Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka, Osiu :)

Byłam w Twojej "Kontynuacji" to wielkie czarne bobo jest takie słodkie, że chciałoby się je zjeść - ogromny, ale jeszcze oseskowy pychol - cudo! Żeby mieszkała bliżej, to bym go od Ciebie na te 3 jego samotne godziny pożyczała. :)

Łośka, dziewczyny tak delikatnie, że zastrzyki w doopę itd, a ty głośno i na forum się chwalisz - jak już walisz w żyłę, to się tak nie chwal, bo ustawa miała złagodnieć, ale chyba jeszcze nie obowiązuje... :D

Jeżyku, z tą sraczką na lodzie to dołożyłaś do pieca tak, ze pisać nie mogłam ze śmiechu :)

Buziole, Łosiaku i zdrowiej przed świętami, bo trzeba żyły przepłukać po tych zastrzykach. :D

Hejka, Osiu :)

jak już walisz w żyłę, to się tak nie chwal, bo ustawa miała złagodnieć, ale chyba jeszcze nie obowiązuje... :D

Buziole, Łosiaku i zdrowiej przed świętami, bo trzeba żyły przepłukać po tych zastrzykach. :D

Jużem ozdrowiona... bedem płukać, bo się dziś Tatuś zapowiedział w odwiedziny...;)

Hmmm... mieszkałam w moim mieszkaniu na 4 piętrze lat 16 i był u mnie może 5 razy w tym trzy jak byłam chora ( z zakupami)

Tutaj siedzę od 5 tygodni i był z 10 razy...:rolleyes: z tego wynika, że mu się tu nieco bardziej podoba...;)

dziś Tatuś zapowiedział w odwiedziny...;)

Hmmm... mieszkałam w moim mieszkaniu na 4 piętrze lat 16 i był u mnie może 5 razy w tym trzy jak byłam chora ( z zakupami)

Tutaj siedzę od 5 tygodni i był z 10 razy...:rolleyes: z tego wynika, że mu się tu nieco bardziej podoba...;)

uważaj żeby sie za bardzo nie przyzwyczaił.

Może nie wiem - ścierkę daj i że niby razem okna umyjecie, albo jakieś drewno do porąbania, węgiel do zwalenia, mąka do zmielenia, pszenica do zżęcia i w snopki do ustawienia ......

Rób - żeby przypadkiem nie rozbestwić za bardzo :)

uważaj żeby sie za bardzo nie przyzwyczaił.

Może nie wiem - ścierkę daj i że niby razem okna umyjecie, albo jakieś drewno do porąbania, węgiel do zwalenia, mąka do zmielenia, pszenica do zżęcia i w snopki do ustawienia ......

Rób - żeby przypadkiem nie rozbestwić za bardzo :)

Prezesu, mosz recht...

Przyniesie drewna do kominka. :)