Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

Jakaś tabliczka...?

"Sprzątnij po swoim psie!

Mamy monitoring i nasz pies pomści nas!"

W naszym poprzednim miejscu zamieszkania była bździągwa, która notorycznie srała swoim psem pod naszą bramą. Po kilkukrotnym zwróceniu uwagi zemsta ma była... przesłodka dla mnie i przesmrodna dla niej:D

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a mnie się straśnie zwyczaj szlakowy spodobał że się ludzie pozdrawiają po drodze, prawie padłam ze śmiechu jak mija nas grupka nieźle zbudowanych gentelmanów po 30 i każdy jak jeden cześć do mnie mówi, jak przeszli mój syn scenicznym szeptem "mamusia kto to był" a z tyłu salwa śmiechu:rotfl:

Nie zapomnę jak miałam dosyć odpowiadania przy wspinaczce na Giewont:sick:

Te pozdrowienia w górach szczególnie są czyms normalnym i bardzo mi się to podoba .... do czasu, gdy na szlaku koszmarne tłumy się nie pojawią bo wtedy szczęki bolą o gadania i uśmiechania się :D

Depsia, pomysł tabliczki boski!!!!!

Nowobogaccy są chyba utrapieniem prawie każdej "branży" teraz.

Łowiectwo, wędkarstwo, żeglarstwo, sporty motorowodne, turystyka górska i inna, off-roady, quady i długo jeszcze można by wyliczać.

Takie to... rosyjskie, jak "nowi ruscy".

Smutek i obciach...

Uprałam samochód... w środku i mam dość, kręgosłup mnie boli, nogi też... bo mnie Pani doktor uświadomiła, że żylaki to mi się nie chcą zrobić tylko żylaki MAM... więc chociaż wiem dlaczego mi giry tonę ważą. Idę se posmarować... eee... najsampierw pryśnic:yes:

i niech mi ktoś powie, że mam coś zrobić:mad: