Gwoździk 30.11.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Gwoździk, co Ty nam chcesz powiedzieć???? Nosz... przybył zniżył się nawet do wypowiedzi i znikł był jako sen złoty chciałem powiedzieć, że jestem trochę niżej postawiony .... bo nie mam nawet parterówki na własność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.11.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 a zdjęcia fajoskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.11.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Osia, mimo ze Greyek i moj duzy bialy to dwie rozne rasy zarowno z wygladu, charakteru i wielkosci to wyraz paszczy obu jest bardzo podobny, nie wiem jak to okreslic taka wyrazista mimika u obu, oczy, przechyl glowy, mina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.11.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 No jak dresiasz jak się grzecznie na końcu kolejki ustawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 i nie drze "ryja" w przeciwieństwie do Rudolfa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.11.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Cała trójka cudnie wygląda, padlam radośnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.11.2014 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 chciałem powiedzieć, że jestem trochę niżej postawiony .... bo nie mam nawet parterówki na własność Ale masz piesa a zdjęcia fajoskie Senkjuwaszamać Osia, mimo ze Greyek i moj duzy bialy to dwie rozne rasy zarowno z wygladu, charakteru i wielkosci to wyraz paszczy obu jest bardzo podobny, nie wiem jak to okreslic taka wyrazista mimika u obu, oczy, przechyl glowy, mina. Sępem zrobił sie dopiero po przybyciu Słoniny... po przybyciu Rudolfiniego jest sępem skalnym No jak dresiasz jak się grzecznie na końcu kolejki ustawił To przypadek, bo jak Ojciec Karmiciel rozdawał dobra to się kłębiły a ponieważ fotę kciałam czasnąć to zawrzasłam "siad" i siadły tam gdzie były i nie drze "ryja" w przeciwieństwie do Rudolfa To fakt... najbardziej rozdarty ryj ma rudamenda Cała trójka cudnie wygląda, padlam radośnie! Lubię jak sie ludziska radują... nie mylić z ratują ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.12.2014 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Eeee tam... Hrabioskie parcie na szkło mu na łeb padło, od razu widać że nie rozmiar... mózgu o mądrości świadczy, "rudamenda" a po mojemu słodkie kocię chociaż ogień kontempluje:rolleyes: albo po kociemu ma wywalone na człowieków co to niezjadliwe rzeczy w łapach dzierżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.12.2014 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Eeee tam... Hrabioskie parcie na szkło mu na łeb padło, od razu widać że nie rozmiar... mózgu o mądrości świadczy, "rudamenda" a po mojemu słodkie kocię chociaż ogień kontempluje:rolleyes: albo po kociemu ma wywalone na człowieków co to niezjadliwe rzeczy w łapach dzierżą Równie pięknie kontempluje kurze uda w piekarniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Cudo!!!! Ja kolejki nie mam, moje się ustawiają w nabardziej dla siebie najlepszych punktach strategicznych: koty: blaty i stół, gnida - podłoga! Ale wczepienie wzrokiem w posiadacza kąsków jest identyczne!!!!! Rudamenda jest cudowny i ma klasę ... okey, klasa się zawierusza, gdy chodzi o żarełko ... Tak ma dużo kotów .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 maly bialy wczepia sie tez pazurami jesli chodzi o zarcie. duzy bialy jak Greyus siedzi i czeka znudzony (w najlepszym razie) lub ma to gdzies i sie bawi, przylezie jesli mlody zaczyna mu do michy zagladac:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 U nas Misiek wrzeszczy rozpaczliwie na nasz widok, za każdym razem, kiedy pojawimy się w zasięgu jego wzroku! Kiedyś nawet zaczęłam podejrzewać, że nasz kot musi mieć jakąś ciężką depresję... Ale okazało się, że dla Miśka jesteśmy przede wszystkim obiektami dostarczającymi karmę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.12.2014 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Takie i ja wrażenie odnoszę... 2 samobieżne automaty do karmy i sprzątania kuwety No dobra... żeby nie było... jeszcze mizianie wchodzi w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Kuwety Misiek nie posiada - paszoł won na dwór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.12.2014 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Ten też będzie won na dwór po ostatnim szczepieniu i zig zig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Moje na dwór chodza ale kuweta stoi, na wsi słuczaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.12.2014 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Kuwetę zachowam aliści mam nadzieję, ze będzie rzadziej używana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 02.12.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Nie licz. W zimę kuweta się cieszy sporym powodzeniem. W pozostałe pory roku popada w zapomnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 02.12.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Nie licz. W zimę kuweta się cieszy sporym powodzeniem. W pozostałe pory roku popada w zapomnienie. I przenosi się w inne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.12.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 U mnie kuweta tylko w nocy używana:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts