TAR 05.01.2015 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 to to nic, reklama play "potknełeś sie o prog" z naszymi skoczkami stawia pod znakiem zapytania ich wyksztalcenie:rolleyes: mialo moze byc smieszne a jest zalosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 O reklamach to ja nawet mówić nie chcę, ta z miśkiem ... ohyda!!!!!! Nawet gdybym miała jakieś zakusy na operatora to chyba dałabym sobie spokój!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 05.01.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Miałam pralko suszarkę, rzeczywiście niewiele rzeczy można było suszyć do tego mała pojemność. Od roku mam suszarkę o pojemności 7 kg. Siemensa ma dużo programów i jestem bardzo zadowolona skończyłam z suszarkami rozstawionymi po chałupie w okresie zimy, polecam. Kupiłam okazyjnie od faceta, który miał ją raptem rok likwidował mieszkanie, wyjeżdżał a stałe z kraju. ' Braza Oddala się ode mnie ta pralko-suszarka (a prpos: w Netto ostatnio widziałam szuszarkę do ubran, ktoś wie co to jest??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2015 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 No to suszarkom się przyjrzę, do obecnej chwili byłam święcie przekonana, że to właściwie to samo, tylko osobno ... Matko jedyna ... napisałam "przyjżę" i wysłałam ... i mi coś qrna nie pasowało ... No wiecie co!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2015 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Suszarka... ble. Nie mam, ale widziałam, jak to działa, w UK dość powszechne. Dobre rzeczywiście do skarpet i jeszcze dodałabym do ręczników i szlafroków, wychodzą miękkie. Nic innego do suszarki nie wsadziłabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.01.2015 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 No ja Ty nie prasujesz to suszarki zdecydowanie nie polecam:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.01.2015 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Internet czy TV? U mnie polszmatowski internet nawet nie drgnął i z tego względu jestem skazana na pomarańczowych! ) TV... już se naprawiłam Neta mam tak ja i TY z pomarańczowych... żaden inny nie hula... O reklamach to ja nawet mówić nie chcę, ta z miśkiem ... ohyda!!!!!! Nawet gdybym miała jakieś zakusy na operatora to chyba dałabym sobie spokój!!! No miało być śmiesznie a jest żałośnie obleśne... Matko jedyna ... napisałam "przyjżę" i wysłałam ... i mi coś qrna nie pasowało ... No wiecie co!!!!!! Czasem się zdarza... ale wyłącznie na kompie... dziwne No ja Ty nie prasujesz to suszarki zdecydowanie nie polecam:no: O wiedziałam,że ona nie dla mnie... nie znoszę prasować Piękny dzień dziś Połaziliśmy z psami po lesie... słonko, mróz... bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.01.2015 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Tylko jak już musi mrozić to jednak by tym białym g... przykryło. Bo dzisiaj musielim ze słomą do hortensjóffff latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.01.2015 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Za białym nie tęsknię... chociaż jakby już było to może kulig jakiś... Ognisko wczoraj zrobiliśmy ze Sołtysem... można by i po kuligu czasnąć ogienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2015 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Przestańcie mnie wku...ać tym mrozikiem, śnieżkiem i słoneczkiem, co? U nas permanentnie ohyda, szarość, deszcz i temu podobne! Reklama z miśkiem - kurde, a ja już myślałam, że stetryczałam kompletnie, bo na widok miśka cofa mnie od razu, obleśne i ohydne! O matko, jak mi ulżyło, chyba jeszcze normalna jestem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.01.2015 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Albośmy wszystkie stare tetryki... cóż trudno... przynajmniej w dobrym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.01.2015 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Nie wiem czy nie wstyd się przyznać ale nie mam pojęcia o jakiego miśka chodzi:rolleyes: Właściwie nie oglądam tv, a reklam w szczególności:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.01.2015 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Nie wstyd... ja staram się nie oglądać reklam ale są one tak napastliwe, ze zawsze coś tam kątem oka wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2015 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 No ja Ty nie prasujesz to suszarki zdecydowanie nie polecam:no: Czyli zakup odwołany - n i e n a w i d z ę p r a s o w a ć!!! i nie robię tego od wielu lat!!!!! Osiczka, właśnie zakupiłam modem a Młoda przywiozła kartę SIM T-mobila - dam znać co i jak. Bo jeśli u mnie pójdzie to i u Ciebie powinno, w końcu ja w lesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.01.2015 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Sprawdzaj, sprawdzaj... u mnie dziś dramat z netem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2015 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 No popatrz, a ja jakoś ciągnę .... Tfu, cholera żeby nie zapeszyć!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2015 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 U nas polsatowski na szczęście jakoś chodzi, mniej więcej podobnie jak orange'owy.Ale polsatowy nam pasuje, bo wtedy mamy jeszcze abonament na jedną komórkę za 1 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.01.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Albośmy wszystkie stare tetryki... .... hmmm .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.01.2015 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Co to za hmmm??? Hę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.01.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 mmmh !!! lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts