Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Osiczko... jak już będziecie odzwyczajać od kuwety w domu to najpierw ją, najlepiej przepełnioną (:sick:) wystawcie na dwór. I tak najpierw Rudi musi się przyzwyczaić w ogóle do dworu. ale najlepiej to chyba dopiero wiosną wyeksmitować kuwetę, teraz ciężko będzie, Gomorcia nie dostała kuwety do domu po lecie... i mam nadzieję nie zajdzie taka potrzeba, chociaż jakby była to na pewno chętnie by korzystała. W ogóle koty chyba rzadziej muszą za potrzebą niż psy...

No ale białe dwa są psami a kuwety wykorzystywane są namiętnie przez koty właśnie szczególnie zimą ... oj bo one nie lubią wychodzić gdy zimno, nie lubią ...!!!

bialaski za szczeniaczka tez korzystaly z kuwetki (wersja psia z mata), bo tez nie mogly wychodzic zanim wszystkie szczepienia nie mialy porobione i akurat zima byla, z kuweta nauka siusiania szla bardzo szybko

Nie licz. W zimę kuweta się cieszy sporym powodzeniem. W pozostałe pory roku popada w zapomnienie.

No ale białe dwa są psami a kuwety wykorzystywane są namiętnie przez koty właśnie szczególnie zimą ... oj bo one nie lubią wychodzić gdy zimno, nie lubią ...!!!

Osiczko... jak już będziecie odzwyczajać od kuwety w domu to najpierw ją, najlepiej przepełnioną (:sick:) wystawcie na dwór. I tak najpierw Rudi musi się przyzwyczaić w ogóle do dworu. ale najlepiej to chyba dopiero wiosną wyeksmitować kuwetę, teraz ciężko będzie, Gomorcia nie dostała kuwety do domu po lecie... i mam nadzieję nie zajdzie taka potrzeba, chociaż jakby była to na pewno chętnie by korzystała. W ogóle koty chyba rzadziej muszą za potrzebą niż psy...

Toście mnie pocieszyli... :bash: Znaczy na razie mam kota kuwetowego i w zimie go dworu nie nauczę... trudno przeczekamy zimę...

W ogóle jest w dechę...

W sobotę spieprzył się samochód Tatuniowy a, ze dojeżdża on 100 km dziennie tom mu jeden swój pożyczyła... occzywiście dziś radośnie spieprzył się ten drugi com go uzywała... aaaaa... szlag mnie trafi :mad:

Ano prawo serii, teraz to już tylko może się poprawiać!!!!

W moim zepsuł się silniczek od spryskiwaczy .... a ja mam fobię na punkcie czystości przedniej szyby!!!

hehehe to tak jak ja, zuzycie plynow do spryskiwaczy i wycieraczek mam w firmie najwieksze :lol2: silniczek wymienialam w poprzednim autku. ale to pełżot byl to wiadomo ;) choc mile wspominam mojego zielonego bączka, odkupil go moj szwagier, z lekka dobil (dostal prawko i sie uczyl) i dalej pogonil.

Osia - no w dechę, popatrz, mogło być gorzej! :hug:

Też się pocieszam :cool:

prawo serii, mielismy to samo w listopadzie, w kazdym razie do bani, ale bedzie lepiej :)

Prawo serii tegoroczne zaczyna mię powoli przerastać....:rolleyes:

Ano prawo serii, teraz to już tylko może się poprawiać!!!!

W moim zepsuł się silniczek od spryskiwaczy .... a ja mam fobię na punkcie czystości przedniej szyby!!!

Braza mam w nosie przednią szybę ale szyba kominkowa moosi byz czysta :yes:

hehehe to tak jak ja, zuzycie plynow do spryskiwaczy i wycieraczek mam w firmie najwieksze :lol2: silniczek wymienialam w poprzednim autku. ale to pełżot byl to wiadomo ;) choc mile wspominam mojego zielonego bączka, odkupil go moj szwagier, z lekka dobil (dostal prawko i sie uczyl) i dalej pogonil.

Kocham moje stare auta i w tym jest problem....:bash: