Arctica 03.12.2015 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 jesienna to musi być bez słońca??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.12.2015 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Słoneczko było i ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 U mnie ciepło ale słoneczka niet! A samochód to wygląda ...o matko!!! Nienawidzę w nim sprzątać!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 u nas szaro i ponuro ale ciepło no trzeba się czymś pocieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.12.2015 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Tiaa... Nie był to najlepszy dzień jednak... dowiedziałam się smutnych wieści i jeszcze w dodatku, Gruby na łapę kuleje... Muszę go jutro poobserwować... a takie fajne spacerowe plany były na sobotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.12.2015 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 biedny Grubcio, moze to nic powaznego tylko jakis stan zapalny w miesniu 3-mcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.12.2015 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Utyka nadal... trochę jakby mniej niż wczoraj ale jednak... A taka piękna pogoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.12.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 to moze bujnij sie do weta, jak nadwyrezony miesien lub stan zapalny to da proszka lub zastrzyk i szybko wroci do normy a jak cos gorszego (tfu tfu oby nie) to chociaz diagnoze bedziesz znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.12.2015 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 i napisz jakie dał proszki lub zastrzyk - też sobie zaordynuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.12.2015 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Nie chcę panikować z vetem... Poczekam jeszcze ze 2 dni, łapa nie jest spuchnięta, obmacałam... chyba go nie boli, bo nie piszczy i nie wyrywa jak go dotykam... poczekam, może wczoraj na spacerze źle skoczył i się łapsko omskło... Z tego wszystkiego wysprzątałam chałupę, bo nie mam z kim na spacer iść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2015 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Prawdopodobnie nadwyrężył. Ja nie chcę wyjśc na jakąś "znawczynię" ale ... może trochę przesadzasz z długością tych spacerów, biorąc pod uwage jego wagę? No przepraszam Osiu, nie chcę być niemiła... Katmie się tak pare razy przydarzyło i wet własnie zasugerował mniej intensywne spacery.Uściski dla Grusi i dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.12.2015 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 my bialasom tez ograniczylismy spacery zwlaszcza duzemu, bo maly leniwiec do kwadratu ale Kasti to dzielny towarzysz spacerniakowy, co z tego jak niedługo w wozku bedzie pewnie wozony:rolleyes: jedna lapa po operacji, druga łapa pod pachwina czesto mu sie nadwyręza (stan zapalny), slepak do tego i dysplazja ale wyjatkowo zywotny okaz, spacerki uwielbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.12.2015 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Vetka powiedziała, że spacery długie psu o takiej masie nie szkodzą... bieganie szkodzi na stawy a chodzenie nie, więc łazimy... Dziś krótki 3 km i nie utykał na nim, zabroniłam biegać... ale teraz po 4 h od spaceru znów utyka... Jutro chyba sami pójdziemy a Gruś w domu zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2015 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Osiczko ja bym go naprawdę przestała przez jakieś dwa tygodnie brać. Niech odpocznie, ta łapa jakoś dojdzie do siebie .... albo po prostu jedź do wetki, jakiś strzał przeciwzapalny bo pewnie coś się tam kluje. Tak na wsi słuczaj .... Cmoknij go w nochala ode mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.12.2015 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 I ode mnie też! Biedne Grusiątko... Osieńko jak Ci się nadal nudzi to wiesz... u mnie jeszcze nie posprzątane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Oooo, Hrabia mój bidulki! Ja tam jechałabym do weta, co fachowe oko, to fachowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.12.2015 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Wycmokałam... Wczoraj poszliśmy sami bez psów na dłuższy spacer... Gruby został w domku i szczekając wściekle wyrażał swoje niezadowolenie i sypał inwektywami pod naszym adresem Wieczorem zabraliśmy go na imprezę do rodziców i przestał się boczyć Dziś wpadła przelotem moja siostra i poszliśmy na spacerek średni i było OK... teraz śpi zadowolony W kominku napalone, herbatę z rumem zrobił małż... lenię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2015 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Leń się na zdrowie! Mój Szanowny zrobił kaszę manną ... 7 miesięcy nie jadłam, a bardzo lubię .... ale nie umiem robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2015 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Kurczę, narobiłaś mi smaka! Może jutro zrobię na śniadanie? Umiem, chociaż nigdy nie wiem, ile mi wyjdzie - za rzadkie - dosypuję - za gęste - dolewam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.12.2015 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Ja nie lubię... kojarzy mi się z dzieciństwem... i namawianiem do spożywanie tejże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts