Tom Bor 13.12.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 no ten czarny psiur śpiący przy kominku - bezcenny widok. domeczek przepiękny i tyle, więcej nie powiem bo mię zazdrość udusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.12.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 no ten czarny psiur śpiący przy kominku - bezcenny widok. domeczek przepiękny i tyle, więcej nie powiem bo mię zazdrość udusi. Niech Cię nie dusi tylko swój kończ i prezentuj nam A do wglądu osiobistego w chałupkę zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 15.12.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 a dziękuje serdecznie za zaproszenie na pewno skorzystam . co do mojego to wierz... no nie jest to takie proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 16.12.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Hejka, Osiu Byłam w Twojej "Kontynuacji" to wielkie czarne bobo jest takie słodkie, że chciałoby się je zjeść - ogromny, ale jeszcze oseskowy pychol - cudo! Żeby mieszkała bliżej, to bym go od Ciebie na te 3 jego samotne godziny pożyczała. Łośka, dziewczyny tak delikatnie, że zastrzyki w doopę itd, a ty głośno i na forum się chwalisz - jak już walisz w żyłę, to się tak nie chwal, bo ustawa miała złagodnieć, ale chyba jeszcze nie obowiązuje... Jeżyku, z tą sraczką na lodzie to dołożyłaś do pieca tak, ze pisać nie mogłam ze śmiechu Buziole, Łosiaku i zdrowiej przed świętami, bo trzeba żyły przepłukać po tych zastrzykach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2011 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Hejka, Osiu jak już walisz w żyłę, to się tak nie chwal, bo ustawa miała złagodnieć, ale chyba jeszcze nie obowiązuje... Buziole, Łosiaku i zdrowiej przed świętami, bo trzeba żyły przepłukać po tych zastrzykach. Jużem ozdrowiona... bedem płukać, bo się dziś Tatuś zapowiedział w odwiedziny... Hmmm... mieszkałam w moim mieszkaniu na 4 piętrze lat 16 i był u mnie może 5 razy w tym trzy jak byłam chora ( z zakupami) Tutaj siedzę od 5 tygodni i był z 10 razy... z tego wynika, że mu się tu nieco bardziej podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.12.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 dziś Tatuś zapowiedział w odwiedziny... Hmmm... mieszkałam w moim mieszkaniu na 4 piętrze lat 16 i był u mnie może 5 razy w tym trzy jak byłam chora ( z zakupami) Tutaj siedzę od 5 tygodni i był z 10 razy... z tego wynika, że mu się tu nieco bardziej podoba... uważaj żeby sie za bardzo nie przyzwyczaił. Może nie wiem - ścierkę daj i że niby razem okna umyjecie, albo jakieś drewno do porąbania, węgiel do zwalenia, mąka do zmielenia, pszenica do zżęcia i w snopki do ustawienia ...... Rób - żeby przypadkiem nie rozbestwić za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2011 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 uważaj żeby sie za bardzo nie przyzwyczaił. Może nie wiem - ścierkę daj i że niby razem okna umyjecie, albo jakieś drewno do porąbania, węgiel do zwalenia, mąka do zmielenia, pszenica do zżęcia i w snopki do ustawienia ...... Rób - żeby przypadkiem nie rozbestwić za bardzo Prezesu, mosz recht... Przyniesie drewna do kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Osia no przeca że Mu się na to czwarte bujać nie chciało:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Osia no przeca że Mu się na to czwarte bujać nie chciało:lol: Mnie tyż siem już tam nie kce jeździć... a graty zostały i porządek trza zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 oj tam oj tam w przyszłym roku tyż czas;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2011 00:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 oj tam oj tam w przyszłym roku tyż czas;) Namówiłaś mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.12.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Osia no przeca że Mu się na to czwarte bujać nie chciało:lol: Na czwarte z drewnem to i mnie by się bujać nie chciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.12.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Na czwarte z drewnem to i mnie by się bujać nie chciało... a z węglem to już w ogóle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Na czwarte z drewnem to i mnie by się bujać nie chciało... A ze krzynkami by Ci sie kciało??? I zez powrotem... sześć kursów dziś zrobiłam... a małż 5 ale z ciężarami... Padniętam nieco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 a mówiłam że czas jest w przyszłym roku to nie Osie uparte jak osły:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2011 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 a mówiłam że czas jest w przyszłym roku to nie Osie uparte jak osły:lol: Sprawcą dzisiejszych wyczynów nie byłam ja, jeno małż... A ponieważ, on niezbyt często ma czas, to przyklasłam idei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 19.12.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 a balkonu nie mieliście coby porzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.12.2011 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 a balkonu nie mieliście coby porzucać Nie pomyślałam... Nie wim jeno co somsiady by rzekli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Chrzanić sąsiadów - jaka wygoda!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 19.12.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 co by rzekli to by rzekli a Wy byście przeprowadzkę migiem zrobili:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts