Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Matko, zeby moje diably sobie taki dzien PSA zrobily, to nie, piski, wizgi, ganianiny,szudranie, porzadek jakby piorun pierdyknal, sofy poprzestawiane, dywany porozsuwane, zabawki fiuraja, wszystko co mozna zrzucic - zrzucone, co mozna rozwinąć (np. wc papier) - rozwiniete, co mozna jedzeniowo ukrasc - ukradzione, jesli przypadkiem serweta zwisa to trzeba ja naprawic pierwej sciagajac z cala zawartoscia ze stolu :bash:czlowiek sterany wraca do domu i zawalu moze dostac:wtf: wzrost, wyglad i kolor aniołów jest odwrotnie proporcjonalny do ich zachowania:rolleyes:. i wydaje mi sie, ze nie robia tego z nudow, bo tluka i bawia sie do upadlego - jakies 5 minut sa upadle, tylko z nadmiaru wigoru. wczoraj zrobilismy z nimi ponad 5 km spacerniaka lasem, potem lekka przejazdzka na posilek i dawaj od nowa - przez ponad godzine ganianina za pileczka lub bojki i wyscigi. do szalenstwa:sick:

Tarcia. ale maltańczyki chyba w naturze mają taką żywość?

Justyna Kowalczyk też ma maltańczyka, Mariana.

Maniek na wszystkich treningach z nią biega, po całym świecie z nią jeździ!

tak, maltusie sa bardzo zywotne, to tez byl nasz swiadomy wybor co do rasy. nasze psiaki tez jezdza z nami po całym "swiecie" czyli po naszym pieknym kraju i europie. i one nie sa takie zawsze tylko co jakis czas maja takie fazy (ostatnio czesciej). za to o 21 spia jak kamienie. tylko pani wtedy taka wredna psy budzi na spacerniak :lol2:

ostatnio robimy tyle km, ze niedlugo Osie dogonie w ilosci, tylko na rowerze nie jezdze, no jezdze ale jedynie na stacjonarnym. nie wiem tylko czemu od takiej ilosci ruchu nie chudne a kilosie maja przyrost imponujacy :rolleyes::sick: ale polowek chudnie.

no nie tyle to nie osiagniemy nigdy, szacun dla Ciebie, najwiecej ostatnio to strzelilismy 12 na dwie tury po lesie, znaczy 6 po lesie powrot 6 po plazy. ale nasze kurduple ledwo powloczyly, musimy miezyc sily na zamiary, białe "zamiary" :D tak na codzien to do pobliskiego lasu skakamy i to max bedzie 5-6. przyznaje bez bicia, ze i dla mnie na razie to duzo, dopiero zaczynamy zabawy w spacerniaki :D ale nabiore wprawy, jeszcze po tej operacji nie moge sie za bardzo forsowac.. Edytowane przez TAR