AgaJeżyk 01.12.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Jeżu kolczasty w te i nazad po moście Poniatowskiego ze sraczką po lodzie ganiany ... ale masz psa ... W sumie to zeżre ci tyle co moje trzy ... Aaaa i pamiętaj co by go : - na kolana nie brać -na rencach nie nosić -do łóżka nie wpuszczać ... i kibelek zamykaj bo ci wodę wypije To tak z doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Jeżyca, nie wystarczyło tej sraczki, musiało być jeszcze po lodzie ... normalnie wymiękłam!!!! Osia, chyba mnie przekonałaś jednak do doga, jednego już miałam, chociaż nieplanowany, jakowegoś doświadczenia nabrałam ... Priva wyślę, mam nadzieję, że odpowiesz ... Jest cudownyyyyyy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.12.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Pies duży to trza było dramaturgii dołożyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Braza - planujesz powiększenie psiej sfory na Uroczysku??? Kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Osia no to kiedy przyjedziecie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 02.12.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 ooooooooooooo matulu cudniasty czarniaty, ja mam 'szarika" ale Twój to będzie PIES. ale ta blondi to mię w ogóle nie pasuje ja myślałam ŻE TY JAKAŚ RUDA HETERA A nie aniołeczek ( przepraszam wszystkie rude hetery do których i ja się czasem zaliczam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.12.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Tyyyy ...od rudych się odwal ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.12.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 A do aniołeczka wracając ... nie wierz w to co widzisz ( w rzeczywistości wygląda lepiej) ... i niech cię reka ...broni wódkę z tym aniołeczkiem pić.Ledwo przeżyłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Nie gadaj, wódka do doopy była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.12.2011 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Jeżu kolczasty w te i nazad po moście Poniatowskiego ze sraczką po lodzie ganiany ... ale masz psa ... W sumie to zeżre ci tyle co moje trzy ... Aaaa i pamiętaj co by go : - na kolana nie brać -na rencach nie nosić -do łóżka nie wpuszczać ... i kibelek zamykaj bo ci wodę wypije To tak z doświadczenia No co TY???? Wszak on się do kibla zniżać musi... i wodę jeno z kranów pobiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.12.2011 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Jeżyca, nie wystarczyło tej sraczki, musiało być jeszcze po lodzie ... normalnie wymiękłam!!!! Osia, chyba mnie przekonałaś jednak do doga, jednego już miałam, chociaż nieplanowany, jakowegoś doświadczenia nabrałam ... Priva wyślę, mam nadzieję, że odpowiesz ... Jest cudownyyyyyy!!! A jaki charrrrakterek... walczę nad poskromieniem... w domu aniołek i maleństwo pod warunkiem, że jesteśmy... na spacerkach, pilnuje się i słucha... a jak ma zostać sam to... TRAGEDIA... płacze, szczeka i świruje... Ale ponieważ innego wyjścia nie ma, więc musi się pogodzić z nieobecnością domowników przez 3 godziny... Pies duży to trza było dramaturgii dołożyć ... Je Cię proszę... dramaturgii mam powyżej uszu.... żeby nie było, że rogów... Osia no to kiedy przyjedziecie:lol: Jak siem urzondzem... i wykuruję... na razie zastrzykuję się od tygodnia a nadal choram... ooooooooooooo matulu cudniasty czarniaty, ja mam 'szarika" ale Twój to będzie PIES. ale ta blondi to mię w ogóle nie pasuje ja myślałam ŻE TY JAKAŚ RUDA HETERA A nie aniołeczek ( przepraszam wszystkie rude hetery do których i ja się czasem zaliczam) Hhehehehe aniołeczek... no tak to mnie jeszcze nikt nie obraził:lol2:... A do aniołeczka wracając ... nie wierz w to co widzisz ( w rzeczywistości wygląda lepiej) ... i niech cię reka ...broni wódkę z tym aniołeczkiem pić.Ledwo przeżyłam ... Aga, dlaczego Ty mnie to robisz...? Nie gadaj, wódka do doopy była? No chyba tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Osia - ja chyba zaczynam jakoweś poroże groźne u Ciebie dostrzegać... Aniołeczku nasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.12.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 DPSia nie przejmuj się, łosie co roku zrzucają poroże - stare już w listopadzie, te młodsze (jak nasza Ośka;)) w grudniu i styczniu. Jeszcze trochę i znów aniołeczkiem będzie (...chyba, że się jej okres godowy wydłuży:rolleyes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Osia - Ty masz teraz okres godowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Osia to ma teraz okres chorobowy, z tego co czytam. A pogłowie futra mam zamiar zwiększyć od odejścia Mocarcika ... fajnie jest mieć więcej futer szczególnie takich rozmiarów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ha, Mocart to był sam spokój i majestat... I w ogóle, dogi takie są, wspaniałe psy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.12.2011 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Osia - ja chyba zaczynam jakoweś poroże groźne u Ciebie dostrzegać... Idem chopa na spytki w tej materii wzionść.... DPSia nie przejmuj się, łosie co roku zrzucają poroże - stare już w listopadzie, te młodsze (jak nasza Ośka;)) w grudniu i styczniu. Jeszcze trochę i znów aniołeczkiem będzie (...chyba, że się jej okres godowy wydłuży:rolleyes:) Yetuś, nie przeginaj... gody mnie nie w czaszce... nadmiar tego co trza, mnie przybija... Osia - Ty masz teraz okres godowy? Chorobowy... Osia to ma teraz okres chorobowy, z tego co czytam. A pogłowie futra mam zamiar zwiększyć od odejścia Mocarcika ... fajnie jest mieć więcej futer szczególnie takich rozmiarów! Futro jest słodkie... oprócz niechęci pozostawania samemu...wrrr:bash: Ha, Mocart to był sam spokój i majestat... I w ogóle, dogi takie są, wspaniałe psy. Jest kochany,tylko ma jedną wadę... lubi mieć nas w domu albo na spacerkach WSZYSTKICH !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 05.12.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Łosia a tak w ogóle to na coś Ty kobieto zachorzała, ze aż terapie dupną musisz przechodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.12.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Łosia a tak w ogóle to na coś Ty kobieto zachorzała, ze aż terapie dupną musisz przechodzić? Znaczy co ? Lewatywa ??? Ale "pieszczoty" no noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.12.2011 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Łosia a tak w ogóle to na coś Ty kobieto zachorzała, ze aż terapie dupną musisz przechodzić? Pewnie na głupotę... wszak to głupoty się bez doopę wybija z głów... Znaczy co ? Lewatywa ??? Jasne... lewatywa, chinina i zawijanie w mokre prześcieradła... ale to domena jeno jednego doktora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts