Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie chcę panikować z vetem...

Poczekam jeszcze ze 2 dni, łapa nie jest spuchnięta, obmacałam... chyba go nie boli, bo nie piszczy i nie wyrywa jak go dotykam... poczekam, może wczoraj na spacerze źle skoczył i się łapsko omskło...:rolleyes:

Z tego wszystkiego wysprzątałam chałupę, bo nie mam z kim na spacer iść...:rolleyes:

Prawdopodobnie nadwyrężył. Ja nie chcę wyjśc na jakąś "znawczynię" ale ... może trochę przesadzasz z długością tych spacerów, biorąc pod uwage jego wagę? No przepraszam Osiu, nie chcę być niemiła... Katmie się tak pare razy przydarzyło i wet własnie zasugerował mniej intensywne spacery.

Uściski dla Grusi i dla Was!

my bialasom tez ograniczylismy spacery zwlaszcza duzemu, bo maly leniwiec do kwadratu ale Kasti to dzielny towarzysz spacerniakowy, co z tego jak niedługo w wozku bedzie pewnie wozony:rolleyes:;) jedna lapa po operacji, druga łapa pod pachwina czesto mu sie nadwyręza (stan zapalny), slepak do tego i dysplazja ale wyjatkowo zywotny okaz, spacerki uwielbia :)

Vetka powiedziała, że spacery długie psu o takiej masie nie szkodzą... bieganie szkodzi na stawy a chodzenie nie, więc łazimy...

Dziś krótki 3 km i nie utykał na nim, zabroniłam biegać... ale teraz po 4 h od spaceru znów utyka...:(

Jutro chyba sami pójdziemy a Gruś w domu zostanie :rolleyes:

Osiczko ja bym go naprawdę przestała przez jakieś dwa tygodnie brać. Niech odpocznie, ta łapa jakoś dojdzie do siebie .... albo po prostu jedź do wetki, jakiś strzał przeciwzapalny bo pewnie coś się tam kluje. Tak na wsi słuczaj .... Cmoknij go w nochala ode mnie!

Wycmokałam...

Wczoraj poszliśmy sami bez psów na dłuższy spacer... Gruby został w domku i szczekając wściekle wyrażał swoje niezadowolenie i sypał inwektywami pod naszym adresem :rolleyes:

Wieczorem zabraliśmy go na imprezę do rodziców i przestał się boczyć:)

Dziś wpadła przelotem moja siostra i poszliśmy na spacerek średni i było OK... teraz śpi zadowolony :bye:

W kominku napalone, herbatę z rumem zrobił małż... lenię się :wiggle: