wu 01.10.2015 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Osia nie nerwuj nio;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.10.2015 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Jestem z zarąbistym humorze, palę w kominku i odpoczywam z Gruchą na kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2015 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 jo tyż palę jeno humor leży gdzieś pod płotem i kwiczy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.10.2015 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 a co sie stalo wusia? humor mam gites, jestem upojona sukcesem, nareszcie jakies swiatelko w tunelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2015 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 aaaaaaaaaa bo ja tak z rozpędu tak mnie robota po doopie gniecie;) zapomniałam że takoż mam powód do radości tak mnie nerwy nosiły:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.10.2015 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 A mnie upominałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 eeeeeeeeeeee o co:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Ja co prawda zgrzytam zębami na słowo "szklarz" i jemu pochodne (szklanka, szkło, szklany a nawet kryształ) ale oprócz tego jest oki!!!! I nic nie robię!!!! A powinnam - tulipany posadzenia wymagają, same mendy nie chcą tego zrobić, takie królewicze, holenderska ich mać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 No jasssssne, jak zwykle Braza była uprzejma przypomnieć mi, czego nie zrobiłam w ogrodzie!Wiosną o daliach, teraz o cebulowych, kurde! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.10.2015 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Osia nie nerwuj nio;) eeeeeeeeeeee o co:) A łoto co powyżej Ja co prawda zgrzytam zębami na słowo "szklarz" i jemu pochodne (szklanka, szkło, szklany a nawet kryształ) ale oprócz tego jest oki!!!! I nic nie robię!!!! A powinnam - tulipany posadzenia wymagają, same mendy nie chcą tego zrobić, takie królewicze, holenderska ich mać!!!! No jasssssne, jak zwykle Braza była uprzejma przypomnieć mi, czego nie zrobiłam w ogrodzie! Wiosną o daliach, teraz o cebulowych, kurde! Nic nie robię wypoczywam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2015 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Wypoczywaj na zdrowie!!! Moje tulipany nadal się drą ... a ja im drzwi do domku zamknełam, o!!! Depsia, to niechcący, naprawdę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2015 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Dobra, dobra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Tulipany nadal pyski drą, ale udaję, że nie słysze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.10.2015 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Trza było nie wykopywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.10.2015 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Nie wypoczęłam... wróciłam zmęczona ale i tak warto beło się z chałupy ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.10.2015 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Ja też jakoś... a jutro to się na bank nie ruszę ale fajnie było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2015 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 A ja się ruszyłam! Piesy poganiały, grzyby do reklamówki weszły .... Wykopałam, bo się nudziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.10.2015 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Ja też jakoś... a jutro to się na bank nie ruszę ale fajnie było:) Wydaje się Ciebie... A ja się ruszyłam! Piesy poganiały, grzyby do reklamówki weszły .... Wykopałam, bo się nudziłam Same sukcesy A mnie sie nic nie kce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2015 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Ja się ruszam cały czas, ale w chałupie i na podwórku.No i trochę w polu.Chętnie bym posiedziała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2015 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Daj komuś w mordę Depsia to i posiedzisz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts