Moose 23.01.2015 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Szlag by trafił, jak to się można naciąć!!! Złodziejstwo jest jedną z największych podlości... Słusznie drzewiej bywało... temu co sięgnie po cudze, upier..lić łapę... Strasznie ponuracko ale jak dla mnie to dzionek jest piękny Idę ogarnąć chałupę, bo mam dodatkowe koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.01.2015 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Ale jak wyczyścili??? Przelewem? Bankomatem??? Istotne bo kartę kredytową posiadam tylko na wsjakij słuczaj, nigdy z niej nie korzystam, a limit niestety pokaźny dostałam. Na wypłaty z bankomatów w ogóle veto założyłam, ale przelewy i płatności bezgotówkowe są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.01.2015 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Nie wiem...Wczoraj wieczorem my gadali bez telefon i dość chaotycznie... Jak się dowiem szczegółów to na[piszę ale to trochę potrwa, bo oni dziś w enteresach wybyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.01.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Obra tylko nie zapomnij bo to dość ważne czy duplikat karty złodziejaszki wyrabiały czy "tylko" do elektronicznej bankowości się włamały:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.01.2015 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 KU PRZESTRODZE!!! Dziś okazało się, iż naszego przyjaciela okradziono, czyszcząc mu kartę kredytową parę dni temu, z 5000 złotych... transakcji dokonano w USA... Kolega w USA nie był parę lat a jak był to nie posiadał TEJ karty... : wnioski moje mieć na karcie zawsze 100zł na fajki i na 20litrów paliwka - reszta zakopana w słoiku w moim miejscu w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.01.2015 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Ba jak na kredytowej to i tak nie Twoje... Ty TYLKO będziesz spłacał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Osiczka zgadaj się z Kolega, bo to faktycznie ważne! Ja co prawda tylko najniższą kwotę spłacam z kart, ale to nie znaczy, że mam ochotę komus prezenty robić!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.01.2015 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Zara przyjadą, bo na ekskursję się wybieramy to sie dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2015 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Dowiedziałaś się szczegółów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2015 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Czy poleciałaś zastrzec kartę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.01.2015 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Czeski film... nikt nic nie wie... mają zrealizowane przelewy w USA... w nazwie przelewu jest PŁATNOŚĆ... Trzeba pismo szczelić do banku o szczegóły i obaczym co dalej... Ja kart kredytowych nie mam... na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2015 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Ja karty mam, ale ktokolwiek chciałby z nich skorzystać to się zdziwi .... wiecznie na dorobku są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.01.2015 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Zimno i mokrawo... śniegu coś tam pozostało... spacerki odwalilim i na jutro się zasadzamy Niestety, z niewiadomych względów, w butach 2-letnich obtarłam straszliwie palec... boli jak diabli... ocokamon...? Odrąbię zarazę siekierą, bo mam parcie na spacery... Poza tym wystawiłam moje dziecko do sprzedaży i mam taki dziwny dyskomfort... ale trudno... czas na zmiany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2015 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Nauczylam się nie przywiązywać się do przedmiotów .... ale to trudne jest! 2-letie buty mają prawo się wypaczyć, coś się oderwie w środku ... Palca nie odrąbuj,możesz mieć problem z zachowaniem równowagi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.01.2015 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Hhehehe czyli błędnik w palcu siedzi... wiedziałam, że u mnie inaczej niż u wszystkich... Wiem, że to goopie ale to taki mój pierwszy samochód, który sobie wymarzyłam, wybrałam i zleciłam sprowadzenie... potem robiłam różne udogodnienia i dbałam, żeby wyglądał i śmigał... niestety jest to ostatni moment na sprzedaż... ma 21 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.01.2015 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 hm...jak ma 21 lat, to pełnoletni jest i ma prawo sam o sobie decydować. A jak nie zechce dać się sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2015 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Ja tam Osię rozumiem, też się przywiązuję do swoich aut. Wiadomo, to tylko duży przedmiot, ale jednak.Jak oddawaliśmy nasze poprzednie auto na złom, to straszliwie przykro mi było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.01.2015 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 hm...jak ma 21 lat, to pełnoletni jest i ma prawo sam o sobie decydować. A jak nie zechce dać się sprzedać? Może tak i być... Ja tam Osię rozumiem, też się przywiązuję do swoich aut. Wiadomo, to tylko duży przedmiot, ale jednak. Jak oddawaliśmy nasze poprzednie auto na złom, to straszliwie przykro mi było. Na złom to jeszcze gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2015 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Tikusia sprzedałam za symboliczną kwotę sąsiadom, fajnie było patrzeć, jak jeszcze służy. Co z nim zrobili to już nie moja brocha.Przwiązaniem tego nazwac nie mogę ale ... lubie nasz samochód:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.01.2015 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Kulka juz bez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts