Moose 16.12.2014 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Tylko czekać, gdy na szajsbuku sobie profil założy .... I będą z Gruchą spiskować poza moimi plecami, nie dodając mnie do znajomych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.12.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 I tak może być .... Trauma dla Ciebie murowana .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.12.2014 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Nihuhu... nie dam siem zastraszyć Będę bezwzględna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Bądź, kto Ci zabroni????? W razie czego możesz na mnie liczyć, będę się odszczekiwać i odmiaukiwać razem z Tobą!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.12.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Hm... Ja jednak trzymam stronę Grusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.12.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Uszka odebrałam dzisiaj - 2 paczki - w środę następne dwie, do tego od zarąbania pierogów ruskich i opakowanie z kapustą i grzybami. Wszystko w zamrażarce czeka do 24-go!!! Ale rozumiem, że dla nas uszka będziesz lepić sama w dzień wigilii? Zwierza założa profile na fb i będą zamieszczać fotki z naszego życia codziennego - baaardzo chętnie bym to zobaczyła Tak w dzisiejszych czasach wygląda "przemawianie ludzki (?) głosem" w wigilię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2014 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Bądź, kto Ci zabroni????? W razie czego możesz na mnie liczyć, będę się odszczekiwać i odmiaukiwać razem z Tobą!!!!!! Brazuniu Hm... Ja jednak trzymam stronę Grusia. Zdrajczyni... Zwierza założa profile na fb i będą zamieszczać fotki z naszego życia codziennego - baaardzo chętnie bym to zobaczyła Tak w dzisiejszych czasach wygląda "przemawianie ludzki (?) głosem" w wigilię.... Jasnadupa... wiecej do łazienki nie wpuszczę zarazów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 oj bo jak tak zwierza Osia obfotografują jak skórkę na kołek odwiesi:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 W sprawie uszek ... ekhm ... jakby to ... No za cholerę lepić nie będę!!! Nie chce mi się!!! Osia Ty sprawdź, czy jakiej ukrytej kamery już tam nie masz - w tej łazience oczywiście!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2014 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Sprawdziłam... jeszcze podsłuch sprawdzę i bedem siem zamykać na 4 spusty przy komponowaniu, ze o inszych czynnościach nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Koniecznie!!! Jak się te gady do(gadają) ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.12.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Ja nie jezdem zdrajczyni, bo ja zawsze głośno i oficjalnie z Grusiem, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2014 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Jasne... z Hrabiom to kazdy by kciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Pomachach łapką i lecę śledziki robić ... no wzięło mnie i kupiłam a teraz trzeba to jakoś zagospodarować!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.12.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Jasne... z Hrabiom to kazdy by kciał .... to chyba jakiś odmiennie genderowaty jakiś musiałby być ... .. ja tam bym wolał z hrabiną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2014 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Pomachach łapką i lecę śledziki robić ... no wzięło mnie i kupiłam a teraz trzeba to jakoś zagospodarować!! To ja wszystko we wtorek mam zamiar robić... chyba jakoś dziwaczna jestem... .... to chyba jakiś odmiennie genderowaty jakiś musiałby być ... .. ja tam bym wolał z hrabiną ... Hrabiny mnie brzydzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.12.2014 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 .. ja tam bym wolał z hrabiną ... Hrabiny mnie brzydzą... i weź tu człowieku dogodź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Ja to bym z księciem. Z Księciem Małżonkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.12.2014 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Pogoda oszalała... mam 13 stopni na plusie Mam też sporo wolnego z czego wielcem rada Mam też Gruchę na kanapie, kota na ramieniu... hmmm... chyba winien być czarny ale zawsze mozna spróbować przefarbować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts