atija 22.08.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 :D:D Ło tak zęby szczerzę. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.08.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Wpadłam się przywitać!!!ładny domeczek się zapowiada:)oczywiście będe śledzić i kibicowac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.08.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Cześć kala67 Miło gościć kolejnego balowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypink 23.08.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Heloł Łosiczka! Zrobili odwiert na 70 metrach??? Jasny gwint! A nasza studnia bidna, bo tylko na 10 metrach kopana (woda leci czysta, ale na początku też leciała w kolorze sinopapuzianym). A jaką "przystępną" cenę panowie studzienni zaproponowali, hę (jeśli to nie tajemnica) ? Czekamy na dalsze zdjęcia i trzymamy kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.08.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 A Chińczyki z dziury nie wyszli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.08.2010 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Heloł Łosiczka! Zrobili odwiert na 70 metrach??? Jasny gwint! Witaj mypink. Łosiczka to taka mala i slaba kobietka a ja jezdem Łosica pełną sznupą Odwiert próbny do 70m a studnia ostatecznie na 21m, lustro na 8m. Cena 2700. Pozdrawiam i nie ukrywam, iż poczytuję Was dzienniczek od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.08.2010 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Wyjszli... ale my ich wepchli nazad :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.08.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Wyjszli... ale my ich wepchli nazad :lol2: trzeba było nie wpychać; tania siła robocza budowlana by była małe toto, wiele nie zje, w pudle po telewizorze się zmieści (jak si dobrze udepcze, to nawet po mikrofali) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.08.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 trzeba było nie wpychać; tania siła robocza budowlana by była małe toto, wiele nie zje, w pudle po telewizorze się zmieści (jak si dobrze udepcze, to nawet po mikrofali) Ależ to patriotyczny bezinteresowny zryw był, w obronie ziemi polskiej, a do tego łosiowej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.08.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 trzeba było nie wpychać; tania siła robocza budowlana by była małe toto, wiele nie zje, w pudle po telewizorze się zmieści (jak si dobrze udepcze, to nawet po mikrofali) Miała być druga Irlandia... czy cóś...? ale,że drugie Chiny... hmmm jakoś do mnie nie przemawia A poza tym Ty wiesz co by się stało gdyby się zaczęli mnożyć... Ależ to patriotyczny bezinteresowny zryw był, w obronie ziemi polskiej, a do tego łosiowejhttp://forum.muratordom.pl/../images/smilies/smile-2.gif O to to... do krwi ostatniej... jak ten Rejtan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 25.08.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Ewa, przyszłam sprawdzić co u Ciebie, a Ty dalej studnię opijasz http://emotikona.pl/emotikony/pic/2balony.gif, żartuję, przecież wiesz! A tak naprawdę, to nie mogę doczekać się dalszych prac!!Pozdrawiam i powodzenia życczę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.08.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Miała być druga Irlandia... czy cóś...? ale,że drugie Chiny... hmmm jakoś do mnie nie przemawia A poza tym Ty wiesz co by się stało gdyby się zaczęli mnożyć... No właśnie mnożą się w przerażającym tempie. Miałam okazję być w sobotę w Ptaku (w Rzgowie), a tam ich pełno i co drugie z niemowlakiem na rękach. Ot, jak im tu klimat sprzyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 25.08.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Faktycznie ładna kołomyja...Ale w ogóle Tobie tego awiza nie zostawili czy się gdzieś zapodziało? Jak do tego doszło, bo powiem szczerze, że o ile Poczta Polska to szczyt wszystkiego to z kurierami dotychczas żadnych numerów nie miałam..I w końcu masz to okno czy nie? Doszła ta druga paczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.08.2010 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Nie mam okna a awiza żadnego nie było ( ani jednego ani tym bardziej dwóch ). Zobaczymy co dalej jeszcze wysmażą... Już się nawet nie złoszczę tylko spokojnie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 25.08.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Czyli standardowo.. wdech i wyluz:)Na pewno się jakoś wyjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 27.08.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 I dlatego pięć razy się zastanowię zanim kupię coś przez Internet. Jeśli już kupuję to z rączki do rączki - po uprzednim sprawdzeniu towaru - taka nieufna jestem:) Kolega ostatnio chciał zafundować dziecku zjeżdżalnię - wysłał kasę, a zjeżdżalni jak nie było, tak nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.08.2010 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 lilian jak do tej pory nie miałam problemów z kupowaniem rzeczy przez internet ale... jak widać do czasu:bash:Niestety nie brak nieuczciwych sprzedawców o czym się przekonałam na własnej skórze.Zważywszy, jednak fakt mojej wyjątkowej niechęci do łażenia po sklepach, nadal będę kupować w internecie, postaram się za to uważniej wybierać oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 30.08.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Oooo, matko, Łośka, ale miałaś pecha z tym oknem! Wybierz się do tego pana R. i zrób mu tak http://emotikona.pl/emotikony/pic/0shoot.gif, a jak sama nie dasz rady, to Chińczyków poślij - ich małe żółte rączki wszystko potrafią - myślę, że jako windykartorzy też by sie sprawdzili Powodzenia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.08.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 DAM RADĘ... A SIÓDEMKI NA PIERWSZY http://emotikona.pl/emotikony/pic/2pistolety.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.08.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Zuch dziewczyna. o swoje trzeba walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts