TAR 02.12.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 biale dwa sa kurturarne i wychodza na zewnatrz, przed snem ostatni raz i potem dopiero rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 No ale białe dwa są psami a kuwety wykorzystywane są namiętnie przez koty właśnie szczególnie zimą ... oj bo one nie lubią wychodzić gdy zimno, nie lubią ...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.12.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Osiczko... jak już będziecie odzwyczajać od kuwety w domu to najpierw ją, najlepiej przepełnioną () wystawcie na dwór. I tak najpierw Rudi musi się przyzwyczaić w ogóle do dworu. ale najlepiej to chyba dopiero wiosną wyeksmitować kuwetę, teraz ciężko będzie, Gomorcia nie dostała kuwety do domu po lecie... i mam nadzieję nie zajdzie taka potrzeba, chociaż jakby była to na pewno chętnie by korzystała. W ogóle koty chyba rzadziej muszą za potrzebą niż psy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.12.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 No ale białe dwa są psami a kuwety wykorzystywane są namiętnie przez koty właśnie szczególnie zimą ... oj bo one nie lubią wychodzić gdy zimno, nie lubią ...!!! bialaski za szczeniaczka tez korzystaly z kuwetki (wersja psia z mata), bo tez nie mogly wychodzic zanim wszystkie szczepienia nie mialy porobione i akurat zima byla, z kuweta nauka siusiania szla bardzo szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.12.2014 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Nie licz. W zimę kuweta się cieszy sporym powodzeniem. W pozostałe pory roku popada w zapomnienie. No ale białe dwa są psami a kuwety wykorzystywane są namiętnie przez koty właśnie szczególnie zimą ... oj bo one nie lubią wychodzić gdy zimno, nie lubią ...!!! Osiczko... jak już będziecie odzwyczajać od kuwety w domu to najpierw ją, najlepiej przepełnioną () wystawcie na dwór. I tak najpierw Rudi musi się przyzwyczaić w ogóle do dworu. ale najlepiej to chyba dopiero wiosną wyeksmitować kuwetę, teraz ciężko będzie, Gomorcia nie dostała kuwety do domu po lecie... i mam nadzieję nie zajdzie taka potrzeba, chociaż jakby była to na pewno chętnie by korzystała. W ogóle koty chyba rzadziej muszą za potrzebą niż psy... Toście mnie pocieszyli... Znaczy na razie mam kota kuwetowego i w zimie go dworu nie nauczę... trudno przeczekamy zimę... W ogóle jest w dechę... W sobotę spieprzył się samochód Tatuniowy a, ze dojeżdża on 100 km dziennie tom mu jeden swój pożyczyła... occzywiście dziś radośnie spieprzył się ten drugi com go uzywała... aaaaa... szlag mnie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2014 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Osia - no w dechę, popatrz, mogło być gorzej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.12.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 prawo serii, mielismy to samo w listopadzie, w kazdym razie do bani, ale bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Ano prawo serii, teraz to już tylko może się poprawiać!!!! W moim zepsuł się silniczek od spryskiwaczy .... a ja mam fobię na punkcie czystości przedniej szyby!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.12.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Ano prawo serii, teraz to już tylko może się poprawiać!!!! W moim zepsuł się silniczek od spryskiwaczy .... a ja mam fobię na punkcie czystości przedniej szyby!!! hehehe to tak jak ja, zuzycie plynow do spryskiwaczy i wycieraczek mam w firmie najwieksze silniczek wymienialam w poprzednim autku. ale to pełżot byl to wiadomo choc mile wspominam mojego zielonego bączka, odkupil go moj szwagier, z lekka dobil (dostal prawko i sie uczyl) i dalej pogonil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.12.2014 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Osia - no w dechę, popatrz, mogło być gorzej! Też się pocieszam prawo serii, mielismy to samo w listopadzie, w kazdym razie do bani, ale bedzie lepiej Prawo serii tegoroczne zaczyna mię powoli przerastać.... Ano prawo serii, teraz to już tylko może się poprawiać!!!! W moim zepsuł się silniczek od spryskiwaczy .... a ja mam fobię na punkcie czystości przedniej szyby!!! Braza mam w nosie przednią szybę ale szyba kominkowa moosi byz czysta hehehe to tak jak ja, zuzycie plynow do spryskiwaczy i wycieraczek mam w firmie najwieksze silniczek wymienialam w poprzednim autku. ale to pełżot byl to wiadomo choc mile wspominam mojego zielonego bączka, odkupil go moj szwagier, z lekka dobil (dostal prawko i sie uczyl) i dalej pogonil. Kocham moje stare auta i w tym jest problem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.12.2014 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 To chyba jestem inna... modne ostatnio? Zwisa mi przednia szyba, znaczy szyba nie zwisa tylko jej czystość mi zwisa, silniczek padł był się kilka lat temu... a w kominku nie palę bo... nie ma komu umyć szyby:rotfl: Ti jeszcze i fleja ze mnie wylazła:rolleyes: idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.12.2014 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Szyba kominkowa już umyta... odpełzam do roboty i jak wrócę będę PALIĆ Czy ja już pisałam, że uwielbiam swojego nadwornego mechanika...? Nie...? NO TO PISZĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.12.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 nie pale w kominku to i szyby myc nie trzeba:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 03.12.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a ja palę a szyby myć nie muszę bo mam kominek otwarty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Ja mam fioła na punkcie szyby kominkowej, zawsze ją myję, codziennie przed rozpaleniem!!!! Ale i w aucie przednia musi byc czysta - no trudno, jakieś wady muszę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.12.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Też myję szybę w kominku... sorry kozie. A przednia szyba samochodu musi być czysta - obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Przednia szyba w aucie i u mnie musi lśnić, nie ma to tamto, jestem ciężko uczulona. Kominkowa - pierdzielę, jak się sama zabrudziła, to teraz niech się sama czyści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.12.2014 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Kominkowa moosi być bardziej czysta... wszak myję ją codziennie a autową 3-4 razy do roku ( oprócz spryskiwania ofkors...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2014 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Osia, ja szyby w aucie nie myję jeno płynem ze spryskiwaczy namiętnie, do upojenia zlewam!!! A teraz mi silniczek od spryskiwacy padł i nie moge sobie szyby wyczyścić, straszne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.12.2014 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Straszne to jest to, że mooszę jedno auto pogonić coby insze nabyć,,, I tak jakoś się czuje niekomfortowo... Niby będę mić nowszego pewniaka ale ja tak te moje złomy lubię... Wiem goopota jazd od urodzenia do śmierci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts