Gwoździk 23.12.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Gwoździkhttp://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/dodatki/baBw-na-perk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.12.2014 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Edytowane 23 Grudnia 2014 przez jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.12.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 http://www.e-kartki.com.pl/files/2010/12/piekna_jest_radosc_w_swieta_01.jpg życzy wu z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.12.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 że tak zafrazesuje, swieta swieta i po swietach. teraz mozna odpoczac pare dzionkow:D:D u nas dzis pieknie przymrozilo, te ...................wiatry i deszcze poszly w cholere i wreszcie wylazlo slonce, odkurzylam aparatke i zwierza plus ptactwo wszelakie pouwiecznialam. a dzis mielismy prawdziwy ptaszyniec w karmniku. i halas jak wiosna tak sie te ptaszydla klocily od razu mi humor sie poprawil. psiury moje gosci juz mialy dosyc i pouwalaly sie na sofach majac w tyle wszelki ruch w domu. a teraz tak cichutko, wszyscy pojechali:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.12.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Siemka!!! U mnie też zimowo się zrobiło, piekny krajobraz mam za oknem!!! Jakoś przezyjemy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.12.2014 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Tiiaaa... Po świętach jest najprzyjemniej Oprócz tego, że... kotu wali na dekiel, suka spieprzyła rano a my z Grubym mając to w poważaniu okupujemy kanapę Fotki z wczorajszego spacerku... I Rudy poświąteczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.12.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 rudamenda wyglada jakby byl na niezlym kacu:lol2: ale macie sniegu, u nas juz nic nie ma:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.12.2014 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 U nas śniegu sporo... drogi oblodzone... Byłam dziś u veta dwukrotnie, bo rano podjęłam natychmiastową i nieodwołalną decyzję o ciachnięciu jednego obywatela Zawiozłam o 14, odebrałam o 15 30 i kolezka już jest kotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.12.2014 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 musial dac ci niezle w kosc:o teraz bedzie tylko lepiej. sucz wrocila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.12.2014 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Wróciła zaraza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.12.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 ..... my z Grubym mając to w poważaniu okupujemy kanapę .... zaczynam gubić się w Twoim wątku........ z Grubym czy z Gruchą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.12.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 z Grubym Hrabią Gruchą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.12.2014 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.12.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Gruby Hrabia Grucha ... tiaaaa dobre!! Szczególnie to "gruby":) Rudamenda będzie teraz spokojny, przynajmniej po okolicy smędzić się nie będzie i guza szukać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.12.2014 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Dziś nawet pozwolił sobie bez problemu zaaplikować tabletkę... a słyszałam, że to sztuka dać kotru tabsa ...przestał się juz przewracać, bo wczoraj to ogłupiały taki bidok był... Teraz czas na spacerę z Grubym Hrabią Gruchą i Słoniną która przydomków więcej nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.12.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Sztuka i to wielka!! Młodej to się odważę podać, ze starszyzną nie ma nawet o czym marzyć - gardło rozszarpie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.12.2014 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 ja tabletki zawijam w miekki pasztecik albo wtykam do kawalka kabanosa, zawsze łykna, nie bede sie ze zwierzem szarpac. moje psy sa lakome na zakąszacze i przysmaki. koty pewnie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.12.2014 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Sztuka i to wielka!! Młodej to się odważę podać, ze starszyzną nie ma nawet o czym marzyć - gardło rozszarpie!! ja tabletki zawijam w miekki pasztecik albo wtykam do kawalka kabanosa, zawsze łykna, nie bede sie ze zwierzem szarpac. moje psy sa lakome na zakąszacze i przysmaki. koty pewnie tez Ale pies je łapczywie i nie gryzie dokładnie a kot wszystko rozdrabnia więc psa stablecić łatwiej Zrobiliśmy spacerek 12 kilometrowy a potem w przypływie sił nadprzyrodzonych pojechaliśmy do miasta na zakupy... bajka ludzi w marketach jak na lekarstwo, parkingi wolne, kolejek brak...takie zakupy to ja mogę robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.12.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 na szczescie nie musze po zakupy, w spizarni dosc zapasow, w ramach lenienia sie spalam do 12, potem spacerek krotki dla obudzenia i pobudzenia apetytu, potem zaleglam na Ally, potem wykapalam malego bialego zrobilam obiad, zjedlismy i znowu zaleglam. teraz kawa i sernik i moze browarka sobie lykne. na szczescie jutro do pracy nie musze:wiggle: planuje sie opitalac i wykapac duzego bialego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.12.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Do "stablecenia" pies to pikuś, koty to już wyższa szkoła jazdy!!!! Jutro się wybieram w celach handlowych do miejscowości położonej 9km ode mnie, papierosy mi się kończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts