Arctica 15.05.2015 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 albo dla golonki:rolleyes: Brazka to innego pługa:yes:... kotwicę... może bliżej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.05.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Najpierw trzeba mieć traktor :D pogadaj z Sołtysem, może ...... zimówki ma wyjechane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.05.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Nawet mieliśmy na zbyciu... ale wielkogabarytowce zabrali:p a przymierzali my się do mega łabądka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.05.2015 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Dziś, a właściwie wczoraj rano, dostałam kolejny prezent... wyflaczone zwłoki... :sick:na szczęście porzucone przed garażem a nie przyniesione do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2015 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 No widzisz. Przywykniesz i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.05.2015 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Poćkaj, poćkaj!!! Następny etap to ŻYWE (!!!) z dostawą do domu:lol::lol: wiem co mówię, w porywach to i trzy koty miałam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.05.2015 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 A why z odgłosami...?:rolleyes: A bo skojarzyło mnię się - ale odgłosów NAPISAĆ nie umiem szczególnie odgłosów wydawanych w gabinecie Młodej Lekarki A chyba te, wydawane przy zszywaniu catgutem, szczególnie trudne do NAPISANIA ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.05.2015 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 modą lekarkę na rubieży znam Myszy nie chcę!!! Wróciłam znad Wisły, fajnie było, ino wiało trochę... I dziwna taka prawidłowość, że jak człek dyma na rowerze pod górę, to zawżdy wiatr w pysk ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.05.2015 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Osia, czyli pod górę na rowerze, jest tak samo...jak na moim tarasie. Aż żal o tym wspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Bidny człowiek to wiatr ma i pod górke i z górki .... ot życie ... Mam wrażenie, że i z oponą moja gnida na widok sarny poruszałaby się kurcgalopkiem i to ze śpiewem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 A w którą stronę poruszałaby się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.05.2015 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 (edytowane) Osia, czyli pod górę na rowerze, jest tak samo...jak na moim tarasie. Aż żal o tym wspominać No nie mów, że masz takie wiatry na tarasie... Mam wrażenie, że i z oponą moja gnida na widok sarny poruszałaby się kurcgalopkiem i to ze śpiewem .... Chęci może i by miała, ale możliwosci chyba ograniczone:rolleyes: Chociaż tego śpiewu tom ciekawa A w którą stronę poruszałaby się? No chyba nie w przeciwną do sarny... Edytowane 17 Maja 2015 przez Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2015 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Takowoż sobie myślę, że jednak gnida by w tę samą stronę poruszała się ruchem jednostajnie przyspieszanym co sarna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2015 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Pewności nie ma, gnida mogłaby się zdziwić nagłą obecnością opony traktorowej i zająć ucieczką z uwięzi w którąkolwiek stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.05.2015 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 One tak nie działają... to co ucieka to PRIORYTET!!! Nawet gdyby zamiast opony był cały traktor to ciągnął by go za sobą z radością Pada... ba nawet leje nocami... trochę mnie wqrwiają kałuże w lesie... Ale nie narzekam, bo w dzień i spacery i rower da się wykorzystać, nawet pomimo obecności w arbajtach A poza tym jutro CZWARTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Co prawda ja w czwartku niczego szczególnego aktualnie nie widzę ale ... też się cieszę, że będzie jutro, razem z Tobą, solidarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Osia, wyślij do nas kurierem trochę deszczu, co...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.05.2015 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Co prawda ja w czwartku niczego szczególnego aktualnie nie widzę ale ... też się cieszę, że będzie jutro, razem z Tobą, solidarnie A nie kolektywnie...? Osia, wyślij do nas kurierem trochę deszczu, co...? OK. Mam nadmiar... jutro spacer stoi pod znakiem zapytania... Aaaa... Słoninę mogę dorzucić...? Słoninka nadal poszukuje domu stałego... Dowiozę w każde miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2015 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Ja bym ją nawet wzięła, ale... Karo zgotuje jej tutaj istne piekło, nie jest zsocjalizowany z psami. Jak kiedyś mój Tata bez uprzedzenia przywiózł ze sobą swoją sunię, to po 10 sekundach pióra leciały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.05.2015 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Rozgłaszaj w każdym razie... może się jaki amator trafi... U nas i Gruby i Rudy dają jej popalić wystarczająco , więc dom jest niezbędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts