DPS 21.10.2015 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 DAL to jeszcze odległa przyszłość, ale Tarci zazdroszczę uczucia budowania nowego, urządzania go, moszczenia dla siebie. Fajnie tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.10.2015 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Mam zgoła inne zdanie na ten temat... jak sobie przypomnę moją budowę to mnie jeszcze telepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.10.2015 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 hmmm w tej chwili jakby juz nie mam wyjscia moja poprzednia budowa byla masakrycznie stresujaca od samego poczatku, ta sie zobaczy, na razie dzialamy powoli i na spokojnie, zobaczymy jak sie rozbuja. byle do zamieszkania a potem jakos to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2015 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 No jak ja wspomne o łazience ... nawet mi się cieszyć nie chce!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.10.2015 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Braza, kino masz zajebiaszcze I luxus taki, ze mieszkasz sama i nikt Cię w tym iluzjonie oglądał nie będzie... A poza tym łazienka super, więc się ciesz!!! Mogę czasem zmieniać coś w domostwie ale budować już chyba nie mam ochoty:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2015 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Najważniejsze, żeby każdy miał to, o czym marzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.10.2015 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Marzę o tym by nie iść do roboty, ale to niestety nierealne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 22.10.2015 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Najważniejsze, żeby każdy miał to, o czym marzy. a gdy sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma;) też mnie czasami wkurza że coś nie tak zrobiłam, nie do końca przemyślałam ale gdy pomyślę jak wiele ludzi nie może nawet pomarzyć o tym co mam to zaraz mi przechodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.10.2015 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Marzę o tym by nie iść do roboty, ale to niestety nierealne... tez o tym czasem marze a gdy sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma;) też mnie czasami wkurza że coś nie tak zrobiłam, nie do końca przemyślałam ale gdy pomyślę jak wiele ludzi nie może nawet pomarzyć o tym co mam to zaraz mi przechodzi:) masz racje, gdy juz tracilam nadzieje na sprzedaz domu to tak wlasnie myslalam, u nas tez bylo troche rzeczy nie przemyslanych głownie dzialka (za mala, zle ustawiona, sasiedztwo) oraz posrednio co wynikalo z PZP dom ze schodami - to nie dla mnie reszta ujdzie, choc czesc rodziny stuka sie w glowe na nasz pomysl budowy drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.10.2015 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Ufff... zaczynam łykendzik Chyba do lasu polecę, bo słoneczko wylazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 22.10.2015 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 takiej to dobrze....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.10.2015 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 No tak... teraz dobrze ale cały tydzień miałam przechlapany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Marzyć to ja marzę o tym, żeby ta wydana kasa jakoś w miarę szybko wróciła Reszta, to pikuś!!! A ja dzisiaj podgrzybki znalazłam!!! I to praktycznie pod samym domem!!!! I proszę, 45 minut, ja szczęśliwa a gnidy jeszcze bardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2015 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Teraz po fali deszczów i odrobinie ciepła porosły znowy grzyby.I dobrze, a co! Też poszukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.10.2015 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 troche wam zazdroszcze tych grzybow, bardzo lubilam potrawy grzybkowe, niestety mam calkowity ich zakaz jedzenia moge pochodzic, pozbierac, nawdychac sie i oddac ...mamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.10.2015 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Lenia mam i muszę go poskromić niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Szkoda, Tarcia, przykro mi z powodu grzybów.No ale... mus to mus. Osia - dzielna bądź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.10.2015 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 ale zbierac lubie choc ostatnio najwiecej to papierzakow widzialam, jeszcze powakacyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2015 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Teraz to się i zimowe pokazywać powoli też będę ale ja ich nie rozpoznaję to i ostrożna jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.10.2015 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 My już odpuściliśmy grzyby, starczy na rok.Teraz szyszek cza nazbierać, na dekoracje i wianki.Stroiki na 1 listopada, potem bożonarodzeniowe.Nie lubię zimą mokrych szyszek szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts