braza 15.12.2015 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Śnieg spadł .. też mi zimno i też tego nie lubię. Doopy nie chce mi się ruszac, najchętniej czas spędzam na sofie bardzo blisko kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.12.2015 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Ja nie lubię ciepła a dziś z powodów niezależnych prawie w kominku siedzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2015 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 a u mnie piękna jesień znaczy słońca nie ma ale jest taka specyficzna wilgoć w powietrzu, taki zapach że normalnie jakbym poszła w długą to bym chyba wieczorem wróciła;) i w ogóle nie czuć że zimno, no jakby ktoś taką kołderką otulił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.12.2015 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 normalnie jakbym poszła w długą to bym chyba wieczorem wróciła;) Też mi 'długa' W długą jak się idzie to się wraca nad ranem. Dodatkowo sponiewieranym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.12.2015 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Śnieg powoli topnieje... paskudnie i ponuro za oknem... w sumie to się cieszę, że nie muszę zadu z domu ruszać... trochę mniej mnie dziś telepie, więc dzień zapowiada się nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2015 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Bobiczku no ale od rana do wieczora też długo;) a przy stanie mojego kolanka to mocno sponiewierana bym wróciła:rotfl: Osia dobrze Ci bo ja się szwendać przymusowo muszę ale mnie akuratnie pogoda pasuje:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.12.2015 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 u nas zimno jak na uralu - 8 mgla i szadz, wstretna pogoda:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Nie wiem ile u mnie ale jest buro i ponuro do tego wilgotno więc to nie jest pogoda dla "tygrysków" takich jak ja! Uwielbiam ciepełko i już!! Śnieg topnieje a szkoda, bo z nim jakby czyściej było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.12.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Gdzie ten śnieg? U nas ani śladu. Dzisiaj w domu siedziałam, koty odkurzałam i insze rzeczy, dopiero po zachodzie słońca wyszłam, to nawet nie wiem, jaka pogoda była. Rano paskudnie (spacer z psem). Śniegu w każdym bądź razie nie ma. Mgła była, kiedy wracałam. Ledwie się przez nią z rowerem przebiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.12.2015 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Palę w kominku i odsuwam od siebie myśli o pogodzie i wyjściu z domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2015 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Ja dzisiaj musiałam ... bllleeee... Mgła, wilgotno ... za to dokończyłam ubierac choinkę i odkurzyłam górę ... Czuję się spełniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.12.2015 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 a mi się nawet pisać nie chce... jak bardzo mi się nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2015 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Posprzątałam w chałupie, odprawiłam spacer, napaliłam w krematorium i zalegamy sobie w pozycji horyzontalnej popijając herbatkę z rumem Śnieg został zeżarty przez deszcz, mgły się ścielą i jest +6... mnie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2015 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Nie chce mi sie ani choinki ani świąt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.12.2015 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 O! To mądrze rzekłaś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 A mi się chce! Uwielbiam te święta z wielu powodów a jednym z nich jest to, że się nie przepracowuję i nic nie muszę - robię coś, bo chcę! I to jest piękne! A jakby mi ktoś chciał choinke zabrac .... zagryzłabym w ciągu sekundy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2015 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Tyż się nie przepracowuję specjalnie... bo taki sobie priorytet przyjęłam 2 lata temu i mam zamiar się go trzymać Aliści choinki brak a i reszta jakoś leży... Przynajmniej wiem ,ze mama się nie zarżnie umartwiając się i przygotowując wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2015 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 No właśnie! Mam wrażenie, że dla wielu święta są wtedy super gdy przed zapieprzali jak motorki - bo mogą narzekać: "O matko, ale jestem złachana robotą"!! Dla mnie to ma byc miły czas i koniec i kropka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2015 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Lenia mam... gigantycznego A zakupy muszę odwalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.12.2015 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Ja też mam wywalone na święta, o!!! Kuchnię powinnam ogarnąć w sensie okien bo mi firany jakoś zszarzały... ale... no wiecie Zakupy dzisiaj robiłam ale już przedświąteczny pierdolec mocno odczuwalny kuźwa czy oni przez cały rok nic nie jedzą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts