Gwoździk 07.12.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 ale kup .... jak masz jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Pewnie!!! Koty sa fajne!!!! A jeszcze jak chce, to nad czym tu się zastanawiać!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.12.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 ... nad czym tu się zastanawiać!!!!!! myślisz, że Łosiczka nie potrzebuje czasu na zastanowienie, czy ma jaja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Nie kupuj - adoptuj. KONIECZNIE jej adoptuj! Braza ma rację, koty są fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.12.2014 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 może Ci pamiętać ten prezent przez wieki Ale łona kce... ale kup .... jak masz jaja Nie kupię... Pewnie!!! Koty sa fajne!!!! A jeszcze jak chce, to nad czym tu się zastanawiać!!!!!! No właśnie... wiem, że chce ale też wiem, że długo jej w domu nie ma bo pracuje i insze zajęcia ma...i zastanawiam się... myślisz, że Łosiczka nie potrzebuje czasu na zastanowienie, czy ma jaja ? Ani chwili... Nie kupuj - adoptuj. KONIECZNIE jej adoptuj! Braza ma rację, koty są fajne! No dlatego napisałam" psygarnę" , jak dojrzeję do myśli, że ona tego kota NA PEWNO CHCE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.12.2014 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Tylko nie zapomnij o kokardce!!! Kotu nie potrzebna pańcia non stop:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2014 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Niom.Kot doskonale sobie da radę sam, nawet kilka dni, wystarczy mu zostawić odpowiednią ilość karmy i wody oraz ze dwie czyste kuwetki.Kot LUBI być sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.12.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Cześć, słuchajcie - jest sprawa. Święta idą - coroczna, dziewiąta już licytacja dla dzieciaków. Zajrzyjcie? Proszę http://forum.muratordom.pl/showthrea...-Tu-licytujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.12.2014 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Niom. Kot doskonale sobie da radę sam, nawet kilka dni, wystarczy mu zostawić odpowiednią ilość karmy i wody oraz ze dwie czyste kuwetki. Kot LUBI być sam. Z tego wynika, że jestem KOTEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Ja też jestem kotem!!!! Żadnemu kotu nie przeszkadza samotność tym bardziej, że jak już jego człowiek przyjdzie to ma takie wyrzuty sumienia, że kot tylko zyskuje na tym:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.12.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 z tego wynika, ze tez jestem kotem. w sumie tygrys to tez kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 No i ja jestę kotę - teraz wiadomo, dlaczego się lubimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.12.2014 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Same koty w Łosiowym wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.12.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Miaaaaau;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.12.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 ja nie jestem kotem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 ja jestem;) uwielbiam głaskanie po grzbiecie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Gwoździk żałuj, jakbyś był kotem to bysmy Cię po grzbiecie wymiziały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.12.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Jestem kotem .... Zajefajnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.12.2014 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Miaaaaau;) ja nie jestem kotem..... ja jestem;) uwielbiam głaskanie po grzbiecie:rotfl: Gwoździk żałuj, jakbyś był kotem to bysmy Cię po grzbiecie wymiziały Jestem kotem .... Zajefajnym Braza, to się nazywa DAR PRZEKONYWANIA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Niooommm ... jeno jak my tego naszego Ocynkowanego pomiziamy teraz ..... Myślcie, bo głupio tak Chłopaka zostawić!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts