wu 13.01.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 dokładnie DPS-ia ma rację, Ty nie chcesz kota ale kot chce Ciebie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Masz prawo nie chcieć ... masz absolutne prawo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.01.2015 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Osia - ale ten drugi kot ma to w doopie... dokładnie DPS-ia ma rację, Ty nie chcesz kota ale kot chce Ciebie:rotfl: Masz prawo nie chcieć ... masz absolutne prawo ... Uffff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 13.01.2015 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Ślad swej bytności odciskam dokumentujący, że pamiętam, zaglądam i poczytuję. Pozdrowienia zasyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.01.2015 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Ślad swej bytności odciskam dokumentujący, że pamiętam, zaglądam i poczytuję. Pozdrowienia zasyłam. Też do Cię zaglądam, ino się nie odzywam... bo sam wiesz, że błogosławiony człek, który nie mając nic do powiedzenia, nie dostarcza na to dowodu w słowach... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Prawo zawsze masz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.01.2015 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Złamałam się... nakarmiłam dziada... bo to un jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2015 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Jest jasne, że to on wygra i skoro postanowił się wprowadzić, to tak będzie, nie ma zmiłuj... Dasz radę, Osia, jeden kot to nie tragedia, on wychodzący widać jest i wolnościowy mocno, nie powinien być upierdliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.01.2015 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Osia ja w porywach mam 3 takie koty, przyjdą, pojedzą, podrą ryja o mizianko i idą, jak mróz czy leje to przekimają w kotłowni i często w prezencie za opiekę zostawią jednego albo dwa mysie trupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.01.2015 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Po łykendzie pójdę do Gminy, żeby go ciachnęli i zaszczepili... zobaczymy co mi się uda ugrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.01.2015 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Dziś jest nadal i woła żreć A w ogóle to piękne słoneczko i +6 stopni mam, opracowaliśmy 6 kilo spaceru i jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 16.01.2015 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Osia ja w porywach mam 3 takie koty, przyjdą, pojedzą, podrą ryja o mizianko i idą, jak mróz czy leje to przekimają w kotłowni i często w prezencie za opiekę zostawią jednego albo dwa mysie trupki u mnie co wieczór na jedzonku są 2 do 4:yes: śpią w drewutni lub u sąsiadki pod tarasem, o mizianiu nie ma mowy, na razie tylko jeden daje się lekko dotknąć, ale cały dzień kręcą się w obejściu i mam nadzieję że na cosik czasem zapolują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2015 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Do nas trikolorka sąsiadów przychodzi i jeszcze taki rudzielec fajny. Ona to nawet często w traktorze w kabinie komara tnie. Same się żywią, na nasz widok oddalają się z godnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.01.2015 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Ten leci do nas jak do ukochanej... tarza się. ociera, świruje... na ręce się pcha... głaski są mile widziane... no czub normalnie... A po południu jak wrociliśmy, to do chałupy sie pchał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 16.01.2015 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Po łykendzie pójdę do Gminy, żeby go ciachnęli i zaszczepili... zobaczymy co mi się uda ugrać Temat o przychówku, a raczej o przychodku, to zasięgnę opinii... Pomagamy przetrwać zimę kociej gromadce od sąsiada - wiedzą ludzie, że koty się przynosi, ale zapominają nakarmić... Co prawda mógł by człowiek odwrócić głowę i udawać, że to nie jego problem, ale żal kiedy tak siedzą pod oknem i o żarełko proszą, albo z kompostu wyjadają resztki... Póki sąsiedzi znosili do domu kocury, to nie martwiłam się zbytnio... Ale późną wiosną do kociego kwartetu dołączył kocielaczek, a na jesieni maleńki tygrysek i coś tak zaczynam podejrzewać że to dziewczynki są I o ile tygrysiątko jeszcze za małe, to kocielaczek na wiosnę chyba już wejdzie w ten wiek, kiedy to z jednego kotka robi się ich cała gromadka.... Zastanawiam się czy zgłaszając sprawę sołtysowi czy na gminie, to oni mają jakieś przepisy/ możliwości/ środki aby zapobiec kociej epidemii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2015 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Ten leci do nas jak do ukochanej... tarza się. ociera, świruje... na ręce się pcha... głaski są mile widziane... no czub normalnie... A po południu jak wrociliśmy, to do chałupy sie pchał... Osia, zobaczysz, Ty go pokochasz miłością wielką i wiernopoddańczą, nie ma innej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.01.2015 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 JA NIE LUBIĘ KOTÓW!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.01.2015 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Oprócz jednych takich , co to ich LUBIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Ty masz prawo kotów nie lubić .... a one mają prawo lubić Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.01.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 oj Osia koty mają inne zdanie w tym względzie ja za kotami też nie bałdzo a one się cięgiem pchają do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts