Arctica 04.07.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Jakaś tabliczka...? "Sprzątnij po swoim psie! Mamy monitoring i nasz pies pomści nas!" W naszym poprzednim miejscu zamieszkania była bździągwa, która notorycznie srała swoim psem pod naszą bramą. Po kilkukrotnym zwróceniu uwagi zemsta ma była... przesłodka dla mnie i przesmrodna dla niej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.07.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 a mnie się straśnie zwyczaj szlakowy spodobał że się ludzie pozdrawiają po drodze, prawie padłam ze śmiechu jak mija nas grupka nieźle zbudowanych gentelmanów po 30 i każdy jak jeden cześć do mnie mówi, jak przeszli mój syn scenicznym szeptem "mamusia kto to był" a z tyłu salwa śmiechu:rotfl: Nie zapomnę jak miałam dosyć odpowiadania przy wspinaczce na Giewont:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2015 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 I z tym to ja się zgadzam.Tam, gdzie tłum, tam nie miejsce dla DPSi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2015 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 no ludziów dużo było ale i odstępy między nimi duże:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.07.2015 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Te pozdrowienia w górach szczególnie są czyms normalnym i bardzo mi się to podoba .... do czasu, gdy na szlaku koszmarne tłumy się nie pojawią bo wtedy szczęki bolą o gadania i uśmiechania się Depsia, pomysł tabliczki boski!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.07.2015 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 ale jak na Mazurach sie zeglowalo to tez pozdrowienia zawsze szly / machaly, fajne to bylo. nie wiem jak jest teraz, bo wieki na Mazurach nie bylam od kiedy sprzedalismy zagla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.07.2015 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 no fajnie taka zwykła ludzka życzliwość dla drugiego nieznanego człowieka:) nic to że gębusia boli:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.07.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Gęba niech se boli, nie sfilcuje się od tego... ale jak na ostatnich płucach i siłach się "dochodzi" to ciężko nawet tym ruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.07.2015 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Z żaglami też jest różnie... prawdziwi zeglarze zawsze pozdrawiają, ale teraz jest też w ciul nowobogackich, którzy o etykiecie żeglarskiej nic nie wiedzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2015 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Nowobogaccy są chyba utrapieniem prawie każdej "branży" teraz.Łowiectwo, wędkarstwo, żeglarstwo, sporty motorowodne, turystyka górska i inna, off-roady, quady i długo jeszcze można by wyliczać.Takie to... rosyjskie, jak "nowi ruscy".Smutek i obciach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.07.2015 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Niestety... Piękna pogoda, słońce i wiaterek... idę smażyć zad Życzę wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.07.2015 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Z tymi nowobagackimi to racja ... Ciule takie, że aż człowieka zatyka ze zdziwienia ale co tam - on/ona ma pieniądze i git!! Eeeeee, w doopie z nimi!!! Miłego żaropołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.07.2015 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Oj, właśnie, miłego żaropopoludnia!Lecę zaraz, bo trza zioła suszyć dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.07.2015 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Uprałam samochód... w środku i mam dość, kręgosłup mnie boli, nogi też... bo mnie Pani doktor uświadomiła, że żylaki to mi się nie chcą zrobić tylko żylaki MAM... więc chociaż wiem dlaczego mi giry tonę ważą. Idę se posmarować... eee... najsampierw pryśnic:yes: i niech mi ktoś powie, że mam coś zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.07.2015 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Po jaką cholerę prałaś ten samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.07.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Bo już nawet dla mnie był ZA syfny... chociaż w zasadzie syf w samochodzie mi nie przeszkadza... jeszcze se jutro zanabędę lubrykant do plastików i będzie (jak) nówka:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.07.2015 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 W taki żar prać cokolwiek...???? Bójtyżsiękogośtam Pracowicie spędziłam dzień na uczciwym nicnierobieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.07.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 W życiu i za cholerę nie prałabym auta!Albo niech kierowiec zadba, albo do pralni/myjni na pranie tapicerki odstawiłabym.Zwłaszcza w tym upale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.07.2015 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Ja wprawdzie kierowiec ale prać nie będę i już Zakwitło mi takie cóś... Piękny widok na jezioro... BEZ LUDZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.07.2015 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 I trochę Gruszki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts