braza 03.01.2015 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Noooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2015 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 No ale Słoninkia sama tak sobie robi, po niej z daleka widać, że trzęsidupa, to i wykorzystują obaj ile wlezie. Kotu nie pozwól, szkoda Słoninki, biduli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2015 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Słonince nic się nie stanie, koty wiedzą ile komu wtrynic, żeby się nie spoufalał! Nasza starszyzna tylko raz pazury do Tyriona wyciągnęła ... teraz wystarczy, że tylko zasyczy i Tyrionek udaje, że w ogóle żadnego kota nie ma a starszyzna idzie dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.01.2015 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 On a Słoninę nie syczy... On idzie tam gdzie ona leży i ją przegania z kąta w kąt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.01.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Najgorsze, że kotu ciężko wytłumaczyć, że tak nie wolno. Może jakby szmatą na Soninkowym posłaniu dostał??? To ostatnio sobie myślałam, że jakbym tak kropeczki teraz miała to nijak Gomorze wytłumaczyć, że to jej i ma nie ruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.01.2015 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 On chyba by nie wiedziała za co... uważa to za świetną zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.01.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Moja wyjątkowo na "psik" reaguje, no i wie, że na stół nie można... jak pańcio patrzy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.01.2015 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Na stół nie włazi... na blaty to już różnie... ale pracujemy nad tym Greja dziś szarpał ale jak Gruch go nosem szturchnął to zwiał Słonina się nie odgryza, więc się czuje bezkarny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.01.2015 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Biedna Słoninka... Nie pozwól... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2015 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Kot ma w nosie nasze pozól - nie pozwól. Dopóki Słoninka się nie odgryzie ma pozamiatane. U nas odwrotnie, Tyrion maltretuje młoda kicię, bo to fujara jest i się nie odgryza. Kiedyś się może dogadają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.01.2015 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Pizgło gradem... bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.01.2015 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 cześć Łosiczko,mam pytanie - masz może w domu pralko suszarkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2015 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Jo mom:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.01.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Arctica - fajosko - a poświęcisz mi 5 min ?Wyjaśnię o co chodzi. Wpadłem na pomysł, aby pralko-suszarka stała na podeście, dosyć wysoko (nieważne). Wybraliśmy pralko - suszarkę o głębokości 54 cm i pod takie urządzenie robiłem podest. Dziś właśnie przywiozłem go do domu i ..... wychodzi na to, że być może zmieści się na nim (jak go trochę odsunę od ściany) pralko-suszarka o głębokości 60 cm.Prośba - proszę podaj (może być na priva) model i zmierz metrówką głębokość obudowy na samym dole (jeśli to nie kłopot) Edytowane 4 Stycznia 2015 przez Gwoździk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 U Ciebie odpisałam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Dobra ... prześladuje mnie ta pralko-suszarka () to i ja zapytam: warto to ustrojstwo kupić? Tola juz pisała o tym, że większość ciuchów nie nadaje się do suszenia mechanicznego, to wiem, swoich jeszcze nie sprawdzałam. Był moment, że myślałam o takim urządzeniu i teraz Gwoździk na nowo rozbudził we mnie ciekawość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Po mojemu i z autopsji to nie ma sensu... suszę w niej tylko skarpetki, od wielkiego - zimowego dzwonu ręczniki. Reszty za cholerę nie doprasujesz po wysuszeniu w tym ustrojstwie:rolleyes: Za to skarpetki nawet latem tam suszę bo szlag mnie trafia rozwieszanie drobnicy, ale mój młody skarpet zużywa tyle co cała armia i bynajmniej nie ruska:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.01.2015 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 I już wszyćko wiem... abo chopu zakupić nieskończoną ilość fuzekli, abo kupić suszarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.01.2015 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Jeszcze maleńki wtręt odnośnie polszmatu... wypieprzyło mi obrazki... sprawdziłam... mam zapłacone... reset też był... ani chybi mnie nie lubia i chcą się pozbyć... nie będę natrętna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2015 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Internet czy TV? U mnie polszmatowski internet nawet nie drgnął i z tego względu jestem skazana na pomarańczowych! Drobnicy też nie znoszę wieszać, ale o tam, jakoś przeżyję. Oddala się ode mnie ta pralko-suszarka (a prpos: w Netto ostatnio widziałam szuszarkę do ubran, ktoś wie co to jest??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts