braza 14.12.2014 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Nadal siedzisz w zamknięciu????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.12.2014 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 O to, to!!! Put, puuuuuutttt... jesteś taaaam????? Czy żeś już wylazła????? Nadal siedzisz w zamknięciu????? Siedzę... goscie pojechali a ja odpoczywam z Gruchą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Kluczyk Ci przyniosłam, gdybys nie zauważyła, wsunęłam pode drzwiami .... Wyjdziesz, kiedy zechcesz, nie żebym naciskała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2014 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Znaczy się - szczęściara z Ciebie, masz relaks z prawdziwym Hrabią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.12.2014 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Kluczyk Ci przyniosłam, gdybys nie zauważyła, wsunęłam pode drzwiami .... Wyjdziesz, kiedy zechcesz, nie żebym naciskała ... Jużem wylazła... Znaczy się - szczęściara z Ciebie, masz relaks z prawdziwym Hrabią! Pobyczylim się a przed chwilą pozawieszałam lampki, wsadziłam chojoka do donicy i go nawet przyozdobiłam... chyba mię ze szczętem pogięło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Zaraz pogięło!!! A jeśli już pogięło to w przemiłym towarzystwie się znalazłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.12.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 kupilismy dzis choinke, jest idealna pierwszy raz nam sie taka udalo znalezc, ale na razie nie stroje dopiero w piatek jak juz bede miec wolne i psiaki jej nie beda mogly zmolestowac a poza tym chodze prawie na czworaka tak mi cos w plery wlazlo i ciezko byloby mi ja ubierac na drabinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.12.2014 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Zaraz pogięło!!! A jeśli już pogięło to w przemiłym towarzystwie się znalazłaś A to mię uspokoiłaś kupilismy dzis choinke, jest idealna pierwszy raz nam sie taka udalo znalezc, ale na razie nie stroje dopiero w piatek jak juz bede miec wolne i psiaki jej nie beda mogly zmolestowac a poza tym chodze prawie na czworaka tak mi cos w plery wlazlo i ciezko byloby mi ja ubierac na drabinie. Ja mam maleńką w donicy na kredensie coby zwierzy goopich pomysłów nie miały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.12.2014 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 O taką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.12.2014 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 mala ale jara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Sezonu na świętowanie u mnie jeszcze nie otwieram, choinka cały czas w lesie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.12.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Ale żeś Osiczko DŻEWO przytargała;) jak taką toś chiba mało pogięta:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.12.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Foremna jest, bombki ma i pięknie świeci - bardzo piękna choinka, Osiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.12.2014 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Sezonu na świętowanie u mnie jeszcze nie otwieram, choinka cały czas w lesie:D U mnie w lesie wszystko pozostałe.... tylko pierogi i uszka zamówiłam na 23 świeżutkie Ale żeś Osiczko DŻEWO przytargała;) jak taką toś chiba mało pogięta:D Ja pogięta ostro w tym roku, bo w zeszłym wcale chojoka nie było Foremna jest, bombki ma i pięknie świeci - bardzo piękna choinka, Osiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2014 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Uszka odebrałam dzisiaj - 2 paczki - w środę następne dwie, do tego od zarąbania pierogów ruskich i opakowanie z kapustą i grzybami. Wszystko w zamrażarce czeka do 24-go!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.12.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 A u nas Babcia walczy w kuchni. Ja to mam dobrze, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.12.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 pierogi, grzybowa i barszyk mama zrobi i przywiezie:) ja robie rybki w kilku odmianach w tym rybnego tatara z dodatkami, sernik i piernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.12.2014 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Robię barszcz i rybę po grecku... resztę Mama Rudolf odkrył zalety neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.12.2014 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 I na forum siedzi!!!!!! Jaki ma nick??? A poza iście Garfieldowska:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Tylko czekać, gdy na szajsbuku sobie profil założy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts