DPS 07.12.2015 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Ja lubię taką bardzo gęstą, pokrojoną w kostkę i polaną sokiem malinowym, mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.12.2015 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 albo musem truskawowym na cieplo jub jagodami, babcia mi zawsze robila:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.12.2015 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Poniedziałek... wstrętna jego mać Kopią wodociąg...auto musiałam wywieźć do lasu... jestem zdegustowana, chyba pójdziemy na spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.12.2015 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 ale Grusia zostaw niech mu lapka odpoczywa jeszcze choc pare dni, nooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.12.2015 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 On już pod drzwiami czeka... nie mam sumienia go zostawić... pójdziemy na krótko:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Kurczę, zapomniałam rano o tym grysiku! A teraz za późno, teraz to czekam na małża, coby piwko otworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Szanowny kaszę gotuje świetną, gęstą jakniewiemco a ja dodaje naszych malinek! Jeno dosłodzić sobie muszę, bo ja kaszę to słodką jak miód lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2015 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Niania mojego brata dodawała mu kogel-mogel i kakao - ale to był ulep!!! Moje dzieci lubią trzykolorową krupiczkę - to samo, ale nie razem, tylko kawałkami. Do krupiczki na talerzu dodaje się odrobinę kakao w jednym miejscu i miesza, odrobinę kogla-mogla z w drugim i miesza, a w trzecim tylko cukier. I są trzy kolory, a pomiędzy nimi taka niesłodka, można jeść na zmianę albo mieszać na łyżce. Jak kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.12.2015 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Błe... nie cierpię słodkiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.12.2015 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 No ja też ze słodyczy to najchętniej karkówkę i śledzia:rolleyes: tylko coś naprawdę speszial może mnie skusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.12.2015 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 jak Hrabia po spacerze? Utyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2015 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Ja do słodkiego tez nie bardzo ale kasza musi być słodka! I herbata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.12.2015 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Nie utyka... Zadzwoniłam do 2 vetów... jeden powiedział, że trzeba zdjęcia i konsultacje ortopedyczną i potem markery ewentualnie A druga, że mi do dupy za czarnowidztwo nakopie, kazała wziąć środek wzmacniający na stawy z racji naszych długich spacerów i odpuścić na jakiś czas długie, łapę obserwować i dzwonić do niej o każdej porze gdybym coś nowego zauważyła ( kobita kocha psy autentyczną miłością pierwszą i ma swoją hodowlę, więc nie ukrywam, że skłaniam się ku jej radom... ) Dziś krótki spacerek bez szaleństw... Mgła jak diabli, rozkopali moją drogę wkopali rułę i karważ oniemiałam... NIE ZROBiLI PODPIĘCIA DO MOJEJ studzienki... na wuj mi wodocięg bez doprowadzenia do studzienki:jawdrop: NIC Z TEGO NIE ROZUMIEM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 O faks! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2015 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 się do wodociągów Oś turlać musi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.12.2015 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Eeeee tam ... mam to w rzyci... ja wodę mam swoją a jak oni mi kcą swoją sprzedać, to niech się wysilą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Jak masz swoją, dobrą, to rzeczywiście, niechaj to oni się wysilą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.12.2015 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Hhehehe... ponoć będą nas jednak podpinać... jutro...prawdzie jeno do studzienki, bo na rujnację wewnątrz chałupy zgody nie dam... może na wiosnę albo latem zezwolę... Jestem zmęczona tym tygodniem... jeszcze jutro jakoś przetrwać trza... A potem to już same przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.12.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Jutro to cheba już ćwiortek, to Osie nie mają wolnych ćwiortków? Coś mi się pośmajdało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.12.2015 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Ćwiortki majo zajente okropnie do 15... a potem hulaj dusza piekła nie ma... A w łykendę gości kupka... muszę coś dobrego wymyślić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts