Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

chciałem powiedzieć, że jestem trochę niżej postawiony .... bo nie mam nawet parterówki na własność ;)

Ale masz piesa :bye:

a zdjęcia fajoskie :)

Senkjuwaszamać ;)

Osia, mimo ze Greyek i moj duzy bialy to dwie rozne rasy zarowno z wygladu, charakteru i wielkosci to wyraz paszczy obu jest bardzo podobny, nie wiem jak to okreslic taka wyrazista mimika u obu, oczy, przechyl glowy, mina.

Sępem zrobił sie dopiero po przybyciu Słoniny... po przybyciu Rudolfiniego jest sępem skalnym :rolleyes:;)

No jak dresiasz jak się grzecznie na końcu kolejki ustawił:p

To przypadek, bo jak Ojciec Karmiciel rozdawał dobra to się kłębiły a ponieważ fotę kciałam czasnąć to zawrzasłam "siad" i siadły tam gdzie były :rotfl:

i nie drze "ryja" w przeciwieństwie do Rudolfa :rotfl:

To fakt... najbardziej rozdarty ryj ma rudamenda :bye:

Cała trójka cudnie wygląda, padlam radośnie! :rotfl:

Lubię jak sie ludziska radują... nie mylić z ratują ofkors ;)

Eeee tam... Hrabioskie parcie na szkło mu na łeb padło, od razu widać że nie rozmiar... mózgu o mądrości świadczy, "rudamenda" a po mojemu słodkie kocię chociaż ogień kontempluje:rolleyes:

albo po kociemu ma wywalone na człowieków co to niezjadliwe rzeczy w łapach dzierżą;)

Równie pięknie kontempluje kurze uda w piekarniku...:rotfl:

Cudo!!!! Ja kolejki nie mam, moje się ustawiają w nabardziej dla siebie najlepszych punktach strategicznych: koty: blaty i stół, gnida - podłoga! Ale wczepienie wzrokiem w posiadacza kąsków jest identyczne!!!!!

Rudamenda jest cudowny i ma klasę ... okey, klasa się zawierusza, gdy chodzi o żarełko ... Tak ma dużo kotów ....:D

U nas Misiek wrzeszczy rozpaczliwie na nasz widok, za każdym razem, kiedy pojawimy się w zasięgu jego wzroku!

Kiedyś nawet zaczęłam podejrzewać, że nasz kot musi mieć jakąś ciężką depresję...

Ale okazało się, że dla Miśka jesteśmy przede wszystkim obiektami dostarczającymi karmę... :rotfl: