Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słonince nic się nie stanie, koty wiedzą ile komu wtrynic, żeby się nie spoufalał! Nasza starszyzna tylko raz pazury do Tyriona wyciągnęła ... teraz wystarczy, że tylko zasyczy i Tyrionek udaje, że w ogóle żadnego kota nie ma :) a starszyzna idzie dalej!

Arctica - fajosko - a poświęcisz mi 5 min ?

Wyjaśnię o co chodzi. Wpadłem na pomysł, aby pralko-suszarka stała na podeście, dosyć wysoko (nieważne). Wybraliśmy pralko - suszarkę o głębokości 54 cm i pod takie urządzenie robiłem podest. Dziś właśnie przywiozłem go do domu i ..... wychodzi na to, że być może zmieści się na nim (jak go trochę odsunę od ściany) pralko-suszarka o głębokości 60 cm.

Prośba - proszę podaj (może być na priva) model i zmierz metrówką głębokość obudowy na samym dole (jeśli to nie kłopot)

Edytowane przez Gwoździk

Dobra ... prześladuje mnie ta pralko-suszarka (:lol2:) to i ja zapytam: warto to ustrojstwo kupić? Tola juz pisała o tym, że większość ciuchów nie nadaje się do suszenia mechanicznego, to wiem, swoich jeszcze nie sprawdzałam. Był moment, że myślałam o takim urządzeniu i teraz Gwoździk na nowo rozbudził we mnie ciekawość.

Po mojemu i z autopsji to nie ma sensu... suszę w niej tylko skarpetki, od wielkiego - zimowego dzwonu ręczniki. Reszty za cholerę nie doprasujesz po wysuszeniu w tym ustrojstwie:rolleyes:

Za to skarpetki nawet latem tam suszę bo szlag mnie trafia rozwieszanie drobnicy, ale mój młody skarpet zużywa tyle co cała armia i bynajmniej nie ruska:sick:

Internet czy TV? U mnie polszmatowski internet nawet nie drgnął i z tego względu jestem skazana na pomarańczowych!

Drobnicy też nie znoszę wieszać, ale o tam, jakoś przeżyję. Oddala się ode mnie ta pralko-suszarka (a prpos: w Netto ostatnio widziałam szuszarkę do ubran, ktoś wie co to jest??;))