tola 25.05.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Osia, te mdłości to po budyniu, czy bigosie ?...dobra, dobra, wiem To ja o zwierzątkach...może być? nie wiele miałam do powiedzenia w tym temacie, ale to się przed wczoraj zmieniło. I nie to, że mam wreszcie osobistego sierściucha. Na to wciąż za mało odważna jestem. Stałam przyklejona z nosem do szyby i patrzyłam i chichrałam się jak gupia. Przez szybę..bo za oknem kropiło. Do rzeczy...po łące chodziły dwa bociany (mają blisko gniazdo). Wokół bocianów ganiały się cztery młode zające. No to był spektakl po prostu. Jakie te maluchy szybkie są, o matuchno. Jak one zaczepiały te bociany, jak smyrały je po czerwonych nogach. Kurcze, wszystko co młode to takie zabawne...z wiekiem jakoś to mija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.05.2015 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Rzygać się chce... I tak przez pięć lat:eek: Na szczęście niektórym słoneczko świeci, ptaszki śpiewają, ogródek kwitnie i w ogóle fajnie jest:) I żadna legumina nie jest w stanie tego zepsuć Czego i Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2015 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 ... widze, ze wyglad to podstawa No doprawdy? A na jakiej podstawie tak wywnioskowałaś? Gdzie to napisałam? Widzę, że postanowiłaś mnie wychować ostatnio - a to, że mam nie narzekać, a to, że z systemem wartości coś nie halo. Wiesz - jak coś nie pasuje, to zawsze można włączyć opcję "ignoruj". A ja mam wystarczająco wiele lat, żebym sama wiedziała, o czym chcę pisać i jak chcę pisać. Dziękuję za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.05.2015 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 No doprawdy? A na jakiej podstawie tak wywnioskowałaś? Gdzie to napisałam? Na tej podstawie: Przynajmniej pierwsza dama będzie szła, a nie toczyła się... Co do reszty masz racje właczam funkcje "ignoruj" na marudzenie, pesymizm i malkontenctwo. Osia przepraszam. Żaluje, ze tu wrocilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.05.2015 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Miałam się wcale nie ujawniać ino popodglądać... ale aż się musiałam na poprzednią stronę tulgnąć Ależ macie tematy i powody do sporów:sick: To już wolę rzygać z Osią!!! Też się starałam, 500 kilosów gnałam do lokalu... i po cholerę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.05.2015 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Już nie rzygam... weszłam w fazę: Pieprzę wszystko, robię swoje i postaram się zachować optymizm Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2015 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Ano właśnie - najlepiej jest robić swoje, zazwyczaj się sprawdza. Nawet nam przez kilkanaście minut popadało z tej okazji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.05.2015 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Zabieraj ten deszcz... u nas leje potwornie... ziemia już nie bardzo chłonie a jest piaszczysta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.05.2015 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Osia - nawet nie wiesz, jak BARDZO chciałabym mieć Twój deszcz, kochana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.05.2015 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Dziś jeno siąpi... Ale spacer poszedł w piz..uuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.05.2015 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Wciąż siąpi czy jednak poprawiło się...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.05.2015 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 U mnie się poprawiło!!! Zaczęło... siąpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.05.2015 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Po południu udało nam się spacer zaliczyć ale jeno głównymi drogami puszczy i w gumowcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.05.2015 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 U nas... przestało siąpić. Fuck!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.05.2015 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 U nas zaczęło lać... FUCK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.05.2015 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 kurde czy to się nigdy nie skończy:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.05.2015 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 ponoc w stolicy tez leje, u nas slonce od kilku dni, popaduje nocami tak jak to w maju powinno wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.05.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 u mnie nie wiem na jaki miesiąc wygląda:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.05.2015 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Zimny i mokry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.05.2015 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Leje nadal... normalnie aż mi się wierzyć n ie chce ale lało całą noc I LEJE :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts