Agduś 30.11.2015 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Burze i pokręcenia... straszne rzeczy się na świecie dzieją. To nasza pizgawa za oknem to mały pikuś.Zdrowia szybko życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 01.12.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 a mnie coś pokręciło... nie wiem co, może być , że korzonek U mnie na 100wkę korzonek. Nic nie robię tylko latam od soboty durś popsikiwać i popsikiwać! A jak korzonek szczypie w tym czasie, to jacieżpierniczę!!! Se poleżałem w garażu na betonie - to teraz mam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2015 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Bobiczku a dlaczego akurat taki sposób spędzania wolnego czasu wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2015 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 no domyslam sie, ze nie dla przyjemnosci na betonie sie kladł:lol: dolaczam do grona korzonkow alias rwacych - mnie boli juz 1,5 roku i chyba jakies zwyrodnienie juz powstalo, ale ta kobieta na ktora trafiam za kazdym razem tylko zastrzyki mi zapisuje a ja z automatu na te zastrzyki nie chodze, bo sie boje i nie lubie:oops:a one tak bola te zastrzyki noooo:rolleyes: ale chyba nadchodzi ten dzien ze sie wezme porzadnie za siebie, bo za chwile sie nie podniose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.12.2015 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Eeee... ja tam nigdzie nie zalegałam, w szczególności na betonach wczoraj bolał wręcz cały bok, kawał zada i pół nogi, dzisiaj tylko raz mi przypomniało, że wczoraj bolało... albo ja się pieszczę albo mi się przywidziało, że wczoraj nie mogłam się ruszać albo 3xten na "I" max pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2015 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Ja tam nie wiem, w jakich celach Bobiczek zalegał na betonie, może lubi .... Mnie na szczęście poza głową rzadko co boli chociaż gdy biorę się drewno no to wtedy moje plecki mają chyba do mnie pretensje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.12.2015 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Ja pierd.... zmarnowałam dziś pół dnia na znienawidzoną czynność... czyli zakupy... ale mam prezenty i niezbędne dla mnie buciory, szmaty szwendaniowe, tudzież aliganckie małża mego Następne sklepy na bank odwiedzę po świntach... już dziś nie było miejsc parkingowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.12.2015 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 A Prezesu to cheba nie o tyn korzonek biegało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Arctisia - u Ciebie to na bank kręgosłupek się buntuje, po prawdzie to ja się mu nie dziwię.A czemu Bobiczek na betonie zalegał???Trawa lepsza, jak mnie złamało w polu, to sobie poleżałam, aż mnie Sołtys do domu przetransportował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 02.12.2015 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Bobiczku a dlaczego akurat taki sposób spędzania wolnego czasu wybrałeś? Coś mi kapało, więc postanowiłem sprawdzić. I tak coraz głębiej, coraz głębiej, coraz głębiej...i się rano zrobiło a ja durś na tym betonie http://images76.fotosik.pl/126/a9fe2b1893a78003gen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 02.12.2015 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 no domyslam sie, ze nie dla przyjemnosci na betonie sie kladł:lol: no przecież A Prezesu to cheba nie o tyn korzonek biegało... no też przecież... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.12.2015 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Zmęczonam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2015 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Bobiczek jak Ci kapało to po coś auto rozebrał, trza było siebie do łóżka położyć a nie na beton:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2015 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 No toś się Bobiczku faktycznie wgłębił .... To już właściwie pod niezłe wgryzienie podchodzi Prezenty zanabyłam via internet ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2015 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 A, że się tak nieśmiało zapytam, to autko się poskładało do kupy? Prezenty Mikołąjowe i część Aniołkowych nabyte głównie przez internet, ale nie tylko. Jednakowoż sąsiedztwo Krakowa ma i tę dobrą stronę, że można kupić tradycyjnie, pomacawszy uprzednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.12.2015 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Brak mnie 1 prazenta ale muszę pomyśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.12.2015 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 (edytowane) No toś się Bobiczku faktycznie wgłębił .... To już właściwie pod niezłe wgryzienie podchodzi wiem,wiem - wyglądał jak po włamaniu A, że się tak nieśmiało zapytam, to autko się poskładało do kupy? tiaaa...samo się poskładało... Tylko troszkę śrubonakrętek zostało w pudełku, ale można operację uznać za udaną Edytowane 3 Grudnia 2015 przez bobiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.12.2015 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Wróciła fajna jesienna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2015 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 No i u nas dzisiaj bardzo ładnie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.12.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 u nas niestety nie:no: samochod dwa dni temu myty wyglada jakby z rok nie byl prany:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts