Moose 08.01.2012 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Aparacika beleczym się przebłagać nie da, wiec coś o tym!! Ośka, staraj się!!! Aaaaa ... tydzień minął miło, to ja w zamian też życzę miłego następnego!! Siem staram jak mogie... A miły by się przydał, bo chyba zmęczona jestem i mam chwilowo dość wszystkiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Osia - chwila już minęła, chwilowe dość też. Foty piękne rób swojego domku pięknego, daj oczy nacieszyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.01.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Jak się nazywało to piękne zjawisko, na które tak cierpialyśmy ??????? totalny dzień czy cóś takiego...... Ech ten mój towarzysz Al... Alibaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.01.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 chyba sobie przypomniałam DNO ????????? Dzień nooooooooooo eeeeeeeeeeee taaaammmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Gepardzico to był DAL - Dzień Absolutnego Lenistwa!!! Mam to znowu od 3 dni - autko trafiło do specmena, czekało na swoją kolej cierpliwie więc solidaryzując się z nim też cierpliwie nie robiłam nic!!! No patrz Pani ten A....libaba to musi bardzo samotny się czuje bo ze mną też próbuje się zaprzyjaźnić ... Osia ... daj popatrzeć na domek, cooooo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.01.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Haha Ja też miałam DAL przez 5 dni. Niestety dziś już się kończy ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.01.2012 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ja pragnę i potrzebuję DAL jak powietrza... Jak się nim podelektuję to Wam foty zapodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.01.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 prędko nie będą, bo DALeeeeeeeeeko do końca ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.01.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 No patrz Pani ten A....libaba to musi bardzo samotny się czuje bo ze mną też próbuje się zaprzyjaźnić ... A jak mnie pamięć z dawnych lat nie myli to on miał jeszcze bandę 40 takich jak on ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.01.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Arctice umarła Kaja, bokserka. Wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 A jak mnie pamięć z dawnych lat nie myli to on miał jeszcze bandę 40 takich jak on ............ Do doopy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.01.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Jakbym miała skomentować powyższy post, to zdaje się, iż była to banda pedałów a nie żaden Alibaba i czterdziestu rozbójników... Co do Arctiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.01.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Jakbym miała skomentować powyższy post, to zdaje się, iż była to banda pedałów a nie żaden Alibaba i czterdziestu rozbójników... Czekaj, czekaj bo nie nadążam... czemu oni byli pedały??? Jakiegoś wewątka nie poznałam czy cóś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 11.01.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 a propoooo Glutów (ja taka monotematyczna bo od 2ch tyg z katarem nierozłączna dzień i noc), fotków psiaka dawno niet :/ skargę wnoszę! a nasz piesek roooośnie, ale ciiii, to jeszcze sikret jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.01.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Osia - znaczy jakis peleton kolarski tam się zaplątał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.01.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Czekaj, czekaj bo nie nadążam... czemu oni byli pedały??? Jakiegoś wewątka nie poznałam czy cóś???? Przeczytaj cytat i komentarz w poście 712 a propoooo Glutów (ja taka monotematyczna bo od 2ch tyg z katarem nierozłączna dzień i noc), fotków psiaka dawno niet :/ skargę wnoszę! a nasz piesek roooośnie, ale ciiii, to jeszcze sikret jest Glutek miewa się nieźle... chwilowo chrapie jak stary chłop... Osia - znaczy jakis peleton kolarski tam się zaplątał? Bardzo możliwe... wszak zima lakutka, to i peletonić se można.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Tfu, z taką zimą! Dzisiaj u nas leje i wieje. Znowu!!! Co za okropna pogoda, ja chcę śnieeeguuuu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Depsia, mało Ci było śniegU przez ostatnie dwa lata??? Ja tam za nim nie tęsknię, ale tęsknię za słooooońceeeemmmm!!!!! Matko, jak piździ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Ostatnie dwa lata były PIĘKNE!!! Ja chcę tak samo jak wtedy!!! I żeby poszedł wreszcie ten deszcz i wiatr w pi.du!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts