Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Heloł Łosiczka! :)

Zrobili odwiert na 70 metrach??? Jasny gwint! A nasza studnia bidna, bo tylko na 10 metrach kopana (woda leci czysta, ale na początku też leciała w kolorze sinopapuzianym). A jaką "przystępną" cenę panowie studzienni zaproponowali, hę (jeśli to nie tajemnica) ?

Czekamy na dalsze zdjęcia i trzymamy kciuki!

Heloł Łosiczka! :)

Zrobili odwiert na 70 metrach??? Jasny gwint!

Witaj mypink. Łosiczka to taka mala i slaba kobietka :) a ja jezdem Łosica pełną sznupą ;)

Odwiert próbny do 70m a studnia ostatecznie na 21m, lustro na 8m. Cena 2700.

Pozdrawiam i nie ukrywam, iż poczytuję Was dzienniczek od dawna :)

trzeba było nie wpychać; tania siła robocza budowlana by była

małe toto, wiele nie zje, w pudle po telewizorze się zmieści (jak si dobrze udepcze, to nawet po mikrofali)

Miała być druga Irlandia... czy cóś...? ale,że drugie Chiny... hmmm jakoś do mnie nie przemawia :) A poza tym Ty wiesz co by się stało gdyby się zaczęli mnożyć...;)

Ależ to patriotyczny bezinteresowny zryw był, w obronie ziemi polskiej, a do tego łosiowejhttp://forum.muratordom.pl/../images/smilies/smile-2.gif

O to to... do krwi ostatniej... jak ten Rejtan ;)

Miała być druga Irlandia... czy cóś...? ale,że drugie Chiny... hmmm jakoś do mnie nie przemawia :) A poza tym Ty wiesz co by się stało gdyby się zaczęli mnożyć...;)

No właśnie mnożą się w przerażającym tempie. Miałam okazję być w sobotę w Ptaku (w Rzgowie), a tam ich pełno i co drugie z niemowlakiem na rękach. Ot, jak im tu klimat sprzyja ;-)

Faktycznie ładna kołomyja...

Ale w ogóle Tobie tego awiza nie zostawili czy się gdzieś zapodziało? Jak do tego doszło, bo powiem szczerze, że o ile Poczta Polska to szczyt wszystkiego to z kurierami dotychczas żadnych numerów nie miałam..

I w końcu masz to okno czy nie? Doszła ta druga paczka?

I dlatego pięć razy się zastanowię zanim kupię coś przez Internet. Jeśli już kupuję to z rączki do rączki - po uprzednim sprawdzeniu towaru - taka nieufna jestem:) Kolega ostatnio chciał zafundować dziecku zjeżdżalnię - wysłał kasę, a zjeżdżalni jak nie było, tak nie ma...

lilian jak do tej pory nie miałam problemów z kupowaniem rzeczy przez internet ale... jak widać do czasu:bash:

Niestety nie brak nieuczciwych sprzedawców o czym się przekonałam na własnej skórze.

Zważywszy, jednak fakt mojej wyjątkowej niechęci do łażenia po sklepach, nadal będę kupować w internecie, postaram się za to uważniej wybierać oferty.

Oooo, matko, Łośka, ale miałaś pecha z tym oknem! Wybierz się do tego pana R. i zrób mu tak http://emotikona.pl/emotikony/pic/0shoot.gif, a jak sama nie dasz rady, to Chińczyków poślij - ich małe żółte rączki wszystko potrafią - myślę, że jako windykartorzy też by sie sprawdzili :)

Powodzenia życzę.