Gosiek33 28.11.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 urocze moje niestety tylko jak im zimno potrafią się do siebie przytulić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.11.2014 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 dwa precle u mnie byloby to nie do pomyslenia, nawet dwa biale az w takiej komitywie nie sa. choc przyuwazylam, ze czasem sie przytulaja. ostatnio jak malutki sie zatrul to duzy co jakis czas sprawdzal czy z mlodym wszystko ok, polizal jezorem, nie dokuczal mu, byl bardzo delikatny i nawet noskiem podsuwal swoja ulubiona zabawke, normalnie az mi szczena poleciala urocze moje niestety tylko jak im zimno potrafią się do siebie przytulić No jakoś się gadziny polubiły Gruby jest guru Rudolfa Obaj za to zlewają Słoninkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2014 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Gremlin ma jakąś taką postawę życiową - z polożonymi uszami, pewnie tak było w hierarchii jej dzikiego stada.Najprawdopodobniej ma po prostu w genach uległość, a te dwa łobuzy bezbłędnie to wyczuwają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.11.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Ślimaczki dwa... urocze! Moja panny się przytulają, nie tak coby miłość okazać, ale np. paszczę oprzeć na siostrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.11.2014 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Gremlin ma jakąś taką postawę życiową - z polożonymi uszami, pewnie tak było w hierarchii jej dzikiego stada. Najprawdopodobniej ma po prostu w genach uległość, a te dwa łobuzy bezbłędnie to wyczuwają. Dokładnie... młody kociak bezbłędnie wyczuł najsłabsze ogniwo i wysiudał ją na koniec stada Ślimaczki dwa... urocze! Moja panny się przytulają, nie tak coby miłość okazać, ale np. paszczę oprzeć na siostrze... Gruch paszczę opiera na mnie albo na stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.11.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 No dobrze, że nie na Rudim:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Kobietę dyskryminują!!!!!!! Bezczele!!!! U mnie Tyrion porozstawiał po kątach (niestety) obie kocie. Starsza się go boi i się skrada - dla psa to sygnał do działania. Kończy się to zazwyczaj albo ucieczką starszyzny albo podrapanym nosem gnidy. Młoda ma wywalone na wszystko dopóki gnida nie próbuje oderwać jej łapy, wtedy wrzeszczy a my ruszamy hurmem na ratunek .... Qrna, ale mam wesoło:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.11.2014 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 No dobrze, że nie na Rudim:sick: Rudy na szczęście jest bardziej zwrotny, więc czmycha zanim pacnie w niego gigantyczny mokry i zimny nochal Kobietę dyskryminują!!!!!!! Bezczele!!!! Ano... cóż robić... to, że Gruszka jest dresiarzem to wiedziałam od dawna ale, ze Rudek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.11.2014 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Osia - Ty mi na Hrabiego nie najeżdżaj, bo wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.11.2014 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Ale, ze Hrabia nie może być dresiarzem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.11.2014 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Hrabia nigdy w życiu nie zniży się do dresiarstwa!!! On co najwyżej może nie zauważać istot niżej urodzonych! A i tak jest wtedy naj i naj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Trudno zauważyć z takiej wysokości osoby niżej ... postawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.11.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 dlatego też nie będę Wam przeszkadzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2014 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Gwoździk, co Ty nam chcesz powiedzieć???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.11.2014 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Nosz... przybył zniżył się nawet do wypowiedzi i znikł był jako sen złoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.11.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 A mogę kilka fot Gremlina prosić...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.11.2014 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Trza wykonać najsampierw Się postaram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.11.2014 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Byłam o 1-ej w nocy to moge przyjść i teraz, no nie ....?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.11.2014 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Pewnie!!! Depsia... Za czym kolejka ta stoi Najlepsza miejscówka zajęta I z wczorajszego spacerku... trochę mroczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.11.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 :lol2:super zwierzyniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts