Moose 04.03.2015 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 No paczpani, ten wątek dowodzi, iż człek ( Braza) uczy się przez całe życie... Nawaliło wstrętnego białego goowna, które teraz topnieje generując tony błota... błeee:bash: Ale i tak życzę Wam MIŁEGO DNIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.03.2015 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Osia, u mnie się nie topi, u mnie dowala, to jeszcze gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.03.2015 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 a ja mam ino mokre... znaczy się cieszyć się wypada:o:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.03.2015 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 dziś mię nieco doopsko pobolewa ale chyba wrócę do przejażdżek:D Bo beretki nie zalozyłas! Musisz zawsze pamiętać. O berecie! http://podlasie24.pl/upl/image/rower%201.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2015 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2015 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 A co!! Braza tez czlowiek!!! Beretka cud malina i jaka twarzowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.03.2015 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Hmmm... myślałach do tyj pory, ze się to na łbie nosi... Ale nic to trza będzie beretkie na rower zanabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2015 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Osia - mniemam, że Bobiczek NIE chciał Ci powiedzieć, że jakby miał taką twarz, to by na niej siadał...Sama wyjdę! Sama! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.03.2015 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Też Cię kocham! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.03.2015 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2015 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 A kto komu zabroni takie cos nosic na czym rzeczony ktos chce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.03.2015 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 W sumie to czemu nie... to sie nazywa tolerancja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2015 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 W sumie - jakbym miała moherowy beret, to też bym na nim siadała.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.03.2015 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Coś bym powiedziała... a że nic sensownego nie przychodzi mi do głowy to się tylko przywitam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.03.2015 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Poszlajałam się rano z Gruchą po lesie i jestem zadowolona, że nie zostawiłam spacerku na po południe, bo niemilizna się zrobiła...Zimno i wieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.03.2015 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 A mnie dzisiaj satelita w pole wyprowadziła, bo miało nie padać, wełniaki na łąkę pogoniłam i za jakąś godzinę zaczęło:mad: Tylko nie napisali jak nakłonić stwory do powrotu do chałupy po jedynie godzinie wolności:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.03.2015 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Zaczęliśmy wypuszczać Rudka na dwór... najpierw darł się niemiłosiernie, żeby go natentychmiast wpuścić spowrotem a teraz już śmiało po dworku pomyka i sąsiednie działki zwiedza Poza tym szukam domu dla Słoniny... Rudek z Grubum ją poniewierają a ona się wcale nie broni... powinna mieć dom gdzie byłaby jednym zwierzakiem i może wtedy potrafiła by się bardziej z ludźmi związać... nie gryzie, zachowuje czystość w domu... ot taki sobie cichy spokojny stwór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2015 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Nie ma silnej więzi z Wami...? Żeby znowu nie wycierpiała się przy rozstaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.03.2015 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 No właśnie nie ma... tak samo dobrze czuje się u nas jak i u rodziców jak i zostawiona na łykend z kimś obcym... ona trochę dziwna pod tym względem jest... może jak będzie jedynaczką to się bardziej otworzy...Ucywizowaliśmy ją na tyle, że ludzi się już nie boi i dlatego chciała bym, żeby miała dom w którym będzie jedynym psem... może wtedy bardziej się będzie potrafiła z ludźmi zżyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts