Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Juz sie podlizalam Gruszce na szajsbuku ale co szkodzi drugi raz ? Cmoknij go w ten siwy nochal!!! I lapa od Tyriona!!!

Nasz Mocarcik to kochane stworzenie bylo szkoda, ze tak krotko moglam sie nim cieszyc...

Wusia, moja gnida uczulona na wolowine jest i tylko swiniak w gre wchodzi!!!

Wusia...

Jasne a ja powinnam żreć ino sałatę... taż żadnej przyjemności mamy nie mieć...? :rolleyes:

Brazuniu...

Dzięki Kochana... mam nadzieję, że nam jeszcze dużo wspólnych chwil zostało... może on i jest nieco nadpobudliwy ale żadnemu zwierzęciu nie chce krzywdy zrobić :bye:

Poniżej nasze wyprawy w nieznane i znane...

[ATTACH=CONFIG]308039[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]308040[/ATTACH]

I Gruszeczka ze swoim kumplem... A jak się grajdał na kanapę na której Rudek leżał... uważał, żeby go nie zadeptać... no kino normalnie... szkoda, ze oni tylko się lubią a Słoniny niekoniecznie... :rolleyes:

[ATTACH=CONFIG]308041[/ATTACH]

Edytowane przez Moose

Wusia, nie przesadzaj, wieprzowina to nie trucizna!

Nic piesu nie będzie.

My możemy jeść burgery i nie zabraniają, a piesu nie dawać wieprzowiny???

Eeeeej, to przeginka jest.

A załączników też nie widzę.

Ale mam nadzieję, że dzisiaj już zobaczę! :rolleyes:

Wusia, wszystko w nadmiarze moze zaszkodzic a wiekszosc stosowana z umiarem na pewno nie! Wyobraz sobie, ze i kurczak moze miec wlasciwosci alergizujace, Gagaty Bazylka prawdopodobnie uczulona wiec wyeliminowali drob i ...ok. Moj jak raz w tygodniu albo na 10 dni noge wieprzowa dostanie to malo, ze przeszczesliwy ale zadnych skutkow ubocznych nie ma a gdy zafasowalismy mu wolowe smaki i to z gornej polki, bez watpliwych dodatkow to sie drapal jak oo stadzie pchel!! A poza tym...nie ufam juz od dlugiego czasu wszystkim "naukowym" donisieniom bo te pseudo badania nad zywnoscia w wiekszosci dla kasy sa robione, niestety!!! Wezmy chocby przyklad masla...