braza 05.03.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Ot i problem... Moze faktycznie powinna byc sama ... Nie zazdroszcze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.03.2015 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 No takie mnie najszły dylematy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2015 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Z nią faktycznie może być dużo trudniej, ze względu na jej przeszłość. Była przecież zupełnie dzika! I tak dokonaliście z nią cudu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.03.2015 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Łatwo nie było ale uważam, że nie jest źle, można ją zastawić w domu, można na dworze, przestała niszczyć posłanka O znów jej kot kota pogonił... oszaleć można a ona zamiast warknąć ostrzegawczo spitala przed nim do siebie i siedzi jak ta sirota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 06.03.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 W sumie to czemu nie... to sie nazywa tolerancja... strasznie lubię słowo Zawsze mi się kojarzy z retrospekcją! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2015 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 U mnie podobna sytuacja wystepuje na linii Tyrion-Mloda kicia. Gnida ja traktuje jak zabawke, a ona i tak sie do niego pcha! Dopiero gdy Tyrion mocno jej dokuczy to piszczy! Starszyzna od razu pokazala gdzie go ma! Nie wiem, czy Sloninka jakos specjalnie negatywnie odczuwa to "przeganianie" moze na podobnej zasadzie dziala, co mloda kicia...w sumie jej to pasuje? A gdy przy tym ma Wasze zainteresowanie i czulosc, a ma na pewno, to moze nie jest tak nieszczesliwa jakby sie nam wydawalo. Nie mozemy traktowac ich zachowan z naszego punktu widzenia bo to dwa rozne swiaty sa!No ale ... Decyzje i tak Ty podejmiesz bo najlepiej wiesz, jak to wyglada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 06.03.2015 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 tak samo dobrze czuje się u nas jak i u rodziców jak i zostawiona na łykend z kimś obcym... ona trochę dziwna pod tym względem jest.... taka sama jest jak ja! Też tak mam - co nie oznacza że zmieniłbym dzisiaj adres zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2015 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Z nią pewnie już tak będzie zawsze, jedni rodzą się z silną osobowością, inni - niekoniecznie.Ona zapewne należy do drugiego gatunku.Przydałby się jej dobry dom u kogoś, kto łagodny i spokojny, bardzo kocha, ale równocześnie nie oczekuje ciągłych karesów.Starsi państwo...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 06.03.2015 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Z nią pewnie już tak będzie zawsze, jedni rodzą się z silną osobowością, inni - niekoniecznie. Ona zapewne należy do drugiego gatunku. Przydałby się jej dobry dom u kogoś, kto łagodny i spokojny, bardzo kocha, ale równocześnie nie oczekuje ciągłych karesów. Starsi państwo...? no wypraszam sobie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.03.2015 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 A ja tam pokochałam ją miłością wielką od wejrzenia pierwszego. Co i sunia zdaje się poczuła bo jak się sama zdziwiłaś przylazła do mnie:) To masz takie dylematy jak ja z Zośką, źle jej bo sama... teraz źle jej bo ją Zołza goni... i weź tu człowieku nie zwariuj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.03.2015 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 No łatwo nie jest... Starsi państwo byliby idealni ale skąd ich wziąć...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.03.2015 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Dobra... koniec tego dywagowania... na spacer marsz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 A może warto popytać w okolicy, a nuż akurat ktoś... A nuż Arctisia.... : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.03.2015 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Pytam ale na razie cisza... Zresztą na razie ma u nas tymczas do czasu jak się ktoś sensowny nie trafi, bo belekomu tyż nie oddam Hhehe... byliśmy z Grubym na spacerku i spotkaliśmy 3 leśników z czego 2 proponowało podwózkę do domu mówiąc " bo taki straszny kawał drogi pani ma" ... Zimno jak szlag... jakiś kretyński kret (nomen omen ) twierdzi, że już mrozu tej nocy nie będzie... A U NAS JEST!!! WRRRR.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2015 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Nie wiem, czy wygladalas na zmeczona znajac Twoje mozliwosci spacerowania ale to milo ze strony Panow Lesnikow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.03.2015 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Jasne, że miło I jest to niewątpliwy omenik, że mnie lubiejo czy co... BTW MRÓZ SIĘ ZWIĘKSZA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2015 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 A u mnie deszcz pada i nie zamarza czyli luzik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.03.2015 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Mam nadzieję, że jutro to ocieplenie nabierze rozpędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.03.2015 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 4 na plusie i nie ma wiatru... nie ma też słońca ale i tak jestem zadowolona Miłego dnia!!! Pies z kotem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2015 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Moje niestety tak nie spia ale i tak zachowuja sie przyzwoicie!! Slonce mam takie wstydliwe ale nic to! Dzikie gesi przylecialy!! Matko, alez one dzioby dra!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts