DPS 25.06.2015 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 U nas chyba zacznie się przejaśniać, dziś już nie padało.Szybko przerwaliśmy marchewkę, żeby z wilgotnej ziemi dobrze się wyciągało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.06.2015 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 ja jeszcze tydzień orki na dwa etaty mam:mad: i coraz bliższa jestem zmniejszenia stanu osobowego w pracy o jedną sztukę i to tak dożywotnio:mad: u nas wieczór piękny był przejaśniło się słonko leciutko ptaszki zapodawały że do domu wracać nie chciałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.06.2015 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 zgodnie z moja prognoza jest zarabista pogoda, slonce i umiarkowanie cieplo a wg. pogody na tv: burze i deszcze. kogos niezle pokitralo. a juz szczegolnie ubawil mnie dzis tok fm, ktory twierdzil, ze w 3-city w tej chwili zimno ideszcz pada a tu lampa swieci:rolleyes: tia... te tv kataklizmy i u nas sie nie sprawdzają i dobrze U nas chyba zacznie się przejaśniać, dziś już nie padało. Szybko przerwaliśmy marchewkę, żeby z wilgotnej ziemi dobrze się wyciągało. Tobie deszcz potrzebny mnie wręcz przeciwnie, więc pławię się w chłodnej wiosennej pogodzie ja jeszcze tydzień orki na dwa etaty mam:mad: i coraz bliższa jestem zmniejszenia stanu osobowego w pracy o jedną sztukę i to tak dożywotnio:mad: Oooo... planujesz morderstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Wusia, jeśli planujesz morderstwo poczytaj "Lesia" Chmielewskiej ... dowiesz się, jak tego NIE ROBIĆ U mnie pochmurno ... już tęsknię za słońcem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.06.2015 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 A u nas było ładnie, a teraz... zaciąga się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.06.2015 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 u nas caly czas ladnie, niebo lekko zachmurzone, ma popadac ale w nocy. pogoda mi odpowiada, po pracy popodcinam sobie drzewka i krzaczki, bo juz na mnie krzycza, bezpiecznie teraz moge podciac graby, brzozy i koniecznie hakuro, bo straszne z nich miotly sie zrobily. trzeba porzadek z tym zrobic. ooo i tawuly kosiarka obleciec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.06.2015 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 U nas zmiennie ale przyzwoicie więc dymamy po lesie specerkiem i żremy poziomki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Moje poziomki przytargane w ub. roku zza płota rozrosły się jak cholera - teraz wierzę, że sa baaardzo zadarniające. Wczoraj miałam siły zebrać tak akurat na nieduży słoiczek - to cholernie ciężka praca jest, ale jaka słodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.06.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 tak patrze, ze na deszcz to jednak sie nie zanosi, odchmurzylo sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.06.2015 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Wykąpałam Grubasa... obraził się na jament... od 19 nie zaszczycił swoją pachnącą osobą naszej wspólnej kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2015 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 No i widzisz? Na co Ci to było?Na drugi raz zachowuj się jakoś, moja droga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.06.2015 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Odobraził się dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.06.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Osia no jak mogłaś hrabiowski tyłek jakimiś podłymi zapachami sponiewierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.06.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Tylko czekać, jak skargę złoży ... i wcale bym mu się nie dziwiła Lanisterowi też by się kąpiuła przydała ... Cały dzień było w miarę fajnie a kole 7-ej jak lunęło .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.06.2015 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 u nas kole drugiej nad ranem zaczęło sobie kapać taki piękny wolniutki deszczyk równiutki pięknie podlało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.06.2015 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 I u nas popadało w nocy, bardzośmy zadowoleni. Żeby tylko odrobineczkę cieplej, tylko odrobinkę! No ale jak się nie da to i tak jesteśmy zadowoleni z tego, co jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.06.2015 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 u nas caly weekend cieplo bylo i slonecznie, w nocy troche popadalo, ale bardziej nad ranem niz w nocy tak mysle, bo do 1 po polnocy imprezowalismy na sasiedzkim grilu biale potwory tylko odswiezylam specjalnym sprajem, umylam im tylko łapy, paszcze, oczy, uszy i zęby (duzy bialy chyba musi do dentysty sie udac, bo przy dziaslach ma stan zapalny), przyciełam brody i wąsy faflowe. ściorane byly okrutnie, bo aktywnie pomagały mi sadzic kwiatki na nowych rabatach i kwiatki w donicach drewnianych, dopadly tez weza ogrodowego - obraz nedzy i rozpaczy za to przeszczesliwe jak sto piecdziesiat. jak niewiele do szczescia potrzeba takiemu psu: panstwo w domu, micha z pasza i woda, troche trawy i jakies spanie ale nie byly jakos obrazone po odswiezaniu, w koncu mycie zębów to nagroda, uwielbiaja to masowanko i paste o smaku kurczaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.06.2015 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 U nas lux pogoda... wczoraj umiarkowanie, noc ciepła a gosciówę mielim i na tarasie siedzielim Dziś spływ odwalilim, super było... łykend zajebiaszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2015 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 A u mnie ciepło ale co chwila pada, jak nie taki prawdziwy, mocny deszcz to kaszka, zasypiam chodząc. Pomimo wszystko wybrałam się z gnidami do lasu i ... przeszłam kilkanaście metrów z nimi po czym została sama! Młoda gnida wróciła po 2-3 minutach, starsza gnida po jakiś 7 .... Nie wiem na kogo bardziej się wściekać, na sarny, czy na tego kudłatego debila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.06.2015 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 No - sarny są u siebie i niczemu nie winne, prawdaż? A kudłaty... Natura mu się odezwała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts