można:bash: ja tam bym głosowała za odwrotnym podziałem ;)

Jestem ZA!!!

Nie wiem, co jutro będe robić, macie jakieś pomysły??

Najlepiej NIC! :)

nie wiem jak ty ale ja planuje zrobic jeszcze 2 prania, zmienic posciel, ulozyc wreszcie stos prania i sie poopierniczac.

Nie będzie czasu :)

A może ja jutro też jeszcze jedno pranie zrobię .... zobaczymy ....

Nie przeginaj... :cool: