Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

Jeżu kolczasty w te i nazad po moście Poniatowskiego ze sraczką po lodzie ganiany ... ale masz psa ... :o

W sumie to zeżre ci tyle co moje trzy ...

Aaaa i pamiętaj co by go :

- na kolana nie brać

-na rencach nie nosić

-do łóżka nie wpuszczać

... i kibelek zamykaj bo ci wodę wypije

To tak z doświadczenia :rolleyes:

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeżyca, nie wystarczyło tej sraczki, musiało być jeszcze po lodzie :o ... normalnie wymiękłam!!!!

Osia, chyba mnie przekonałaś jednak do doga, jednego już miałam, chociaż nieplanowany, jakowegoś doświadczenia nabrałam ... Priva wyślę, mam nadzieję, że odpowiesz ... Jest cudownyyyyyy!!!

Jeżu kolczasty w te i nazad po moście Poniatowskiego ze sraczką po lodzie ganiany ... ale masz psa ... :o

W sumie to zeżre ci tyle co moje trzy ...

Aaaa i pamiętaj co by go :

- na kolana nie brać

-na rencach nie nosić

-do łóżka nie wpuszczać

... i kibelek zamykaj bo ci wodę wypije

To tak z doświadczenia :rolleyes:

No co TY????:no:

Wszak on się do kibla zniżać musi...:p i wodę jeno z kranów pobiera... ;)

Jeżyca, nie wystarczyło tej sraczki, musiało być jeszcze po lodzie :o ... normalnie wymiękłam!!!!

Osia, chyba mnie przekonałaś jednak do doga, jednego już miałam, chociaż nieplanowany, jakowegoś doświadczenia nabrałam ... Priva wyślę, mam nadzieję, że odpowiesz ... Jest cudownyyyyyy!!!

A jaki charrrrakterek... walczę nad poskromieniem...

w domu aniołek i maleństwo :) pod warunkiem, że jesteśmy...

na spacerkach, pilnuje się i słucha...:)

a jak ma zostać sam to... TRAGEDIA... płacze, szczeka i świruje...:o

Ale ponieważ innego wyjścia nie ma, więc musi się pogodzić z nieobecnością domowników przez 3 godziny...

Pies duży to trza było dramaturgii dołożyć ...

:p

Je Cię proszę... dramaturgii mam powyżej uszu.... żeby nie było, że rogów...;):p

Osia no to kiedy przyjedziecie:lol:

Jak siem urzondzem... ;) i wykuruję... na razie zastrzykuję się od tygodnia a nadal choram...:(

ooooooooooooo matulu cudniasty czarniaty, ja mam 'szarika" ale Twój to będzie PIES. ale ta blondi to mię w ogóle nie pasuje ja myślałam ŻE TY JAKAŚ RUDA HETERA A nie aniołeczek ( przepraszam wszystkie rude hetery do których i ja się czasem zaliczam)

Hhehehehe aniołeczek... no tak to mnie jeszcze nikt nie obraził:lol2::lol2::lol2:...

A do aniołeczka wracając ... nie wierz w to co widzisz ( w rzeczywistości wygląda lepiej) ... i niech cię reka ...broni wódkę z tym aniołeczkiem pić.Ledwo przeżyłam ...:sick:

Aga, dlaczego Ty mnie to robisz...?;)

Nie gadaj, wódka do doopy była? :o

No chyba tak...:wiggle:

DPSia nie przejmuj się, łosie co roku zrzucają poroże - stare już w listopadzie, te młodsze (jak nasza Ośka;)) w grudniu i styczniu.

Jeszcze trochę i znów aniołeczkiem będzie :D

(...chyba, że się jej okres godowy wydłuży:rolleyes:)

Osia - ja chyba zaczynam jakoweś poroże groźne u Ciebie dostrzegać... :lol2:

Idem chopa na spytki w tej materii wzionść....:mad:

DPSia nie przejmuj się, łosie co roku zrzucają poroże - stare już w listopadzie, te młodsze (jak nasza Ośka;)) w grudniu i styczniu.

Jeszcze trochę i znów aniołeczkiem będzie :D

(...chyba, że się jej okres godowy wydłuży:rolleyes:)

Yetuś, nie przeginaj... gody mnie nie w czaszce... nadmiar tego co trza, mnie przybija...:rolleyes:

Osia - Ty masz teraz okres godowy? :jawdrop: :rotfl:

Chorobowy...;)

Osia to ma teraz okres chorobowy, z tego co czytam. A pogłowie futra mam zamiar zwiększyć od odejścia Mocarcika ... fajnie jest mieć więcej futer szczególnie takich rozmiarów!

Futro jest słodkie... oprócz niechęci pozostawania samemu...wrrr:bash:

Ha, Mocart to był sam spokój i majestat...

I w ogóle, dogi takie są, wspaniałe psy.

Jest kochany,tylko ma jedną wadę... lubi mieć nas w domu albo na spacerkach WSZYSTKICH !!! :rolleyes:

Łosia a tak w ogóle to na coś Ty kobieto zachorzała, ze aż terapie dupną musisz przechodzić?

Pewnie na głupotę... wszak to głupoty się bez doopę wybija z głów...;)

Znaczy co ?

Lewatywa ??? :lol2:

Jasne... lewatywa, chinina i zawijanie w mokre prześcieradła... ale to domena jeno jednego doktora...:p