TAR 19.12.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 dzieje sie, u nas tez k. 12 st. wczoraj wieczorem przezylam chwile grozy, maly bialy spuchl na banie, slepia mial takie zaslimonione i spuchniete, jakby ktos mu przywalil. 15 minut wczesniej w trawie buszowal na krotkim siku. wrocil i zaczal sie strasznie drapac az zwrocilo to moja uwage. jak spojrzalam na psa to mi szczena poleciala, skora czerwona, malec spuchniety. od razu amertila na proszek utluklam, troche wody i strzykawa malemu go gardla, po tym zaraz wapno. w razie czego mialam jeszcze swoj encorton i adrenaline. jakas wredna meszka musiala go upierniczyc albo inna komarucha. ale po pol godzinie zaczelo mu odpuszczac no i moje cisnienie wrocilo do normy. ale jaka to musiala byc wredna cholera, ze malenstwo az tak spuchlo:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 o biedny Białasek, nie zazdraszczam takich atrakcji:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.12.2014 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Pomiziaj białasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.12.2014 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 pomiziam, zaraz pakuje gnojka i do weta jedziemy. po powrocie do domu zastalam kongo, maly jest zatruty na maksa. a mialam choine stroic, trudno malenstwo jest wazniejsze od jakiegos stroika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Oooo, biduś, podrap go za uszkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.12.2014 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Uleczyłaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Jasny gwint!!! I co z Białasem??? Osica, jak chcesz kota farbować to najpierw wezwij karetkę, niech stoją pod bramą w gotowości!! I dużo alkoholu przygotuj .... do odkażenia ran!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.12.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 A co Osi nie możne z pastowanym kabanem po lesie chodzic??? Tarcia jak maluch??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.12.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 żyje ale oslabiony, prawdopodobnie te dwa zdarzenia sa od siebie niezalezne, zatruty bo pewnie rano dziamgnal jakies swinstwo na ogrodzie (u nas ptaki rozne rzeczy jedzeniowe zrzucaja) a wczoraj cos go solidnie uzarlo. dostal zastrzyk, paste na biegunke i powstrzymanie wymiotow, pobrali mu krew i wrocilismy do domu. musze go tylko nawadniac, do jutra ma diete. zobaczymy. opuchlizna sie juz nie pojawila. teraz zalega na kanapie i spi umeczony. w zasadzie to wszyscy moi panowie w domu jacys umeczeni, najwiekszy zaszyl sie w sypialni, duzy bialy w budzie a malenki na kanapie. tylko ja na posterunku czuwam :cool:ale nie chce mi sie choinki ubierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.12.2014 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Osica, jak chcesz kota farbować to najpierw wezwij karetkę, niech stoją pod bramą w gotowości!! I dużo alkoholu przygotuj .... do odkażenia ran!!! Ale do ran kocich oszczywiście bo ja będę ewentualnie leczyć sie wewnętrznie moja kota już wie, że pańci ani gryźć ani drapać nie wolno A co Osi nie możne z pastowanym kabanem po lesie chodzic??? Jędzy sie czarny przynależy chyba... To mi wolno a co ale nie chce mi sie choinki ubierac Nie ma ani obowiązku ani pośpiechu... jeszcze masz dużo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.12.2014 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Ale się działo Biedna TARcia..... i chłopaki trzymam kciuki za zdrowie małego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Osia, Tobie do jędzy duuuużo brakuje. JA Ci to mówię, a wiesz, że wiem, co gadam o jędzach i wiedźmach. Tyś nie wredna, a w ogóle za mało niedobra. Zwierzy wiedzom i Ewaryst wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.12.2014 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Hhehehe... Rudolf byłby dzis zapewne odmiennego zdania Sprzątałam akwarium coby ryby miały święta , a rudamenda przeszkadzała jak mogła...najpierw przestawiał meble na górze... potem dręczył Słoninkę... w końcu wywalił miskę z wodą i dostał w zadek ścierą... odgalopował obrażony i wreszcie poszedł spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.12.2014 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Buty schowaj bo za tę ścierę może je "pomylić" z kuwetą .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.12.2014 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 leżę i kwiczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.12.2014 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Schowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 No! Niektóre tak mają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.12.2014 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Polazłam na górę bo tam adidasy luzem stojo... jeszcze suche Kociokwik zapomniał, ze scierą dostał czy nie leje w buciory...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.12.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 hehe, maly bialas tak mezatemu zrobil jak do nas przyszedl, byl niegrzeczny wiec zostal wystawiony do wiatrolapu i ze zlosci nalal mezowi w buty:lol2: innym razem wylecial z sypialni, bo od 4 rano juz szalal zabawowo to poszedl do drugiego pokoju i nalal na dywan ale tak perfidnie, ze szedl po calym dywanie i lal gnojek maly. na szczescie juz tego nie robi. aaa maly zdrowy juz, chwilowe to jakies zatrucie bylo. za oba dzis broja niemozebnie, w chacie posprzatane i choinka ustrojona - nieskromnie powiem, ze sliczna jest - moge swietowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts