Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

że tak zafrazesuje, swieta swieta i po swietach. teraz mozna odpoczac pare dzionkow:D:D u nas dzis pieknie przymrozilo, te ...................wiatry i deszcze poszly w cholere i wreszcie wylazlo slonce, odkurzylam aparatke i zwierza plus ptactwo wszelakie pouwiecznialam. a dzis mielismy prawdziwy ptaszyniec w karmniku. i halas jak wiosna tak sie te ptaszydla klocily :D od razu mi humor sie poprawil. psiury moje gosci juz mialy dosyc i pouwalaly sie na sofach majac w tyle wszelki ruch w domu. a teraz tak cichutko, wszyscy pojechali:cool:

Sztuka i to wielka!! Młodej to się odważę podać, ze starszyzną nie ma nawet o czym marzyć - gardło rozszarpie!!

:rotfl:

ja tabletki zawijam w miekki pasztecik albo wtykam do kawalka kabanosa, zawsze łykna, nie bede sie ze zwierzem szarpac. moje psy sa lakome na zakąszacze i przysmaki. koty pewnie tez ;)

Ale pies je łapczywie i nie gryzie dokładnie a kot wszystko rozdrabnia więc psa stablecić łatwiej :bye:

Zrobiliśmy spacerek 12 kilometrowy a potem w przypływie sił nadprzyrodzonych pojechaliśmy do miasta na zakupy... bajka :wiggle: ludzi w marketach jak na lekarstwo, parkingi wolne, kolejek brak...takie zakupy to ja mogę robić :wiggle:

na szczescie nie musze po zakupy, w spizarni dosc zapasow, w ramach lenienia sie spalam do 12, potem spacerek krotki dla obudzenia i pobudzenia apetytu, potem zaleglam na Ally, potem wykapalam malego bialego zrobilam obiad, zjedlismy i znowu zaleglam. teraz kawa i sernik i moze browarka sobie lykne. na szczescie jutro do pracy nie musze:wiggle: planuje sie opitalac i wykapac duzego bialego