wu 08.01.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 jak miziasty to zaglądnij jemu pod ogon co on jest:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Okey, powiem głośno ... masz przejebane .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.01.2015 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 BABSKIE ROZMOWY .... Odc. 1501 .... Tym razem jedna z naszych bohaterek poznała bezdomnego faceta, który ledwo co wyszedł z kanałów, więc był nieogolony, nieopalony, a na jego ciele widać było gdzieniegdzie pręgowate odparzenia od spania na rurach CO .... Oto relacja z babskich rozmów: We wtorek robiliśmy ognisko na działce i do tegoż ogniska przylazł ... ....biały... ......a ogon pręgowany... albo gruby ......... niezwykle był przyjacielski, tarzał sie w śniegu, ocierał o nogi coby dostać... ......dostał a jakże... Od 2 dni przyłazi na ganek i taras i wrzeszczy, zeby go wpuścić do domu... ... RATUNKU!!! Obawiam się, że przepadłaś, najczęściej jak uzna, że się tu wprowadzi, to się wprowadzi i już... Może znasz kogoś, kto by wzion...? Łoj jeden akuracik na kolanach mych śpi no i ani zaciążona jak uzna że tu jego dom nie ma bata zamieszka:lol: i w sumie o co Ci chodzi;) o jednego ? Ale ja więcej już nie mogę!!! I już!!! Wieczorem go nie było... może sobie poszedł... marzycielka NIE CHCĘ!!! A jak ten drugi znów się mnie czepi...? jak miziasty to zaglądnij jemu pod ogon co on jest Okey, powiem głośno ... masz przejebane .... masz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2015 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2015 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_5266_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.01.2015 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Kota nie ma!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2015 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Wystraszyłaś go?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2015 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Spoko ... wróci .... Dobra, wiem którędy do wyjścia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.01.2015 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Wystraszyłaś go?! Nie straszyłam... wyjątkowo... Nawet jeść raz dałam, bo mi się go żal zrobiło, że w ten mróz na dworze siedzi Spoko ... wróci .... Dobra, wiem którędy do wyjścia! NIE WRÓCI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.01.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Zaciutała kota:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.01.2015 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Ale, że mła...? Siem nie przyznaję do żadnych takich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2015 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Ty Osia wyznaj jak na spowiedzi, gdzie go sprzedałaś??? Wziął go ktoś do siebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.01.2015 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Słyszałam dziś w wiadomościach, że gdzieś tam, gdzieś tam zameldowano koty po to, by zjadały szczury.Może złapano też tego Osiowego i zatrudnienie z mieszkaniem, wiktem, bez opierunku dostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.01.2015 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Ty Osia wyznaj jak na spowiedzi, gdzie go sprzedałaś??? Wziął go ktoś do siebie??? Słyszałam dziś w wiadomościach, że gdzieś tam, gdzieś tam zameldowano koty po to, by zjadały szczury. Może złapano też tego Osiowego i zatrudnienie z mieszkaniem, wiktem, bez opierunku dostał. Nic z tego... był 3 dni i jak się pojawił tak zniknął... Sama jestem ciekawa co z nim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2015 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Musi Hrabiemu się z bliska przyjrzał, albo Rudolf z nim się stanowczo rozmówił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.01.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 rozwiązania są dwa! albo to był Pan Kot i z racji swych mało chudych gabarytów bezdomny zapewne nie był albo to jednak była Pani Kota i za chwilę wylezie dużo kociątek spod Osinkowego tarasu:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Nie żebym chciała dołować Osię ... coś jednak w duszy gra, że to drugie przypuszczenie jest ze wszechmiar prawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.01.2015 00:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Musi Hrabiemu się z bliska przyjrzał, albo Rudolf z nim się stanowczo rozmówił... Ani Grubego ani Rudego się nie bał... rozwiązania są dwa! albo to był Pan Kot i z racji swych mało chudych gabarytów bezdomny zapewne nie był albo to jednak była Pani Kota i za chwilę wylezie dużo kociątek spod Osinkowego tarasu:lol: Na szczęście mam taras na podmurówce i szans nie ma na to Nie żebym chciała dołować Osię ... coś jednak w duszy gra, że to drugie przypuszczenie jest ze wszechmiar prawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.01.2015 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Znów prund zżarło... ciekawe ile bateria ruterowa wytrzyma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.01.2015 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 żyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts